Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

VS 2013 práce s pamětí

Dobrý den. Vytvořil jsem si jednoduchý program na prohlížení obrázku, kde naberu do seznamu obsah adresáře a potom klikáním zobrazuji obrázky. Každý obrázek mně však zabere určité místo v paměti a asi při 60. obrázku to dělá 60% a program se ukončí. Nemůžete mně někdo poradit co s tím? Existuje n...

VB.NET, Visual Studio, Grafika

4 odpovědí
 
23. 6. 2017 10:55

anonym

DOTVVM s DevExpress

Zdravím, chtěl jsem se zeptat. Kdybych použil váš DOTVVM, je možné pracovat jako doposud ve Web Form ASP? To znamená s DevExpress komponenty (Scheduler,Grid) Děkuji za odpověď

ASP.NET WebForms

0 odpovědí
 
22. 6. 2017 10:56

anonym

Vypočítání průměru v sloupci ListView.

Dobrý den, chtěl bych poprosit o radu.Mám udělanej ListView,v něm 12 řádků(měsíce v roku)a 8 sloupců. Hodnoty si v jednotlivých sloupcích umím spočítat,ale neumím vypočítat průměr.Uvádím příklad:mám hodnoty za leden,únor,březen a duben a potřeboval bych,aby mi je program vydělil čtyřma(abych...

VB.NET

11 odpovědí
 
15. 6. 2017 17:43

anonym

Algoritmus pre posun po osi

Mám taký problém a už dlhšie si s ním neviem poradiť. Pomôže mi niekto prosím? Ide skôr o logiku. Mám premenné s hodnotami: X(0)= -2 X(1)= -1 X(2)= 0 X(3)= 1 X(4)= 2 X(5)= 3 X(6)= 4 Pole hodnôt je obmedzené zhora aj zdola. X(i) > -2 a x<=4,5. rodiel medzi dvoma hodnotami j...

C#, VB.NET

11 odpovědí
 
14. 6. 2017 21:58

anonym

Zjištění velikosti RAM na vzdáleném počítači.

Dobrý den. Prosím o radu. Snažím se vyčíst jakoukoliv konfiguraci vzdáleného počítače. Už druhý den hledám nějaké řešení, jak to udělat a stále se mi to nedaří. Mám script v powershellu, který funguje. Tak jsem si myslel, že si místo toho udělám ve VB.net jednoduchou aplikaci, kam zadám ...

VB.NET

1 odpovědí
 
14. 6. 2017 10:37

Bouda

za dvou jeden

Zdravím, potřeboval bych poradit s jednou trivialitou. potřebuji ze 2 textboxů dostat část textu do 3 textboxu textbox1 2 textbox2 3 vím že se to řeší přes length ale funkce to nechce spustit i když to mám sepsané dobře jednoduše potřebuji ze jména a příjmení vytáhnout data na přih...

C#, WinForms, Databáze

11 odpovědí
 
7. 6. 2017 20:19

Lubos Blader

Windows 10 iot - windows device portal

Zdravim. Na poslednej verzii windows 10 iot pre raspberry pi3 nevidim subory ulozene v LocalFolder. Subory sa snazim stiahnut cez windows device portal - File explorer. Subor realne existuje kedze sa da jeho obsah programovo precitat. Subor vytvaram nasledovne: Na starsom obraze windo...

C#

0 odpovědí
 
7. 6. 2017 20:08

anonym

data comboboxu z form1 do form2

Zdravím, potřeboval bych vytáhnout DisplayMember a ValueMember z ComboBoxu z Form1 do Form2 a návody na stackwave ani na msdn mi nijak nepomohly a už si nevím rady

C#, WinForms

1 odpovědí
 
6. 6. 2017 14:10

anonym

Buttony z ToolBoxu

Dobrý deň. Ak chcem pridať na Form viac tlačítok naraz, stlačím CTRL a myšou vyberiem button v toolboxe. Potom klikám na form a po každom kliknutí mi pridá nový button. OK. Lenže ja to neviem zastaviť! Poradíte mi prosím?

WinForms

2 odpovědí
 
1. 6. 2017 21:13

Lubos Blader

Problem select case

Ahojte Mám vo VB dve Formy. Form1 a Form2. Vo form1 mám 10 buttons a chcem nasledovné do kodu vo FORM2 že ak mi vo forme1 kliknem na button1 vyberie mi Excel1 vo form2. ak kliknem vo form1 kliknem na button2 vyberie mi Excel2 vo form2. Ako by to malo vyzerať aby to fugovalo ? ...

VB.NET

3 odpovědí
 
31. 5. 2017 8:06

anonym

test

test

Testování

1 odpovědí
 
30. 5. 2017 10:33

anonym

web kamera a stream vice uzivatelu najednou vb.NET

Dobrý den, chtěl bych Vás požádat o pomoc. Hraji si momentálně s řízením svého domu a napadlo mne že bych mohl ven ke zvonku dát web kameru a po zazvonení přenášet obraz i zvuk např do telefonu či PC. Pan google sice mi nějaké kody našel nicméně bych rád o radu spíše jak vůbec a jakou technolog...

VB.NET, VB6/VBA, JavaScript

0 odpovědí
 
22. 5. 2017 16:23

Vojtěch Dobýval

Visual Studio 2017 - Toolbox Reporting

Přeji dobrý den, po mnoha letech jsem se vrátil k pokusům a programování a zjistil jsem, že ve Visual Studio 2017 není v Toolbox Reporting. Může mi někdo prosím poradit jak tuto položku doinstalovat a zaktivovat. Vše co jsem našel mi pomohlo akorát přidat "Report" a "Report Wizard&...

VB.NET

0 odpovědí
 
19. 5. 2017 14:46

Michal Horáček

VS 2015 s Git - merge tools nepracuje správně

Dobrý den Ve firmě jsem z TFS přešli na Git. Hlavní repositář je na serveru, kde je repositář bez pracovní verze. Programátoři mají VS2015 s integrovaným nástrojem na git a připojujeme se k repositáři přes UNC cestu. Každý má na svém počítači lokální verzi toho co je na serveru a potom vlas...

Visual Studio

0 odpovědí
 
15. 5. 2017 13:40

anonym

Menu souboru

Dobrý den, nevěděl by někdo, jak získat vše potřebné pro vytvoření kontextového menu pro soubor, aby vypadalo jako "Otevřít v programu". Možná by postačilo vyvolat dialog pro výběr programu, kde jsou vidět nejprve doporučené programy a potom další dostupné programy... Lze nějak v...

VB.NET, WinForms

1 odpovědí
 
10. 5. 2017 16:22

anonym

ASP .NET a EF pomoc

Zdravím, byl by někdo prosím ochotný mi pomoct s projektem v ASP .NETu a Entity frameworku? Ať už po e-mailu nebo kdekoliv. Spěchá. Děkuji.

ASP.NET MVC, Entity Framework

0 odpovědí
 
3. 5. 2017 21:06

Pavel

Přepsání labelů u text boxů

Zdravím, v ASP .NET jsem si z databáze pomocí Entity Frameworku vytvořil CRUD. Nyní bych chtěl ale změnit všude popisky (labely) u text boxů (edit boxů), které mi to vytvořilo samo z názvů sloupců v databázi. Prosím o radu. Děkuji.

ASP.NET MVC

2 odpovědí
 
2. 5. 2017 14:59

anonym

debug neuloží změny

Ahoj! Nevíte prosím vás někdo proč pokud provedu změny v projektu, tak v návrhu na formuláři se změny projeví,ale když spustím debug tak se změny neprojeví. Ať provedu jakoukoliv změnu,tak se prostě při kompilaci neuloží.Pořád to fungovalo bez problémů a najednou to nejde....! Pracuji ve VBN...

VB.NET

0 odpovědí
 
23. 4. 2017 21:02

Martin Polik

Convert na typ DateTime

Zdravím, prosím o radu při převodu řetězce na typ DateTime v tomto kódu: po spuštění tohoto kódu se objeví hláška: Řetězec nebyl rozpoznán jako platný typ DateTime. Do buňky Cells(5) se načítá datum z DB, které je ve formátu DATETIME. V nápovědě jsem vyčetl něco o parsování, ale s tím si nevím ...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí
 
15. 4. 2017 14:43

Tomáš Holan

1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:  
Heslo:  

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Chyba

zavřít

feedback