INTRODUCCIÓN A CERTIFICADO HACCP   otázka

.NET Tips

HACCP (Análisis de peligros y puntos críticos de control) es un sistema de seguridad alimentaria reconocidointernacionalmente que proporcionarequisitos para controlar y reducir los peligros para la seguridad alimentaria. Este enfoquesistemáticociertamenteayudaaanalizar y controlar los peligrosbiológicos, químicos y físicosen la preparación de productosalimenticios.

https://iasiso-latinamerica.com/ar/haccp...

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět
                       
Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback