Konference MS Fest 2014 (Praha, Brno, Bratislava)

Tomáš Jecha, MVP, MCSD       07.10.2014       C#, SQL, Windows Phone, Azure, Testování, Offtopic, Architektura, Algoritmy, Databáze, Bezpečnost, .NET, Windows Users Group, IT       13156 zobrazení

Dovoluji si vás pozvat na již tradiční konferenci MS Fest 2014, jejímž jsem jedním z organizátorů. Můžete těšit na zajímavý program v Praze a Brně a na začátku příštího roku i v Bratislavě. Vstup na konferenci je i letos zdarma.

Praha, Brno a Bratislava budou hostit stovky odborníků v oblasti IT, .NET Framework, Azure a vývoje na platformě Windows

Pozornost tuzemské IT komunity se upíná na blížící se osmý ročník dvoudenní konference MS Fest. A není se co divit. Díky lákavému programu, jehož základní osnovu určovali svým hlasováním sami návštěvníci, je MS Fest na nejlepší cestě k překonání loňského rekordu 1300 účastníků. Mezi desítkami přednášek o nejnovějších trendech se objevují prezentace i tak zvučných jmen, jakými jsou Michal Altair Valášek, Ondřej Ševeček a Štěpán Bechynský.

MS Fest je už od svých počátků zaměřený na představování nejnovějších směrů ve vývoji na platformě Windows. Ani letos tomu nebude jinak. „Účastníci se mohou těšit na téměř 50 přednášek od skvělých řečníků z řad MVP, IT celebrit a špičkových expertů z ČR i zahraničí. Ty budou probíhat paralelně ve 4 tracích, takže si každý sestaví program podle svých preferencí. Nikdo se rozhodně nudit nebude,“ nastiňuje organizátor Jaromír Nechanický.

„IT nás již léta živí, a tak vybíráme témata, která mají především praktickou využitelnost. Vedle uplatnění získaných znalostí ve svém profesním životě vyzdvihovali účastníci minulých ročníků i to, že je celá konference vynikající příležitostí k navázání důležitých kontaktů. Přínos MS Festu tuzemské IT komunitě ostatně dokazuje také každoročně se zvyšující počet spokojených návštěvníků,“ dodává Tomáš Jecha.

Detaily o MS Festu včetně podrobného programu najdete na http://www.ms-fest.cz/. Vstupné je zdarma a počet registrací omezený, proto se přihlaste ještě dnes.

 

hodnocení článku

0       Hodnotit mohou jen registrované uživatelé.

 

Nový příspěvek

 

Příspěvky zaslané pod tento článek se neobjeví hned, ale až po schválení administrátorem.

                       
Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.

Nyní zakládáte pod článkem nové diskusní vlákno.
Pokud chcete reagovat na jiný příspěvek, klikněte na tlačítko "Odpovědět" u některého diskusního příspěvku.

Nyní odpovídáte na příspěvek pod článkem. Nebo chcete raději založit nové vlákno?

 

  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

Příspěvky zaslané pod tento článek se neobjeví hned, ale až po schválení administrátorem.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback