Ano, také bych byl pro povinnou registraci. Je to otázka pár minut a nic to nestojí. Myslím si, že pro toho kdo chce přispívat do tohoto fóra nebude registrace překážkou. Navíc by mohlo být méně oněch příspěvků typu "potřebuju udělat domácí úkol tak se snažte" popř. různých spamů (administrátoři by měli méně práce s mazáním nevhodných příspěvků). A také souhlasím s tím, že neregistrovaní uživatelé většinou neodpovídají. Já se také snažím poradit pokud to je možné (v rámci mých skromných možností), ale pak také očekávám nějákou reakci. Nejde mi ani tak o nějáké poděkování jako o to, že mě zajímá zda můj příspěvek byl užitečný nebo ne. A je to také dobré vodítko pro ostatní, protože pokud bude někdo v budoucnu něco hledat a na fóru najde můj návrh řešení které je potvrzeno tazatelem že funguje, bude vědět že to je správná cesta (nebo alespoň nasměrování). A ještě poslední věc které jsem si všimnul a která mi trošku vadí. Občas se objeví dotaz, dlouho nikdo neodpovídá a pak tazatel napíše něco ve smyslu: Vyřešeno. Nic víc... Bylo by dobré se s ostatními podělit o toto řešení (alespoň zhruba), protože za měsíc může někdo řešit stejný problém a bude se zbytečně ptát na to samé, protože v předchozích příspěvcích řešení nenajde. No tak jsem se trochu rozepsal a teď zpátky do práce:)
|