Mám problém se spuštěním stránek www.mstv.cz. Chceto po mě nainstalovat Silverlight, ale ten nainstalovaný mám. Problém mám v IE 8, Mozzile a doknce i Google Chrome. Jediná změna je když stránku zkouším v IE 8. Zde mě to vyzve, abych si stáhl celkem 3 dll knihovny a sice System.Data.Services.Client.dll, System.Windows.Controls.dll, System.Xml.Linq.dll, ale co s nima mám dělat to nevim. Jenom doplním, že stránka mi přestala fungovat asi před měsícem. Zkoušel jsem už několikrát přeinstalovat silverlight a nic. Potém jsem nainstaloval google chrome a tam mi stránka ještě do včerejšího dne normálně fungovala a dnes mi přestala fungovat i na google chrome. Ještě doplním, že jsem zkoušel silverlight i přímo na jejich oficiálních stránkách a zde mi vše normálně funguje. Dokonce mi to zahlásí, že mám silverlight verze 3(3.0.40818.0). Problém je někde v tom, že se mi silverlight z nějakého důvodu nenastartuje na stránkách mstv. Můj operační systém je Windows 7 Professional. Nesetkal jste se někdo s tímto problémem, popřípadě jak to vyřešit. Zatím jsem nikde odpověď nenašel.
|