HACCP Principles   otázka

.NET

HACCP, or Hazard Analysis and Critical Control Points, is a food safety system that helps identify and prevent potential food safety hazards. The HACCP system is used by food manufacturers, processors, and retailers to help ensure the safety of their products. The HACCP system begins with a hazard analysis, which is used to identify potential food safety hazards that could occur during the production or distribution of a product. Once potential hazards have been identified, critical control points (CCPs) are established. CCPs are points in the process where a hazard can be controlled or prevented.

https://iasiso-africa.com/gh/blog/a-begi...

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět
                       
Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback