Spuštění internetové stránky z VB2010 EE přes Internet Explorer   zodpovězená otázka

VB.NET

Dobrý den,

programuji ve VB2010 EE a chtěl bych ze své aplikace přímo z programového kodu spustit nějakou stránku (např. www.seznam.cz) přes Internet Explorer.Jsem začátečník a nevím,odkud mám začít, stačí,když mne nakopnete odkazem na nějaký help.Děkuji

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

WindowsForms aplikace? Vložit do formuláře WebBrowser?

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět
System.Diagnostics.Process.Start("http://www.seznam.cz");
nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Děkuji moc,funguje to.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Jenom bych poznamenal, že to není přímo přes Internet Explorer, ale přes výchozí prohlížeč, což může být třeba Mozilla Firefox nebo Google Chrome.

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět
                       
Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:  
Heslo:  

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback