Testování
25. 3. 2026 11:03
anonym
162.158.102.157
Poradili byste mi, prosím, jak poznáte, zda už můžete usednout za volant po večerním požití alkoholu? Často se totiž ráno zdá, že je vše v pořádku, ale přesto mám pochybnosti. Využíváte k tomu nějaké služby, nebo se řídíte pouze tím, jak se cítíte?
25. 3. 2026 11:08
172.69.155.197
Jednou po setkání s přáteli – poseděli jsme, popovídali si, trochu jsme se napili – a ráno vyvstala otázka: už se můžu posadit za volant? Tehdy jsem narazila na aplikaci Alkohol Kalkulacka https://alkomator.cz/ Zadala jsem své údaje a získala přibližný přehled o situaci. Hodně mi to pomohlo, protože dřív jsem to musela odhadovat jen „od oka“. Teď ji občas používám – pro klid a jistotu.
25. 3. 2026 11:10
172.68.159.183
Děkuji za tak podrobnou odpověď! Velmi mi to pomohlo lépe pochopit, jak se v podobných situacích orientovat a nespoléhat se pouze na intuici. Nyní mám větší jistotu a užitečný nástroj po ruce. Opravdu si vážím toho, že jste se podělili o své zkušenosti.
Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování. Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?
Nahlásit Zrušit
zavřít