Ikony z Visual Studia (Intellisense)   zodpovězená otázka

Offtopic

Příjemné odpoledne,

rád bych poprosil o radu: hledám ikony, které Visual Studio používá v Intellisense k označení metod, tříd, jmenných prostor atp. Zkoušel jsem hledat na Internetu, ale nic jsem nenašel, tak mě napadlo prohlédnout si Resource Hackerem binárky visual studia, ale opět se mi nepodařilo nic najít. Projel jsem devenv.exe, nemám tušení, kde jinde by to mohlo být. Taky jsem hledal v Reflectoru, protože ten tyhle ikonky taky má, ale vždycky najdu akorát ikonu programu a nějakou základní grafiku (úvodní strana Visual Studia 2008 například). Nemáte tušení, v jakých souborech bych měl hledat, popřípadě kde tyto ikony sehnat? Prozatím si vystačím se screenshoty těch ikonek, ale opravdu se mi nechce jim ručně dodělávat průhlednost, aby vypadali hezky na všech pozadích.

Děkuji,

RA

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

To co chcete udělat - extrahovat ikony z Visual Studia a použít je pro vlastní účely je hrubé porušení licenční smlouvy. Pokud chcete použít podobné ikony, s Visual Studiem se dodává poměrně rozsáhlá sada ikon (nevím jestli i u Express verzí). Pokud spustíte instalaci Visual Studia 2008, potom tuto položku najdete v kategorii Tools for Redistributing Applications/Graphics Library. U Visual Studia 2010 se toto instaluje standardně a je to ve složce C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 10.0\Common7\VS2010ImageLibrary.

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět

Ano, o ImageLibrary vím, děkuji. Nejednalo se smaozřejmě o komerční účely, nicméně ano, máte pravdu, narušení licence to jistě je. Chtěl jsem si tím oživit malou aplikaci, kterou jsem si vytvořil pro procházení kódu. Ovšem, napadá mě teď jedna otázka - jak je tedy možné, že Reflector tyto ikony taky má? Red-Gate je solidní společnost, pochybuji, že jejich situaci je taková, jaké jsem chtěl dosáhnout já, tedy že že extrahovali (respektive Lutz Roeder extrahoval) ikony z VS a použili je v Reflectoru. Je možné, že platí Microsoftu za použití těch ikon? To jen tak rpo zajímavost...

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

A na to jste přišel jak? Ikony v Reflectoru jsou s největší pravděpodobností právě z toho Graphics Library. Nebo jste snad někde ve Visual Studiu viděl ikonu s psaníčkem, která se běžně používá pro e-mail? Asi těžko.

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět

Nemyslím tyhle ikony. Mám na mysli přímo ikony vizualizující typ kódového prvku. Jak říkám, myslím ikony z Intellisense. Ne toolbarové ikony, v téhle oblasti dávám přednost Silk Icons od FamFamFam, ale v Reflectoru ve stromu kde jsou assembly/namespaces/třídy/members tříd, tak tyto ikony.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

V té knihovně jsou i tyto obrázky představující rozhraní, třídu, metodu, vlastnost atd.

nahlásit spamnahlásit spam 2 / 2 odpovědětodpovědět

Máte pravdu, nedíval jsem se pořádně. Děkuji za odpověď.

RA

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Mimochodem ImageLibrary u express edicí není.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět
                       
Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback