Komponenta webbrowser   otázka

VB.NET, WinForms

Dobrý den mám dotaz ohledně komponenty webbrowser. Je to poněkud komplikovanější ale snad ten problém dobře vysvětlím. Jedná se o problém s alert oknama psanýma v javascriptu na jednotlivých stránkách. Jakmile se mi objeví tato hláška a chci přejít na jinou stránku bez toho aniž bych ji odkliknuh hodí teo error že došlo k neošetřené výjimce. Dalo by se nějakým způsobem z programového kódu zjistit že tato hláška vyskočila a eliminovat ji nebo musím kvůli tomu vypínat javascript. Jelikož vytvářím autosurf software tak je to poněkud problém když uživatel pustí surfovací program a hodí mu to chybu když se mu tam vyskytne nějaká taková stránka. Předem děkuji všem za ochotu.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Problem sem vyřešil. Tvořím webbrowser programově a po uběhnutí časomíry jej vyhodím z me.controls a nahradím jej jiným, který zobrazí následující adresu. Vše funguje bezvadně alerty sice stále vyskakují ale program nehodí kvůli nim chybu. Mohlo by to někomu pomoci pokud se někdo chystá na něco podobného.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Program asi "nehodil chybu" kvůli alert modal okénku, ale kvůli tomu, jak jste chtěl alert "odstřelit". Alert výzva je modální a aplikace čeká na odezvu uživatele. Mohl byste kódem nahradit odezvu uživatele odesláním SendKeys.Send("{ENTER}"), ale musel byste napřed zjistit, zda aplikace na odezvu čeká - to jste obešel testováním "uběhnutí časomíry" a pak "odstřelíte" WebBroser. Jistě to funguje, ale mohlo by existovat řešení i bez náhrady WebBroser. Věděl by někdo jak?

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Ano všechno tohle vím ale věřte hledám a hledal sem po celém internetu a stále zkouším předělávám kombinuji metody, které kdekdo dáva na net jak by se to dalo vyřešit ale vždy narazím na to, že mi to vyhodí chybu kvůli tomu, že s webbrowserem se pracuje. Jako lze udělat, že bych odeslal stisk enteru, ale představme si situaci kdy po tomto alertu vyskočí další alert a jsme zase tam kde sme byli. Některé produkty nabízí 2 discounty některé klidně i 3 ale těch je málo. A musíme taky uvážit, že uživatel může surf minimalizovat a ten za něj bude pracovat a vydělávat kredity a on si mezitím bude dělat něco jiného. Představte si, že se mu zobrazí několik alertů po sobě a on nebude moct nic dělat protože aplikace "mačká" enter. Jako jiné řešení mne vůbec nenapadá. Nevím jakým způsobem mám testovat nově otevřený element, u kterého nevím vůbec nic natož abych ho odhodil. Chtělo by to spíše tomu vyskočení alertu předejít nějak jinak než úplným vypnutím javascriptu v internet exploreru přes klíč v registru.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět
                       
Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback