Login - nelze se přihlásit   otázka

ASP.NET WebForms

Udělám přihlašovací stránku v VS2008. Takto:

<form id="form1" runat="server">

<div>

<asp:LoginView ID="LoginView" runat= server>

<AnonymousTemplate>

Přihlašovací údaje

<br> </br>

<asp:Login ID="LoginControl" runat="server" />

</AnonymousTemplate>

<LoggedInTemplate>

Wítejte <asp:LoginName runat="server" />

</LoggedInTemplate>

</asp:LoginView>

</div>

</form>

Nastavím v configuration manageru logování z internetu, vytvořím uživatele.

Když spustím přes VS view, tak to hezky fuguje, jakmile vypublikuju na IIS 6 na serveru, tak se nelze přihlásit, pomožte prosím. L.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Je vyhozena nějaká exception? Co znamená,že Vás nepřihlásí - nejste ověřen,autentizace vůbec neproběhne,atd.?Zkuste být trochu specifičtější a říct co vše jste v rámci TG (troubleshooting).

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Tváří se stejně ,jakobych zadal špatné heslo. Tzn. opakujte zadání... Přitom v režimu VS se normálně přihlásím.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Je potřeba odchytit exception na které celá transakce "vytuhne". Ta Vám napoví více...

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Žádný expection nevyběhne, prostě se to tváří, jakoby nebylo správné jméno nebo heslo. Přijde mi, že vůbec nenačte databází s přihlašovacími údaji.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

A zkoušel jste vůbec funkci debugovat? Zkoušel jste zapnout vzdálený výpis chyb?Pokud jste jen zmigroval aplikace na IIS,vyzkoušel,zjistil že nefunguje a rovnou založil topic, tak to není zrovna ten správný přístup a postup.

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět

Debugoval, bez chyby, kdybych věděl co dál, nezaložím topic.. díky

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Zkoušel jsem ještě na IIS 7 a tam to háže chybu: provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

IIS běží na stejném stroji jako Vaše VS, respektive daný SQL server?

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

IIS6 běží na mým, kde je VS s XPčkama.

IIS7, která vyhodí chybu běží na serveru s Server2008.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

A při přechodu na IIS7, změnil jste konfiguraci connection stringu? Pokud již DB neběží na localhost, tak je logicky třeba změnit odkaz na instanci SQL.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

data source=.\SQLEXPRESS;Integrated Security=SSPI;AttachDBFilename=|DataDirectory|aspnetdb.mdf;User Instance=true

To je dobře ne? aspnet.mdf

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

ten aspnetdb mám normálně na serveru na inetpub\wwwroot\

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

A vám na daném serveru běží SQL server?

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

neběží, myslel jsem, že informace o uživatelech vytahuje z toho souboru v APP_Data

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět
                       
Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:  
Heslo:  

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback