Pokračování   otázka

VB.NET, Offtopic

Dobrý den, kdy prosím bude zase nějaké pokračování seriálu VB .NET od začátku?? Hodilo vy se něco kolem vláken a tak, případně XML.

Děkuji.

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět

Zdravím naše dobrodince!

Vím, že energie, kterou našim po vzdělání lačným maličkostem věnujete, je obrovská a že času není nikdy dost, ale pokud byste bádali jak dál, připojil bych se také k prosbě kolegy Ondry, zdali vy nebylo možno věnovat jeden článek teorii a praxi vláken, asynchronního zpracovávání a podobným finesám. Jak jistě sledujete, dotazů mířících do těchto oblastí (ať již oprávněně či nikoliv) na fóru přibývá a já sám bych přivítal nějaký ucelenější pohled na tuto problematiku. Ve všech učebnicích se sice člověk dočte jak spustit metodu v jiném vlákně, ale zatím jsem nikde nenarazil na něco (pokud možno v naší mateřštině), co by šlo trošičku více do hloubky a poodkrylo taky trochu pozadí celého fenoménu vícevláknových aplikací.

Současně bych se chtěl pozeptat, zdali počítáte také s dokončením nakousnutých témat. Jedinou věcí, kterou bych totiž tomuto webu mohl tak trošičku vytknout (ale opravdu jen malinko!) je dosti častý jev, kdy nějaký problém nakousnete, člověk se těší na dokončení a Vy přinesete sice neméně zajímavou sérii článků, ale z úplně jiné oblasti. Tak zde máme otevřeno jak velmi zajímavé XNA, tak v oblasti ASP.NET byla nakousnuta, slíbena a nedokončena správa uživatelů (v díle 6) a v díle 7 pak problematika vzhledu a témat. Pokud byste tedy shledali zajímavým téma vláken, přestože mne velmi zajímá, doporučuji nejprve dokončení nakousnutých témat.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět
                       
Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback