Placený hosting ASP.NET   zodpovězená otázka

ASP.NET WebForms

dobrý den všem,

chtěl bych znát vaše názory co se placeného hostingu ASP.NET aplikací. Co se vám zdá, že by mohlo být dobré z hlediska chování poskytovatele k zákazníkovi, dostupnosti, rychlosti přístupu, helpu, správy aplikace (sql databáze),zálohování atd.

Já osobně mám zkušenost pouze s freehostingem firmy QSH. Pokud jsem něco potřeboval, reakce byla prakticky okamžitá a navedla mě na správnou cestu (culture aplikace, nastavení práv Full Trust Level). Krátce, s qsh jsem spokojen.

Dále ještě před qsh hostingem jsem využil freehostingu firmy ASPWEB, ale tam jsem byl docela nespokojen. Odezva byla buď nulová nebo, což mě dost dorazilo, při žádosti o založení nového free hostingu, mi odpověď přišla asi po 2 mesících a já už skoro zapomněl co jsem tehdy vůbec od aspweb chtěl. Také svižnost totožné aplikace na freehostingu aspweb se mi zdála o dost menší než na qsh. Je třeba podotknout,že tato moje zkušenost s aspweb je cca už 2 roky stará.

Vím, že jestě existuje ASPONE, ale to jsem nikdy nezkoušel.

Chtěl bych hostovat (placeně) aplikaci, která by měla být maximálně dostupná pro uživatele (jedná se o tisk dokumentů v pdf formátu z databáze na základě výběrových podmínek zadaných uživatelem-našich firemních obchodních zástupců,cesťáků). Jedná se o objemově malou aplikaci (cca 15MB).

Cena není rozhodující faktor, je velice podobná u všech hostingů.

Prosím o vaše postřehy a doporučení :)

Díky

Honza

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět

Na ASPWEB jsem také hostoval a musím řict, že jsem byl nespokojen. Část administrace fungovala špatně a rychlost a vstřícnost supportu mi nevyhovovala. Teď vše hostuji na DOTNETHOSTING.cz a jsem plně spokojen, řešili se mnou i velice specifické požadavky. A vůbec pružnost podpory, cena i přístup k zákazníkovi, zálohování a služby mi připadají kvalitní. Ostatní placené hostingy jsem nezkoušel.

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět

Já velmi hojně využívám webhosting společnosti QSH a nemůžu si na něj stěžovat. Mají bezkonkurenčně nejnižší cenu a často nějaké slevy a promo akce, jsou spolehliví a všechno funguje. Je pravda, že jsem nikdy nepotřeboval nic moc specifického, takže jak rychle speciální požadavky řeší, nevím, ale v zásadě funguje vše bez problémů.

Dotnethosting jsem také používal, z technické stránky jsem měl velmi dobré zkušenosti, horší už bylo jejich fakturační oddělení.

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět

pánové díky za vaše názory :)

H.

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět

Má někdo tušení, co se děje s dotnethosting potažmo s Welia? Mám dojem, že zkrachovali.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět
                       
Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback