Access 2007 - provider is not registered   zodpovězená otázka

VB.NET

caute vsetci pri spustani projektu mi hlasi tuto chybu:

The 'Microsoft.ACE.OLEDB.12.0' provider is not registered on the local machine.

uz som dost googlil, a dajak som nic nanasiel, moze mi niekto pomoct?

Vdaka

Cujan

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Nevykládejte že jste googlil, když hned několik prvních vyhledaných odkazů popisuje tento problém - není nainstalován Microsoft Office 2007 nebo některá jeho součást...

Dobre tak sa spytam inac:

mam nejaky databzovy projekt, databzu mam vytvortenu v micorsoft access 2007, urobim z nej instalacku prenesiem ju na pc kde bud nemam vobec office alebo nizsiu verziu a tam pri spusteni programu mi hadze tuto hlasku. Cize je potrebne mat nainstalovanu aj na novom pc ten office? alebo daju sa nejako zahrnut do instalacky sucasti, ktore musia byt nainstalovane ak to aplikacia vyzaduje?

vdaka

cujan

http://office.microsoft.com/cs-cz/access...

cau,

vdaka za radu, len sa chcem uistit, ci som to pochopil spravne cize to znamena ze ked budem chciet pouzit databazu access 2007 musim ku instalacke pribalit ten runtime editor(za predpokladu ked nemam nainstalovanu access 2007)?

vdaka

jano

Cate, no nasiel som niekde na webe ze ak je aplikacia zalozena na access 2007 tak musi byt v pc nainstalovana Access 2007 Runtime, to je taky subor co sa da stiahnut z webu microsoftu, ale mozte mi niekto poradit ako nastavit instalator aby si zistil ci je take nieco na pc nainstalovane a ak nie je aby to nainstaloval?

vdaka

jano

Příště se před přidáním tématu zamyslete. Myslíte, že název Chybova hlaska přesně vystihuje, na co se ptáte?

Ako fakt bez urazky, nechapem preco tu nieto mudruje ohladom nadpisu prispevku, formy prispevku atd. ved ked neviem poradit tak neradim, a ked chcem poradit tak poradim!!!!

Ved kazdy znas cu tu piseme o pomoc asi to vyjadrime najlepsie ako vieme, a nemyslite si ze mozno aj preto su nepresne tie napdisy a prispevky lebo s tym nevieme pohnut a nie je nam to jasne?

Vdaka

Jano

nahlásit spamnahlásit spam -2 / 2 odpovědětodpovědět

Pokud jako administrátor chci, aby to tady nějak vypadalo a aby se ve fóru dalo nějak rozumně vyhledávat, tak je logické, že budu usilovat o to, aby nadpisy byly rozumné a výstižné.

Nikdo tady na fóru není povinnen odpovídat a pokud někdo odpověď chce, měl by se snažit co nejlépe popsat problém a nějak rozumně dotaz nazvat. To toho chceme tak moc?

Nadpis "chybova hlaska" moc lidí nezaujme, takže otázku ani na úvodní stránce neotevřou. Když se téma pojmenuje nějak rozumně a dotaz má hlavu a patu, pak se samozřejmě odpovědi objeví velice rychle.

Ale ved ja to chapem, a zas nemyslim ze ten nadpis je az taky zly, lebo ked ma clovek problem ako ja konkretne s tou chybovou hlaskou, tak co hlada? No hlada chybovu hlasku, keby som to pomenoval ze problem s accessom tak ked clovek nieco hlada tak by to mozno ani neotvoril.

Jano

Měl jsem stejný problem, bylo zapotřebí nainstalovat "Microsoft Office Access database engine 2007".

Tento balíček jsem našel na "http://www.microsoft.com/downloads/detai..."

Nainstaloval, restartoval, poté již aplikace chodila bez potíží.

Doufám, že jsem pomohl.

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback