Visual Studio se zasekne   zodpovězená otázka

XNA, Visual Studio

Dobrý den,

mám celkem závažný problém. Nedávno jsem přeinstalovával Visual Studio 2008 z verze standard na verzi profesional. Od té doby všechno fungovalo, jak má. Jediným problémem bylo XNA studio 3.0, které jsem měl doinstalované do původního standard studia. Nová profesional verze mi odmítala XNA projekty otevírat s hláškou, že tento typ projektu není podporován danou instalací (když jsem se v tom chvíli hrabal, zjistil jsem, že mu nevadí XNA projekt, ale content projekt, který každý XNA projekt obsahuje). Taky hlásil něco o chybě při nahráhávní modulu Microsoft.Xna.....XnaPackage. Rozhodl jsem se tedy XNA studio přeinstalovat, aby se znovu s VS dalo dohromady. To se podařilo a dokonce jsem chvíli něco programoval. Potom jsem ale musel vypnout počítač, kvůli výměně RAM z 1.5 (1+0.5) na 2 (1+1) GB. Když jsem po výměně počítač zapnul, odmítl z nějakého mně neznámého důvodu druhou GB RAM paměť a já zůstal na 1 GB. Nakonec jsem se to pro aktuální dobu rozhodl nechat být. Když jsem ale spustil VS, tak se jemně změnil jeho vzhled (mám pocit, že uspořádání bylo stejné, jako bych ho resetoval) a hlavně, když jsem chtěl jakýkoliv (nejen XNA) projekt debugovat nebo jen b buildnout, tak se VS kompletně zaseklo na 99% CPU (77 MB paměti) a musel jsem ho vždy odstřelit skrz správce úloh. Podobný výsledek zapříčiní i zobrazení ToolBoxu (který mám roztahovací ze strany)... Nevíte někdo, jak do toho?

Děkuji moc za všechny případné odpovědi.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Mě se dělo něco podobného, když jsem přeinstaloval verzi Professional na Team Suite. Zkuste vyresetovat nastavení Visual Studia, to by mělo pomoci.

Co se týče té paměti, zkuste ji vyměnit, pokud ji systém nevidí, tak bude nějaká špatná. Anebo jednotlivé moduly popřeházejte ve slotech na desce, to také občas pomůže.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

No, paměť jsem vrátil tak, jak byla, a moc to nepomohlo. Reset nastavení taky situaci neovlivnil... Zkusím to přeinstalovat XNA i Visual Studio, snad to pomůže...

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Tak nakonec čisté přeinstalování pomohlo... I tak děkuji za odpověď...

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět
                       
Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:  
Heslo:  

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback