Řazení odkazů na Home Page   připomínka

Offtopic

Nebylo by možné, případně bylo by moc komplikované, v tabulce odkazů na home page serveru hlavně na příspěvky z diskusního fóra změnit řazení (a tedy i množinu zobrazených "top" místo stávajícího - dle data založení vlákna na řazení dle poslední reakce na zadaný problém? Občas se někdo vrátí k tématu staršího vlákna a nějak jej rozšíří či sdělí trochu jiný pohled na věc a pak by, si myslím, bylo dobré, aby leho názor nezapadl. Alespoň mně by se to celkem líbilo a taky by to mohlo hlavně do budoucna omezit opakování stejné problematiky stále dokola v nových a nových vláknech.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Jednak se pravděpodobně dnes večer dokopu k tomu, abych dopsal upozornění mailem na nové příspěvky v diskusích - v uživatelských profilech bude možno nastavit, aby se zasílaly mailem upozornění. Pokud tedy do nějaké diskuse přidáte příspěvek, budou se vám posílat upozornění na všechny nové příspěvky v daném tématu.

Jinak už od začátku je možnost zaregistrovat si RSS feed pro každé téma, ale uznávám, že to není asi to nejlepší řešení.

A ještě mě napadla jedna věc - nejvíc se stejně diskutuje v nejnovějších diskusích zobrazených na úvodní stránce, do starších témat málokdy někdo posílá příspěvky. Asi napíšu velmi jednoduchou funkcionalitu - do cookies se uloží datum poslední návštěvy a když přijdete na úvodní stránku příště, u témat, která se změnila, se zobrazí ikonka NEW. Hned budete tedy vědět, do kterého tématu kdo co přidal.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Dík za odpověď i plánované doplnění. Jinak právě Vaše poslení poznámka mne vedla k sepsání dotazu či námětu. Právě že se "většinou" diskutuje na té posledení, nejnovější stránce. Prozatím je rozsah diskuse, díky svému mládí, u Vás celkem zvládnutelný, ale z jiných diskusí jistě znáte situaci, kdy nějaký "nováček" nebo "nově příchozí" vznese dotaz a dostane se mu pouze několika odpovědí, ať neotravuje, že se to tady již kdysi diskutovalo. A vím, že jsem kdysi na nějakém serveru narazil právě na mnou zmiňovaný systém řazení a celkem se mi to líbilo, protože to mělo jeden krásný efekt. K jednomu problému se člověk dočetl velice mnoho v jednom jediném vláknu, které se, v případě potřeby, stále doplňovalo o nové a nové pohledy. Pak nebyl důvod zakládat stále nová a nová vlákna k témuž problému jenom proto, že jsem chtěl pouze drobné doplnění již poskytnutých rad - v takovém vláknu se totiž nejprve zopakuje to, co již kdysi bylo řečeno a než se člověk dostane k žádaným podrobnostem už je vlákno "tak staré", že je nikdo nečte.

To je ale samozřejmě pouze můj osobní pohled na věc, pokud byse podařilo doplnit aepoň ty příznaky "new" bylo by to príma a já Vám za to děkuji, myslím, že to bude ku prospěchu věci.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Na druhou stranu je k dispozici fulltextové vyhledávání, které umí hledat v článcích, na blogu, i v diskusích. Mělo by dokonce umět i jednoduché skloňování.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět
                       
Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback