Nefunkční stránky mstv.cz   zodpovězená otázka

Offtopic

Mám problém se spuštěním stránek www.mstv.cz. Chceto po mě nainstalovat Silverlight, ale ten nainstalovaný mám. Problém mám v IE 8, Mozzile a doknce i Google Chrome. Jediná změna je když stránku zkouším v IE 8. Zde mě to vyzve, abych si stáhl celkem 3 dll knihovny a sice System.Data.Services.Client.dll, System.Windows.Controls.dll, System.Xml.Linq.dll, ale co s nima mám dělat to nevim. Jenom doplním, že stránka mi přestala fungovat asi před měsícem. Zkoušel jsem už několikrát přeinstalovat silverlight a nic. Potém jsem nainstaloval google chrome a tam mi stránka ještě do včerejšího dne normálně fungovala a dnes mi přestala fungovat i na google chrome. Ještě doplním, že jsem zkoušel silverlight i přímo na jejich oficiálních stránkách a zde mi vše normálně funguje. Dokonce mi to zahlásí, že mám silverlight verze 3(3.0.40818.0). Problém je někde v tom, že se mi silverlight z nějakého důvodu nenastartuje na stránkách mstv. Můj operační systém je Windows 7 Professional. Nesetkal jste se někdo s tímto problémem, popřípadě jak to vyřešit. Zatím jsem nikde odpověď nenašel.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Mě fungují ok. Zkuste tu konkŕetní chybovou hlášku najít na Googlu. Pokud neuspějete, bude na čase reinstall.

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět

Problém je v tom, že to žádnou chybovou hlášku nehodí. Pouze v IE 8 se automaticky začnou stahovat ty tři dll knihovny. Jinak tento problém mám i na jiném pc kde je operační systém Windows 7 Enterprise.V Mozzile a Google Chrome naběhne klasicky okno s tím, že si mám nainstalovat Silverlight. Když to potvrdim tak sice stáhnu znova Silverlight, ale při instalaci mi to řekne, že tam Silverlight již mám. Reinstalovat se mi to moc nechce :-(.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Nepoužíváte náhodou 64-bitovou verzi IE8? Pokud ne, zkusil bych vypnout hovadské UAC, případně ručně přeinstalovat .NET Framework 3.5 Service Pack 1.

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět

.NET 3.5 nemá se Silverlightem nic společného, Silverlight má vlastní runtime.

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět

Problém vyřešen. Takže kdyby náhodou měl někdo stejný problém tak u mě to způsobil program, a sice Internet Download Manager. Stačilo tedy v tomto programu vypnout integraci do IE 8 a vše začalo bez problému fungovat. Všem zúčastněným děkuji za ochotu.

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět
                       
Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback