LoginForm - helso   otázka

VB.NET, WinForms

Zdravím, ve VB10EE jsem chtěl použít loginForm pro zadání hesla a username, ale nedaří se. Nemá někdo zkušenost či odkaz?

Díky

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

A co konkrétně se nedaří?

pojem "currentPrincipal" a "customPrincipal". Je to nějaká novinka v VB 10 ?

Přestaňte pokládat nesmyslné dotazy. Visual Basic 10 je součást Visual Studia 2010, jehož konečná verze ještě nevyšla. Dále vůbec není jasné co má být loginForm, currentPrincipal a customPrincipal.

nahlásit spamnahlásit spam -1 / 1 odpovědětodpovědět

VB 10 EE beta 2. A jestli nevíte co je to loginForm, není třeba aby jste nějak reagoval. Nijak to můj dotaz neřeší.

Problém je v tom, že jste položil dotaz který nemá hlavu ani patu. Není z něj vůbec zřejmé o co se pokoušíte a co konkrétně nefunguje. Pokud chcete aby vám někdo poradil musíte nejdřív srozumitelně popsat váš problém.

Pokud něco nefunguje bývá zvykem napsat o co se pokoušíte (často totiž existuje jiný cesta která je lepší než tou kterou jdete vy), jaký je problém (ale srozumitelně, na dotazy typu: "Něják mi to nefunguje" vám těžko někdo odpoví), popř. jakou chybovou hlášku to hází a vložením problematického kusu kódu se taky nic nezkazí. A taky není od věci napsat co jste už vyzkoušel za možnosti, aby se zúžil okruh možných příčin problému.

Dobře myslel,jsem že je to jasné. Chtěl jsem aplikaci otvírat pod heslem, a vložil jsem loginForm. Tento má ve své nápovědě vazbu na výraz "customCapital" nic jsem k tomu nenašel. Myslel jsem, že je to nějaká novinka VB 10 a pro zkušené matadory bude jasné o co jde. Pokud ne, nechme to být zkusím to po staru.

Ale díky.

Jan

LoginForm je předdefinovaná templejta, když dáte Add New Item do projektu. Je tam podobně i Splash Screen, About Box a podobné věci.

Dobrý den,

jak přidám login form přímo za běhu programu?

dim myLogin as new System.windows.forms.loginForm

tak něco podobného...

Díky,

PetrS

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback