VS2010 a VS2008   otázka

.NET

Ahojte...len mala trivialna otazka [mozno budem vysmiaty :)] ... Je nejaky realny rozdiel vykonu v aplikacii beziacej pod .NET framework 3.5 a .NET framework 4.0?

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Vela som o tom nepocul , ale zevraj .NET 4.0 prinasa nove funkcie a aj vykon , ktory samozrejme berte ako nova DirectX 10 ktoru vsetci chvalia pre jej vykon ale pritom je pomalsia ako DX 9 a ani v grafike sa moc nelisi. Vlastne je prisposobena na nove procesory a graficke karty a myslim ze s .NET to bude podobne teda bude pravdepodobne vyuzivat lespie 2-4jadrove procesory , ale to je len moja myslienka moze to byt aj inak.

V VS2010 by som na vasom mieste neprogramoval lebo je v stadiu BETA2 a nedavno som tam spravil slusny projekt ,ale pri prevode na .NET 2.0 sa pod XP nespustil a ked som projekt spustil cez VS2008 tak bol uplne na kasu ;)

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Ještě jeden podobný příspěvek a dostanete ban. Proč tady lidi matete, když pletete všechno dokupy? Ještě si to nedejbože někdo přečte, zapamatuje a bude to šířit dál! Nejdřív si ověřte, co píšete, anebo, prosím, nepište vůbec. Akorát děláte zmatky

DirectX 10 nemá s .NETem 4 absolutně nic společného. Runtime .NET Frameworku 4 byl trochu zoptimalizovná, ale Microsoft se nějak nechlubí konkrétními čísly, takže kdoví jak. Myslím, že to nebude nijak slavné, na druhou stranu .NET 3.5 SP1 se oproti starším verzím velmi zrychlil a pokud vám výkonově nedostačuje, pak v něm skoro jistě řešíte úlohu, na kterou není určen.

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět
                       
Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback