(Ne)zobrazování příspěvků   připomínka

Offtopic

Dnes jsem v diskusi o Listboxu narazil na problém, kdy se mi v rámci diskuse neobjevovaly některé příspěvky (a stěžovali si na to i jiní pisatelé). Bohužel jsem nevystopoval žádné souvztažnosti, ale stalo se mi, že po odeslání příspěvku mi tento (v rámci nastaveného upozorňování) přišel téměř okamžitě do e-mailové schránky, ale na webovém záznamu diskuse se objevil až po dosti dlouhé chvíli, stalo se mi, že další z mých příspěvků se tam (doposud) neobjevil vůbec, přitom do schránky mi přišel již před více než půlhodinou.

Také mi do schránky přišlo několik dalších reakcí od jiných pisatelů (z téhož vlákna) a opět některé z nich jsem na internetu v daném vlákně také vůbec neobjevil. Nikdy jsem nic podobného v této diskusi nepozoroval.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Poté, co jsem příspěvek napsal, nalezl jsem (opět pouze v e-mailu) další z příspěvků, který tuto mou zkušenost potvrzuje s tím, že průběh diskuse také může již sledovat pouze v e-mailu.

No a když jsem si počítal příspěvky, v hlavičce u vlákna je jich udáno 28, ale v samotném vlákně je jich skutečně zobrazeno pouze 20 - není tady problém? Nechybí tady funkcionalita založení nové stránky?

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Tak jsem se díval nazpět a nalezl jsem dajší diskusi (ohledně Systémových ikon), která počtem příspěvků skončila na čísle 21 a skutečně i v ní je zobrazeno pouze 20 textů a ten 21. jsem opět našel pouze v e-mailu.

Při té příležitosi mne napadá, byl by velký problém do záhlaví rozesílaných e-mailů z diskusí doplnit i autora příspěvku? V nastalém případě by to bylo k nezaplacení a i v případě, že se chyba ve fóru odstraní, by to, si myslím, nebylo k zahození.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

To je opravdu dobrý nápad. Když jsem diskuzi sledoval na mailu, někdy byl docela problém zjistit od koho příspěvek pochází (tedy vyjma Vás, protože Váě skvělý sloh poznám na první pohled :) )

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Po kratší odmlce opět zdravím. Trapné nedopatření s mizejícími příspěvky jsem snad opravil - mělo to být původně stránkováno po 20 položkách, ale nějak se nezobrazují ty odkazy na další stránku. Navíc by to asi bylo matoucí, takže jsem to dal pryč a nyní by se mělo zobrazit vše. Jinak to přeplněné vlákno o vypsání souborů do listboxu jsem trochu promazal od příspěvků typu "co to sakra je s tim fórem" atd.

Jména by se do mailů vypisovat dala, stejně to ještě budu upravovat. Takže díky za námět a omlouvám se za nepříjemnosti s fórem.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Děkuji za sebe a věřím i za ostatní přispívatele a doufám, že to nikdo z "dotčených" kvůli této drobné chybičce do budoucna nevzdá.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět
                       
Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback