SPAMemails   zodpovězená otázka

Offtopic

V poslední době(cca 14 dní) chodí z tohoto webu vcelku velké množství spam emailů.Nešlo by s tím něco udělat?Nerad bych totiž všechny emaily z vbnet domény mazal...

předem díky :-)

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Jak vůbec víte, že je to spam z vbnetu? Než zde byl změněn systém pro ověřování (Captcha) tak mi občas chodil také, ale to bylo dáno funkčností oznamování nových komentářů pomocí e-mailu. U vás jako anonymního čtenáře e-mailovou adresu není potřeba nikam zadávat.

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět

No když přijde z domény vbnet.cz,tak to asi vidím ;) A kdybych tu neměl zaveden email,tak toto vlákno ani nezakládám - to je snad logické a jasné!Je možné,že je to dáno novou captchou,i když to nepokládám za pravděpodobné,jelikož nová captcha je tu delší dobu,než chodí samotné emaily.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Logické a jasné to není - to by bylo v případě, že byste tu psal přihlášen pod svým jménem a psal nějaké články/blogy. Novou captchou to zcela jistě není, protože sama o sobě nijak nesouvisí se spamem, právě naopak - pokud sem píšete články/blogy tak před ním chrání.

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět

Vbnet rozesílá e-maily jen pokud jste zaregistrován a někdo odpoví do tématu ve fóru, do kterého jste přispěl i vy. Dá se to vypnout v uživatelském profilu.

Pokud Vám chodí jiné maily z domény vbnet.cz než upozornění z fóra (ta se dají vypnout), tak je rozesílá někdo jiný. Udělat e-mail tak, aby vypadal že je z adresy na doméně vbnet.cz, není žádný problém.

Spam tu byl i se starou captchou, i s novou. Vzhledem k tomu, že kdokoliv si může najmout Inda, který za 2$ rozluští 1000 captcha kontrol, se spam spolehlivě detekovat nedá a snahy směřující tím směrem jsem již vzdal.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Já vím,že to není žádný problém.

Jinak chodí mi emaily tohoto typu:

Do diskuse na serveru VbNet.cz byl přidán uživatelem nový příspěvek!

Přejít na diskusi

Heartburn Drugs Article

Behavoiral Medicine http://www.teammccallusa.com/ - kamagra rezeptfrei Wir schrieben bereits in einem anderen Artikel uber das Vorgesprach und die Behandlungsmethoden, mochten uns jetzt jedoch etwas intensiver den Nebenwirkungen und Problemen, die bei der Einnahme dieser PDE-5-Hemmer(zu denen die meisten Medikamente in diesem Bereich gehoren) auftreten konnen, beschaftigen. http://www.teammccallusa.com/ - generika kamagra

Toto není nevyžádaný e-mail, dostáváte jej, protože jste se zaregistroval(a) na serveru VbNet.cz. Pokud si nepřejete dostávat upozornění na nové příspěvky v diskusích, do kterých jste se zapojili, můžete zasílání odhlásit zde.

nahlásit spamnahlásit spam -1 / 1 odpovědětodpovědět

Po dlouhé době zachvátil emailový spam opět mou schránku. Neda se s tím něco udělat ?? Buď musim zrušit posílání mailů - což se mi nechce, ale na druhou stranu mít pořád emaily na téma drugs. to mě taky nebaví. Díky.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Když mi někdo napíše ve VB.NET funkci (.NET 2.0), která dostane text příspěvku a rozhodne, zda-li to je spam nebo ne, tak ji tam přidám.

Na vyžádání pošlu export posledních 1000 příspěvků z fóra, spamu v nich bude určitě požehnaně.

Taky mě to štve, ale nemám čas si s tím hrát.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Tak nakonec jsem napsal blogpost - http://vbnet.cz/blog-clanek--390-kdyby_s...

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět
                       
Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:  
Heslo:  

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback