zakoupení VB   otázka

VB.NET

Kde mohu zakoupit či objednat visual basic. Jakým způsobem mi bude dodán? Kolik to bude stát

nahlásit spamnahlásit spam -1 / 1 odpovědětodpovědět

Visual Basic je jazyk,tudíž jej těžko koupíte.Asi myslíte koupi vývoj.prostředí.Nejlepší pro účel developementu je samozřejmě VisualStudio.Pro začátečníka bohatě stačí Express verze,která je dostupná zdarma na webu Microsoft.Další možností je VS vyššího "stupně" jehož cena se ale pohybuje v řádech tisíců,až desítek tisíc.

Poté je možné využít vývoj.prostředí od 3rd firem,nicméně u nich nemůžete počítat s tak velkou podporou jako u VS.Takže bych Vám vřele doporučil VisualStudio Express for VB.Net

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Pokud jste začátečník, tak by vám měla stačit Visual Basic 2010 Express Edition - je zdarma i pro komerční využití. Umí toho hodně a dá se s ní celkem dlouho vyžít - není ořezané tak, že by to bylo v praxi nepoužitelné.

Pokud potřebujete velké Visual Studio (Visual Basic je jeho součástí, kromě toho je tam i C# a ASP.NET), pak se dá koupit na různých místech, např. na http://www.devshop.cz/.

Studenti mají možnost získat Visual Studio zdarma v rámci programů MSDN AA nebo DreamSpark. Pro začínající firmy je zase BizSpark, kde můžete získat celé portfolio MS produktů na 3 roky zdarma.

Kde najdu licenční podmínky Microsoftu na VB? Právě to zkouším hledat a nedaří se mi.

Provedl jsem registraci na VB 2010. Mohu použít stejnou registraci doma?

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback