Chat   zodpovězená otázka

Offtopic

Zdravím,

p. Hercegu, nedávno v jednom fóru někomu odpověděl, že zobrazování pouze přezdívky se na seriózním webu nehodí (s tím souhlasím). Myslíte si však, že je vhodné umisťovat na takovýto web chat? Mě se to moc nezamlouvá.

Přeji hezký den

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Chat zatím v provozu není (a asi dlouho nebude, pokud se nezvýší návštěvnost). Je jasné, že dneska je Internet plný chatů, kde dělají všichni brajgl a kvalitní informace tam nenajdete, ale na tomto webu jsou ve většině případů lidé, kteří mají o Visual Basic a programování zájem. Kdyby se diskutovalo k věci, jednou za čas by se pozvala na chat nějaká osobnost (autoři knih o VB, lidé z Microsoftu atd.), myslím, že by to smysl mělo. Ale v současnosti chat v provozu není a dokud na serveru je návštěvnost kolem 100 lidí denně, nemá to cenu, těžko se aspoň tři potkají na chatu.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Ano, souhlasím a pokud smím, hlasuji pro chat. Vidím v něm možnost získat okamžitou pomoc ve chvíli její potřeby. Závislost výsledku na optimálním počtu přítomných je bohužel rozhodující. Je možné dělat něco pro zvýšení návštěvnosti než jen čekat? Soudím-li podle sebe, hledám zde nové i vícekrát za den, musím o webu vědět - dá se v tom něco dělat? I chat, byť v počátku bez efektu, by mohl pomoct.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Tak to s návštěvou významné osobnosti je naprosto skvělý nápad (a bylo by dobré skladovat záznamy těchto chatů, aby nikdo o nic nepřišel). To, že na těchto stránkách jsou vesměs lidé, kteří s o VB zajímají je pravda a je to dobře. Rozhodujícím faktorem je tedy počet návštěv denně. Neznám Vaši křivku, ale jestli se zvyšují je to jen dobře. Teď už jsem pochopil pravý význam chatu. A připojím se k p. Rennerovi a také souhlasím. Sand jen by bylo dobré zobrazovat v chatu také jména a ne přezdívky (nebo přezdívky do závorek) aby jste z toho neměli kůlničku na dříví.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Ale jak tak koukám dens to bylo 176 lidí (v 23:13ú takže se snad blýská na lepší časy.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Velký problém tu je vyhledatelnost na Googlu. Ta však za posledních pár dní značne vzrostla, takže předpokládáme, že to bude stejné i s návštěvností.

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět

Zdravím, co se týká vyhledávání na googlu, tak se dosti zajímám o SEO a určitě by neuškodilo, kdyby jste do title napsali visual basic a na podstránky např. visual basic forum atd.

V titulku máte v současné době VB.NET, což není klíčové slovo na které se to hledá, doporučoval bych osobně VB.NET jako název webu a pal - visual basic . net nebo nějakou obdobu.

Mohu Vás podpořit vložením odkazu na Vás na www.zencart.cz a na www.stopa.cz př. dalších našich webech.

Ta změna titulku ale bude mít okamžitou účinnost (do týdne) byste podle mého poskočit alespoň na první stranu, jestli ne na horní pozice.

S přátelským pozdravem

Kozoroh

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Děkujeme za informace. Hodně jsem sázel na první stranu, ale máte pravdu. V nejbližších dnech to upravím.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět
                       
Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback