Blog Null Reference Exception - duben 2013    

Zobrazování watermarku v ASP.NET

Po dlouhé době jeden tip ohledně ASP.NET. Konkrétně se koukneme na to, jak v ASP.NET vytvořit pole TextBox se zobrazeným watermarkem (text, který je zobrazen, pokud je pole TextBox prázdné).

zobrazit článek

Povolení přihlášení pomoci Remote Desktop Services

Při přihlašování běžných uživatelů k serveru pomoci Remote Desktop Services (RDS, vzdálená plocha) můžete narazit na následující chybu přístupu, i když máte uživatele správně přiřazeného do skupiny Remote Desktop Users: To sign in remotely, you need the right to sign in through Remote Desktop Services. (Pokud se chcete vzdáleně přihlásit, musíte mít právo k přihlášení prostřednictvím služby Vzdálená plocha.)

zobrazit článek

Rozšířený vs. zjednodušený Disposable pattern

Podle mnoha zdrojů by správná implementace disposable patternu (dále budu tento způsob označovat jako tzv. rozšířený disposable pattern) v jazyce C# tj. korektní implementace interface IDisposable měla pro base třídu vypadat takto:

zobrazit článek

Databázové schéma IMP.Security

V každé aplikaci, ve které se vyskytují uživatele, je typicky nutné nějakým způsobem řešit úkony jako autentizaci a autorizaci uživatelů, registraci uživatelů nebo správu uživatelů administrátorem aplikace, nějakou forma obnovení hesla, nastavení a správu oprávnění uživatelů, blokování účtu při pokusu o jeho prolomení, možnost zapamatování přihlášení a další.

zobrazit článek

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Chyba

zavřít

feedback