Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 > >>

Tvorba office dokumentů v .NET

Zdravím, měl bych asi trochu naivní dotaz. Ale hledám nějaké rozumné řešení, jak v .NET vytvářet office dokumenty. Konkrétně word a excel. Jedná se o komerční aplikaci, kde např. v excelu budou i věci jako kontigenční tabulky, grafy, vzorce, souhrny atd... Obvykle používám knihovnu od ht...

C#, Office, .NET, .NET Tips

8 odpovědí

03.10.2019 12:12

Avinash Sawant

Select Pivot SQL

Zdravím všechny ve spolek prosím o pomoc s doplnění a upřesněním syntaxe SQL dotazu. Mám dvě tabulky: 1) Zbozi 2) Pohyby První tabulka obsahuje DB zboží se strukturou: ID, Nazev, Cena, MJ Druhá tabulka řeši pohyby prodejnosti po jednotlivých dnech a struktura je následující: ID, Datum, ID_...

VB.NET, SQL, Databáze

3 odpovědí

05.03.2014 20:37

Radek Tesař

3D engine

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli nevíte o nějakém open source 3D enginu s možností 3d bool operací ? Pokud možno ne moc závislý na grafice systému. Děkuji

Grafika, .NET

1 odpovědí

01.01.2014 12:06

anonym

TypeScript + jasmine unit testy

Ahoj, chtěl by jsem se vás zeptat, jak mám otestovat např. třídu pomocí jasmine Můj test vypadá následovně (v zásadě je špatně, protože vytvářím instance jiných objektů a o to mi de, jak mám udělat to, aby jsem mu podstrčil nějaký fake objekt):

Testování, JavaScript

4 odpovědí

09.12.2013 14:41

anonym

Načtení hodnoty objektu podle MemberPath

V Silverlight (ale stejně to bude i ve WPF) řeším následující problém. Ve stringu MemberPath mám zadanou cestu vlastností nějakého objektu (jedná se o string co se zadává do Path binding výrazu nebo například do vlastnosti DisplayMemberPath ComboBoxu). Může tam být i více vlastností než jedna ...

C#, WPF, Silverlight

4 odpovědí

08.12.2013 14:28

Jan Holan

Zkušenosti s EF a neMS databází

Buďte zdrávi. Využívám ke svým projektům ms databáze a EF, code first přístup... Koukal jsem se jestli se dá použít nějaká jiná dtb (mysql,postgre,..) s pohodlným přístupem pomocí EF...Koukám že leckteří provideři existují... Máte s tím někdo zkušenost? Něco kde by fungovalo všechno, nebo ales...

Entity Framework, Databáze

1 odpovědí

07.12.2013 17:58

Tomáš Herceg

My.setting

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli není nějaký příkaz na tohle: Nevím, kolik budu mít těch My.setting nastavený, abych mohl uložit nějaký číslo. Tak nedá se nějaký příkazem přidat my.setting? jako třeba My.setting.add(&quot;cislo1&quot;) my.setting.cislo1 = 123456789 Předem děkuji za odpověď

VB.NET

10 odpovědí

06.12.2013 22:37

anonym

ASP.NET MVC Vytahy z DB

Zdravim, Chtel bych se zeptat. Nevite nekdo jak se tahaji data z databaze v ASP.NET MVC? Chci zkusit vytahnout text ktery je v DB, ale na internetu nemuzu nic najit, mozna neumim hledat, ale kdyz zadam vytahy z db PHP tak toho vyjede mraky. Diky predem za radu :)

ASP.NET MVC, Databáze

10 odpovědí

06.12.2013 22:04

Tomáš Holan

Pridanie vlastností userprofile

Zdravim , uz viac ako tri roky bez problemov frcim na výborných Altairis Simple Web Providers. Vcera som potreboval pridat dalsie polozky do profiles a pracovat s nimi. Takze som v tabulke Profiles pridal polozky Kraj, KrajS. Zatial vsetko fungovalo. V okamziku ked som pridal do web.config...

ASP.NET WebForms

0 odpovědí

05.12.2013 13:42

Stano Klanduch

Uložiť a načítať obsah RichTextBox v SQL Compact

Dobrý večer. Poradí mi niekto, prosím, ako uložím obsah RichTextBoxu do databázy SQL Compact a potom znovu načítam a zobrazím?

C#, Databáze

2 odpovědí

04.12.2013 18:51

Tomáš Holan

Pouziti using

Dobry den, Chtel bych se zeptat na pouziti using v kodu. Mam metodu ktera vraci typ DataTable. Nevim zda je uplne dobre davat return do using takto nebo jeslti dat return az za using a DataTable deklarovat pred using. Provede se korektni odpojeni od db kdyz dam return jakoby dovnitr ? ...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

02.12.2013 11:44

anonym

ASP.NET hosting

Dobrý den, chtěl bych se vás zeptat jestli někdo nemáte zkušenost s nějakým levným (nejlépe free) hostingem pro webovou stránku vytvořenou přes ASP.NET? Předem děkuji za odpověď.

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

01.12.2013 17:33

anonym

TX Text ako pridať CheckBox

Skúšam TX TEXT CONTROL. Poradi mi niekto ako sa tam dá pridať CheckBox?

C#

1 odpovědí

29.11.2013 16:38

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

VYŘEŠENO - Ukládání nových recordů a změn do MDF

Přeji všem pěkný podvečer. Mám tu záhadu jako hrom, teda aspoň pro mě..... V aplikaci jsem musel kvůli absenci funkce PIVOT na MSSQL Compact přejít k čistému MSSQLExpress (*.MDF) V aplikaci jsem měl zápis nového řádku řešen asi standardně přes dataset a bindingsource následně: Než jsem to...

VB.NET, Databáze

1 odpovědí

28.11.2013 18:20

Radek Tesař

Selekce ID z vazební tabulky

Zdravím, mám tabulky Destinace a Ulice, jsou v relaci MxN, takže vazební tabulka vypadá nějak takto Destinace_ID|Ulice_ID 1 5 2 5 1 3 1 1 Na výstupu potřebuji získat Destinace_ID pro které znám Ulice_ID. V tomhle případě by byl vý...

SQL, Databáze

2 odpovědí

27.11.2013 20:19

anonym

Spuštění internetové stránky z VB2010 EE přes Internet Explorer

Dobrý den, programuji ve VB2010 EE a chtěl bych ze své aplikace přímo z programového kodu spustit nějakou stránku (např. www.seznam.cz) přes Internet Explorer.Jsem začátečník a nevím,odkud mám začít, stačí,když mne nakopnete odkazem na nějaký help.Děkuji

VB.NET

4 odpovědí

27.11.2013 12:17

Ondřej Linhart

ComboBox

Přeji pěkný večer. Prosím o radu snad s jedním z posledních dotazů. Mám ComboCox Plním ho z databáze pomocí &quot;Use data bound items&quot; To je asi jednoduchý, až na to, že bych v rámci jednoho řádku potřeboval zobrazit &quot;text&quot; dvou sloupců. Konkrétně číslo a název zakázky. Sám zvl...

VB.NET

13 odpovědí

26.11.2013 9:30

Radek Tesař

DataGridView - provázání se dvěmi databázemi

Zdravím všechny ve spolek. Opět tu mám problém a pro mě neznámou. Pro lidi znalé databázi to bude spíš úsměvné, ale já s tím sám nehnu. Mám dvě databáze ta první &quot;zakázky&quot; obsahuje klíčové sloupce: ID; číslo zakázky; a název zakázky Správcuji to vlastním DataGridViewem přes DataSet a...

VB.NET, Databáze

5 odpovědí

22.11.2013 17:51

Radek Tesař

Jak nejefektivněji ověřit existenci záznamu před vložením? (EF)

Zkoušel jsem dva přístupy (odkomentovaný, zakomentovaný) viz. kód: Měřením jsem zjistil, že použítí SqlQuery() je asi o polovinu rychlejší. Měřil jsem počet tiků pomocí Stopwatch. Je to způsobeno tím, že výsledek SqlQuery není &quot;sledován&quot; contextem? Je tedy lepší používat SqlQuery v...

Entity Framework, Databáze

5 odpovědí

22.11.2013 17:38

Tomáš Holan

DataGridView - voláni událsti click

Přeji pěkný den vespolek ještě drobný dotaz. Mám procedůru, kde jsem si myslel, že nastavím index vybbraného řádku: DenniDataGridView.Rows(3).Selected = True Pak se pokusím zavolat proceduru obsluhy události kliknutí do DGV DenniDataGridView_CellClick(Nothing, Nothing) A chtěl jsem číst hod...

VB.NET

2 odpovědí

21.11.2013 13:37

Jan Holan

<< < 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se