Nové téma
Zdravím všechny Potřeboval bych poradit s následující věcí. Používáme v práci webovou aplikaci a mě napadlo naprogramovat ve Visual Basicu takovou nástavbu, která by dodala té aplikaci pár chybějících funkcí. K tomuto účelu jsem ve Visual Studiu 2008 udělal jednoduchý browser používající taby...
VB.NET, HTTP/HTML, Internet Explorer
anonym
Dobrý den, mám komponentu FormView a v ní při vkládání příspěvku chci uploadovat sobubor a jeho informace zapsat do databáze i s ID příspěvku, který tepre vložím odesláním formuláře FormView. Prozatím uploadování řeším pomocí Ajax Control Toolkit - AsyncFileUpload, kde soubor nauploaduju na serv...
VB.NET, ASP.NET WebForms, Databáze
Adam Suchomel
Dobrý den, používám ve VB toto: SeznamBS.RemoveAt(0) SeznamTA.Update(Me.DataDS) Toto však skončí chybovou hláškou: Metoda Update vyžaduje při předání kolekce DataRow s odstraněnými řádky platnou událost DeleteCommand. Nemůžete někdo poradit jak to udělat, aby se pomocí BindingSource a ...
VB.NET, Databáze
Martin Mikulík
Dobrý den, mám v ASP panelu tabulku a v ní textboxy. Potřeboval bych dynamicky vložit label vedle komponenty. Vytvoření labelu není problém, ale když ho přidám do panelu, tak se vloží až za tabulku. Což není v tomhle případě žádoucí. Jak jej umístím vedle textboxu. Děkuji.
C#, ASP.NET WebForms, .NET
Dobrý den, nedaří se mi zprovoznit OAUTH píše mi to v NUGET PACKAGES, že požadovaný balík není pro Framework 4.0 k dispozici, bohužel hostingová firma 4.5 nepodporuje je nějaké řešení jak toto obejít? S prací s nuget balíčkama nejsem moc zběhlý :)
VB.NET, ASP.NET WebForms
Tomáš Jecha, MVP, MCSD
Dobrý den mám jaksi problém. Začánám v XNA ale nechápu ho pořádně a nevím jak vygenerovat v okne třeba 4 nebo 20 obrazcu(textur) nahodne v okne. Chci se naucit tento jazyk a osobne ho jaksi opravdu moc nechapu. Vubec nevim jak na to :( . Programovani me bavi ale nevim jak toto udelat. Takte vubec...
C#, XNA
Zdravim. Da se nejak programove zrusit propojeni mrizky s daty a zrusit jeji nastavenia pak do ni nacist nova data? Pro ilustraci. Mam databazi se sloupci A,B,C,D,E. Prvnim SQL nacte A,C,E a to se mi zobrazi v datagridView. Pak ale potrebuji zpracovat druhy SQL ktery ma zobrazit B,C,D,E, ale v mr...
Zdravim. Potrebujem vykreslit velky pocet vektorovych objetktov na Canvas. Ked som do Canvasu pridal napr. 10000 Shape tak to dost dlho trvalo. Potom som skusil objekty vykreslit cez DrawingVisual a bolo to podtstane rychlejsie. Problem je v tom, ze ak napr. objekty zmensim tak, ze vsetkych 10000...
WPF
Zdravím ve spolek, můžete mi prosím doporučit, nejlépe z vlastní zkušenosti, nějaké CMS běžící na NET technologii a nejlépe i na MSSQL? Nějak nemám dostatek referencí. Koukal jsem např. zde http://abundantcode.com/15-best-asp-net-based-content-management-systemscms/, ale dostatečný obrázek jsem...
ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC, ASP.NET/IIS, .NET
Ladislav Filip
Zdravím, chtěl bych se zeptat. Neznáte někdo script pro přeadresaci webu v závislosti na zemi kde se návštěvník nacházi? Př. Jsem v česku, přeadresuje mě to na české stránky. Jsem v anglii, přeadresuje mě to na anglické stránky. Nikde nic nemohu najit. :( Děkuji
ASP.NET WebForms
Jan Holan
Dobrý den, Lze nějak jednoduše (přímo z projektu) vytvořit z class DLL ? Mám webový projekt kde v app_code mam cca 5 class, potřebuji je převést na DLL. Je mi jasné že si mám vytvořit nové projekty a kažnou znich vytvořit ale nelze tot nějak jednodušeji ? Děkuji
Tomáš Holan
Zdravím. Hledám už půl hodiny a stále jsem to nenašel. Jde mi o to, aby v proměnné index začínal od 1 a né od 0 Vyhledal jsem na internetu, že je k tomu dobrý option base 1, ale mě to nefunguje. předem děkuji za pomoc.
VB.NET
Ahoj, Potřeboval bych poradit s tímto problémem: Dělám pro svou aplikaci komponentu, která bude sloužit ke konfiguraci různých věcí na více místech aplikace. Jedná se o inherited panel, na kterém je listview, jakýsi navigační bar s různými tlačítky, atd. Jedno z tlačítek má zobrazit formulář/...
Dobry den Vsem, jsem zacatecnik, delam muj prvni Outlook Addin a narazil jsem na problem volani kodu(nebo i nastavovani ovladacich prvku) z jine tridy(formulare). Prosim, proc je: me.button1.text - v poradku ta sama trida.button1.text - neni v poradku. Reference to a non-shared member...
Prosím o radu ako zistím s ktorým prvkom pracujem. Prvky vytváram programom. Prikladám program. ďakujem
C#
Augustín Beňo
Dobrý den, Mám vytvořený webový projekt kde využívám lokální DB (.mdf). Momentálně jsme udělali přesun hostingu na forpsi.cz a zde mi bohužel nechodí. Píše viz odkaz : http://www.stavebnipohadka.cz/admin/root.aspx config : <add name="Admin_Local_Conn" connectionString="Data...
VB.NET, ASP.NET WebForms, SQL, Databáze
Dobrý den, potřeboval bych vytvořit aplikaci pro tablet s windows 7 a 8 které bude mimo jiné fotit. Našel jsem spousty různých odkazů a rad na netu, ale většinou to neumí využít plné rozlišení fotoaparátu a hlavně aktivovat vestavěný blesk. Neví někdo o něčem funkčním, co se dá jednoduše použít,...
C#, VB.NET
Dobrý den, Lze využívat v DLL knihovne cookies stejně jako ve webové aplikaci? jedná se mi o vytvoření DLL kde bude funkce která provede dotaz do SQL a vracene hodnoty ulozi do cookies. HttpContext.Current.Response.Cookies("DATA") Děkuji moc.
Dobrý den, jsem student střední školy, který studuje informatiku. Programování mi opravdu moc nejde a proto bych potřeboval poradit s jedním úkolem, který mám vypracovat. Prosím neberte to jako podvod, protože bych se s tím nechtěl zabývat, ale opravdu mi to nejde a už nějakej ten den to zkouším....
C#, Visual Studio, WinForms
Zdravím. nevím si rady, potřeboval bych tohle: Přečíst všechny txt soubory ve složce a vypsat v každém souboru třeba 5. řádek někam do listboxu, to už je jedno. Předem děkuji
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít