Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 > >>

Udalosť zatvorenia priečinka

Je možné odchytiť udalosť zatvorenia určeného priečinka? Alebo ako zistím, či je priečinok otvorený?

VB.NET, I/O operace

9 odpovědí

15.10.2012 18:57

Lubos Blader

WebBrowserReadyState.Complete aneb událost načtení stránky

Dobrý den lze použít následující kod ke kontrole načtení stránky ? v mém programu se stránka nenačte, aplikace je zaneprázdněná. Nedal by se použít EventHandler ? Jak by mělo vypadat volání funkcí,které jsou závislé na načtenní stránky ? Nechce se mi volat všechny odtud.. Díky za o...

C#, WinForms

1 odpovědí

10.10.2012 15:48

fortran

posilani XML pomoci http VB6->VB.net 2010 Express

Dobry den, nepodarilo se mi ve VB6 dosahnout posilani XML(kodovani utf-8) souboru pomoci http, tak, aby jej adresat precetl (jedna se o azbuku). Proto jsem se rozhodl pro VB.NET, kde lze urcovat kodovani posilaneho retezce, ale server mi pise chybu 500: VB6 funkcni(az na citelnost na adresatov...

VB.NET, WCF/WS, XML, VB6/VBA

1 odpovědí

10.10.2012 15:03

juraj ondrus

Poslani XML souboru pomoci HTTP

Zdravim, nevite nekdo, jak poslat xml dokument ktery ma UTF-8 kodovani a obsahujici azbuku pomoci http? Toto mi funguje, jen adresat vidi nesmyslne znaky: xmlContent()=fs.GetFileContent(Replace(Me.txtOutputFileName.Text, fs.GetFileNameByPath(Me.txtOutputFileName.Text), &quot;&quot;) &amp; xmlF...

VB6/VBA

1 odpovědí

10.10.2012 11:56

Ondrej Herzog

Správné spojení

Ahoj chtěl bych poprosit všechny chytré hlavy na tomto foru. Řeším zajímavý problém (mám 3 tabulky). Objednávky Zbozi Darky (není to presne struktura ale pro zjednoduseni jsem to udelal takto) Jde mi o to ,že kazde zbozi ma id, jmeno, cenu, a nektere i darek. Vypisuji to do faktur a ...

SQL

4 odpovědí

10.10.2012 9:37

Jiří Chovanec

Export tabulky v GridView do MS Excel

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda-li má někdo zkušenost z kódováním dat při exportu do aplikace MS-Excel, neb mi se pořád nabízí DOSovské kódovaní, ale data z databáze jsou v kódování &quot;Windows-1250&quot;. Jak to elegantně vyřešit? Děkuji předem. JN. P. S. Používám pro export tuto metodu:...

ASP.NET WebForms

0 odpovědí

09.10.2012 18:09

anonym

Čtení dat z databáze po řádcích

Dobrý den, potřeboval bych v proceduře (asp.net) číst data z SQL databázové tabulky ale po řádcích ( vždy načíst např. údaj jméno a mail do dvou proměnných ). Je to z důvodu dalšího zpracování dat z těchto proměnných v tomto cyklu ( zaslání emailu atd. ). Díky za rady jaký objekt k tomu využí...

ASP.NET WebForms, Databáze

13 odpovědí

09.10.2012 16:52

anonym

SQLCE a ASP.NET

Dobrý den, Chtěl bych na počítači v lokální síti provozovat jednu stránku s gridem zobrazujícím dotaz na databázi SQLCe 3.5 uloženou na temže stroji. Protože ASP neznám tak si nejsem jistý zdali je možné data z CE databáze zobrazit. Na formuláři mám pouze GridView, a jeho sqldatasource....

ASP.NET WebForms, Databáze

2 odpovědí

09.10.2012 15:54

anonym

Key/Value pairs v relační databázi

Zdravím, řeším jeden zajímavý logický problém... Mám tabulku TABLE1 kde jsou data. TABLE1 obsahuje sloupec s odkazem na TABLE2 - relace 1:N. CREATE TABLE TABLE2 ( KLIC int, HODNOTA nvarchar... ); V současné době mám v DB ideální stav pro optimaliaci rychlosti (integer KLÍČE)...

SQL, Databáze

0 odpovědí

08.10.2012 23:07

anonym

Jak seríově vytvořit obsluhu události s parametry?

Dobrý den, dělám úprogram který má spoustu pictureboxů (ictureboxi se vytváří v kódu a může jich být až 6400, ale to je celkem nepodstatné) a každému chci přidat obsluhu události, obsluze chci ale přidat parametry. Mám toto: Já potřebuji ale dostat ty argumenty s proměnnými i a u do toho ...

VB.NET, WinForms

10 odpovědí

06.10.2012 14:31

anonym

AVI a PictureBox

Dobrý den. Prosím o radu, jak nejjednodušeji přehrát Avi soubor v PictureBoxu. Na internetu jsem našel např. toto: Bohužel &quot;to&quot; ale nějak nefunguje. Spuštění proběhne bez chybové hlášky, ale PictureBox zůstane prázdný. Poku např. tento kód vložím k do události Click tlačítka, t...

VB.NET, DirectX, WinForms

10 odpovědí

05.10.2012 15:31

František Bílek

data z více databází SQL

Dobrý den, prosím o radu. Začínám s VB.NET, potřebuju data ze dvou i více databází jednoho typu z jednoho PC. mám databázi A, B a C v každé určité tabulky, které potřebuji dotaze spojit - vyslectovat. Jenže pro připojení se nastavuje výchozí databáze, např.: Dim pripojeni As String = &quot...

SQL

0 odpovědí

05.10.2012 12:58

anonym

zakladny postup pri vytvoreni jednoduchej databazovej aplikacie ?

neviete kde by som našiel ? Prehľadal som web ale nič v cz, sk som nenšiel. Skúšal som pod Visual Studiom express , použil som DataGridView, po spustení môžem meniť data v databáze ale v skutočnosti ich neuloží. Ak aplikáciu ukončím a znovu spustím tak sú tam pôvodné dáta. ďakujem

VB.NET

1 odpovědí

05.10.2012 12:05

anonym

Kniha T-SQL

Zdravím všechny,nemá někdo tip na kvalitní publikaci,která by se věnovala obecně T-SQL jazyku(nejlépe pak jak pro MS SQL tak i pro Oracle) - řešila základní fce,&quot;tunning&quot;,performance a různé &quot;řešení&quot; pro určité situace? předem děkuji všem za jakékoliv tipy

SQL

1 odpovědí

03.10.2012 17:45

Ondřej Linhart

Dělení integerů

Zdravím, snažím se ve visual basicu napsat program, který mi bude binárně kódovat text. Problém nastal ve chvíli, kdy sem dělil trojku dvěma. 3/2 = 2 proc? Kdyz 5/2 = 2 zbytek 1?

VB.NET

6 odpovědí

03.10.2012 10:03

Daniel Vališ

Problém s událostí RowDataBound v GridView

Ahoj, mám problém s událostí RowDataBound u GridView. Mám tabulku kterou zobrazuji v GridView: Typ | Zákazník --------------------------------------------- Zákonný zástupce | 12 Manager | 6 a potřebuju aby když je v prvním sloupci &quot;Zákonný zástupce&quot; tak aby se číslo v dru...

ASP.NET WebForms

6 odpovědí

03.10.2012 10:03

Tomáš Herceg

PDF

Ahoj nemáte někdo nějaký zaručený způsob jak ve vb6 generovat pdf jak se právnou češtinou tak i s možností vložení obrázku? Zkoušel jsem již 3 knihovny a třídy a ani u jedné buďto nefungovala čeština nebo nešla přidat grafika. Díky za každou radu

VB6/VBA

0 odpovědí

02.10.2012 10:51

anonym

Spustenie ulozenej procedury v kode buttonu.

Ako zadadat do spustenie ulozenej procedury v kode tlacitka. Vlastne je to kod na import tabulky z xlsx do MSSQL tabulky len potrebujem spustit pred tým ulozenu proceduru &quot;vycisti_tabulku&quot; a po importe dat z excelu este jednu ulozenu proceduru &quot;spracuj_import&quot; Dik

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

02.10.2012 9:30

Stano Klanduch

prebratie hodnoty connectionstring z webconfigu.

Zdravim, potrebujem pomoct. V webconfigu mam nastavenu hodnotu connectionstringu Potrebujem tuto hodnotu prebrat v code pre stlacenie tlacitka... ale ten zápis private String strConnection = System.Configuration.ConnectionStringSettings[&quot;PersonalConnectionString&quot;]; mi vyhadzuj...

C#, ASP.NET WebForms

5 odpovědí

02.10.2012 8:54

Stano Klanduch

QR čtečka do mobile browser

Zdravím, Chci se zeptat.Mám vytvořenou asp.net stránku,kterou spustím na svém mobilním telefonu.Pro upřesnění mám tam textbox a tlačítko skenuj.Po stisknutí tlačítka skenuj,bych chtěl,aby se mi otevřela aplikace v mobilu(ctecka QR kodu).Tzn. otevře se fotoaparát,kde vyfotím QR kod a vrátí mi t...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

01.10.2012 16:25

anonym

<< < 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se