Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 > >>

WindowsCe a WndProc

Dobrý den, potřeboval bych u komponenty číst zprávy windows. Bohužel nevím jestli je v Compaktu procedura wndProc. V msdn je příklad podobný jako u klasických windows, ale u CE mi to nějak nejde. Message je v knihovně windowsce.forms http://msdn.microsoft.com/en-us/library/microsoft.wind...

Compact Framework

1 odpovědí

28.06.2013 23:21

Michal Plško

app.config v Smart device project

koukám se koukám a ve Smart device projectu nemám ve vlastnostech projektu &quot;Settings&quot; a zrovna by se mi dost hodilo. Je to vlastnost a musím to řešit &quot;ručně&quot; ? A ještě mě napadlo, jestli se nedá nějak ošidit instalace Compact Frameworku na PDA. Do CABu by se přidaly všechny r...

VB.NET, Compact Framework

1 odpovědí

06.10.2011 3:59

Ondřej Linhart

Komunikace po sériovém portu

Ahoj, viděl jsem již několikrát omýlané články jak je komunikace na sériovém portu jednoduchá a že se pro ni nemusí zakládat žádný článek, ale to je tak na každém serveru a kakoce žádný článek založený není (nebo jsem jenom špatně hledal). Zkrátka jde mi o to že potřebuji nejak zpracovat data...

VB.NET, Hardware

9 odpovědí

21.07.2010 9:58

X Y

Mail app

Dobrý den. Dělám aplikaci pro odesílání mailů. Když chci mail odeslat, tak mi vyskakují různé chybové hlášky: -SMTP.CENTRUM.CZ : Odesílání emailu se nezdařilo Chyba číslo -1 -SMTP.HOTMAIL.COM : To samé -SMTP.SEZNAM.CZ Služba není k dispozici. Kanál přenosu bude uzavřen. Odpověď server...

VB.NET

17 odpovědí

28.04.2010 14:06

Lukas Vlcek

Chat aplikacia

Dobry den , viete mi niekto poradit v akom jazyku a cez ake protokoli sa da spravit chat aplikacia , ktora by fungovala ako ICQ ?? teda da sa posielat spravy od hociakeho miesta na svete. Skusal som TCP aj UPD chaty a ani jeden sa nechce spojit z rozdielnych IP a funguje iba na jednom systeme a t...

VB.NET

12 odpovědí

17.04.2010 21:14

X Y

Instant Messenger aneb jakou cestu zvolit

Zdravím,chtěl bych pro sebe a své kolegy zkusit vytvořit instant messengera. Jen moc nevím jakou cestou se vydat. Nejde o to že bych neuměl spojit dva počítače po síti a poslat si nějáká data, ale spíš mi jde o to jakou se vydat cestou, abych si nezadělával na problémy. O co se tedy chci pok...

VB.NET

17 odpovědí

14.04.2010 19:52

Honza Dědek

MasterPage a flash menu

Zdravím, mám jeden (možno banálny problém). Vytvoril som webové stránky s masterpage. V masterpage mám umiestnenú flashovú animáciu s menu. Problém je v tom, že keď stránky prechádzam (pri kliknutí na odkaz v menu) sa pri načítaní podstránky spustí flashová animácia od začiatku. Exist...

ASP.NET WebForms, HTTP/HTML

1 odpovědí

11.04.2010 18:10

Tomáš Herceg

GridView

Dobrý den, potřeboval bych poradit. Podle článku http://www.vbnet.cz/clanek--114-zaciname_s_asp_net_dil_11_piseme_webovou_aplikaci_v_asp_net_krok_za_krokem_cast_4_.aspx v sekci: Jak si nepodříznout větev pod zadkem se pokouším nastavit zobrazení odkazu odstranit a to takto: &lt;asp:CommandField...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

11.04.2010 18:07

Tomáš Herceg

Kód v c#

Dobrý den. Dělám aplikaci v C# a nevím jak mám napsat v C# toto: Existuje pro C# něco podobného? Jestli ano tak co? Za odpověď díky předem. Ondra.

C#, I/O operace

1 odpovědí

11.04.2010 15:26

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Knihy o Visual Basic 6.0 a C++

Dobrý deň. Ak by niekto mal záujem o staršie (ale zachovalé) knihy o Visual Basicu 6.0, C++ a podobne, tak mám zopár titulov na predaj. Zoznam nájdete na linke: www.jarvideostudio.sk/files/knihy.pdf V prípade záujmu napíšte na mail: [email protected]

VB6/VBA

0 odpovědí

11.04.2010 14:58

Róbert Pavlík

Smazat řádek v textovém souboru

Dobrý den, můj problém bude patrně triviální, bohužel jsem ale nikde nenašla, jak ho vyřešit, proto se obracím o pomoc. Mám textový soubor, ve kterém potřebuji vymazat konkrétní řádek. Následující kód sice z řádku vymaže písmenka, ale řádek samotný nezmizí (zůstane prázdný a zabírá původní ...

VB.NET

4 odpovědí

11.04.2010 13:24

Alžběta Brychtová

Poslední zapsané ID do accessu pomocí OLEDB

Zdravím, mám dotaz snažil jsem se hledat ale nějak jsem nenašel nic funkčního :c( Mám databázi v Accessu a pomocí OLEDB ukládám záznam a potřeboval bych po uložení nového záznamu vrátit zpět jeho ID abych s ním mohl dále pracovat? Nakopnete mě někdo prosím??? Moc děkuji :c)

VB.NET

1 odpovědí

11.04.2010 13:10

Martin Klain

listview - po stisknutí klávesy chybný zvuk, jak se ho zbavím?

Zdravím, mám fokus na listview a když stisknu klávesu třeba &quot;S&quot; ta se ozve chybový zvuk - jak se tohoto zvuku zbavím? Mám nastaven KeyDown na některé klávesy a tato funkce se provede, ale ozve se ten zvuk.

Komponenty, .NET

2 odpovědí

11.04.2010 8:59

anonym

Queue

Dobrý den, mám příchozí data, ta mohou přicházet ve více vláknech. zpracovat data však potřebuji udělat v jednom vlákně... to znamená více vláken mi bude plnit nějakou frontu a v jednom vlákně budu z fronty data odebírat a zpracovávat. Poradí někdo jak na to?

VB.NET

3 odpovědí

10.04.2010 18:05

Ondřej Linhart

Sockets

Zdravím všichni, už nějakou chvilku si pohrávám s programováním ve VB .Net (hraju si momentálně s Visual Basic 2008 Express), ale rozhodně nejsem žádný guru. Spis bych se označil jako &quot;bastlič-drátotah&quot;, jak kdysi vcelku trefně poznamenal jeden můj kolega. Inu nastala jednoho dne ...

C#, I/O operace

9 odpovědí

10.04.2010 17:59

Ondřej Linhart

timer.interval

Zdravím. Prosím o radu. Mám: timer.Interval = 1; ale je to moc pomalé. chtěl bych tam dát tak: 0.50, ale napíše mi to, že 0.50 není int32. Jak se to dá udělat? Díky

C#

2 odpovědí

09.04.2010 22:15

anonym

(2) smazání položky (kolekce) nákupního košíku

Dobrý den, asi před dvěma dny jsem prosil o pomoc s mazáním celé kolekce nákupního košíku, což mám díky vaší pomoci vyřešeno, ale nyní jsem narazil na zvláštní problém při mazání jednotlivých položek z košíku. Mám následující třídu &quot;ShoppingCart.vb&quot;, ve které mám mimo jiné funkce pr...

VB.NET, ASP.NET WebForms

1 odpovědí

09.04.2010 15:53

David Baroch

běh na pozadí

píšu aplikaci čtení serialportu. dat je hodně a když kliknu na button, který spustí čtení portu, nereaguje již formulář na myš. Ani nejde posunout okno. čtení mám v cyklu While...end While a nic víc tam není. Mám to řešit jinak aby se obstaraly events? Díky za odpovědi! Petr

Threading, I/O operace, .NET

2 odpovědí

09.04.2010 15:14

Petr Hubáček

UpdateProgress

Dobré odpoledne. Při ukládání nového produktu přes FormView se s ním ukládají i fotografie, což občas trvá delší dobu v závislosti na velikosti nebo počtu. Proto chci uživateli dát najevo, že nahrávání probíhá a že se jen neseknul prohlížeč. Problém chci řešit pomocí UpdateProgress a UpdatePanel...

ASP.NET WebForms

0 odpovědí

08.04.2010 17:18

Tomáš Bezděk

Komponenty

Zdravím, měl bych zase další trapný dotaz. Zda by mě někdo nasměroval na stránky kde jsou popsány komponenty či objekty v ASP.NET (nejlépe v češtině). Nějak nemůžu něco správného najít. O co my jde. Dříve jsem trochu používal ASP (opravdu trochu) a když jsem potřeboval použít nějaký objekt ne...

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

08.04.2010 17:13

Dušan Iker

<< < 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se