Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 > >>

Záložky

Nazdar , mam uz velmi dlhy projekt a mam problem hladat v nom niaky kusok kodu ktory by som chcel zoptimalizovat :/ . Viete mi poradit ako sa da vytvorit napriklad zalozka ktoru pridelim danemu Sub-u a po klinuti na nu ma to tam automaticky presmeruje ? projekt ma vyse 10 000 riadkou a funguje ve...

Visual Studio

3 odpovědí

01.12.2024 23:39

Denisa Mirkova

Nelze přidat datový zdroj

Zdravím vespolek. Objevil se u mne ve VS2008 následující problém. Chci přidat nový datový zdroj, kliknu tedy na &quot;Add new data source&quot; a otevře se mi průvodce. V &quot;Choose a data source type&quot; vybírám Database dám Next (kterákoliv z ostatních voleb je funkční). Až doposud vš...

Visual Studio

3 odpovědí

25.06.2010 20:18

R-a-d (1 of 0)

MySql a VB

Začínám s Visual Basic a než se zeptám chtěl bych vám moc poděkovat za články které sem píšete. A teď k otázce: Dokáže VB pracovat s MySql databází, která je na internetu? To znamená že když znám IP adresu serveru, přístupové jméno a heslo můžu data z db požít v mojí aplikaci?

VB.NET, Databáze

3 odpovědí

03.06.2010 18:27

anonym

Jak docílit změny jména projektu?

Hezký den, chybami se člověk učí, jenže jak je napravit když si je uvědomí? Díky své vlastní blbosti jsem pojmenoval projekt při jeho zakládání a to tak že do jeho názvu jsem přidal i číslo verze. Něco jako &quot;Projekt v1.0&quot; zpočátku je mi to zdálo geniální, nýbrž po čase z toho vznikla...

Visual Studio, .NET

4 odpovědí

24.05.2010 11:02

anonym

Rada s kompilací

Zdravím, potřeboval bych poradit, kde dělám chybu. Jsem začátečník a zkouším různé věci a nyní mi pravděpodobně nefunguje kompilace. Mám Default.aspx kde chci mít vlastní ovládací prvek. soubor default.asp vypadá takto: a vlastní komponentu mám ve App_Code/CustomControls.vb Ve ...

VB.NET, ASP.NET WebForms, Komponenty

5 odpovědí

24.05.2010 7:46

Tomáš Herceg

Třída, vlastnosti a jejich defaulní hodnoty

Dobrý den, rád bych se zeptal jak se řeší definování defaultních hodnot pro vlastnosti třídy? Děkuji předem

C#, Architektura

6 odpovědí

22.05.2010 21:41

Ondřej Linhart

Uložení barcode

Dobrý den. Po delší době vývoje ASP.NET aplikací, jsem se pustil i do WinForm, a dostal jsem se do problému se čtečkou barcode. USB čtečka načte barcode a ten vypíše, ale nemůžu přijít na to, jak tuto hodnotu, kterou čtečka čte odchytit a vypsat do Label nebo uložit do paměti. Může mi prosím ně...

C#, WinForms, I/O operace

4 odpovědí

22.05.2010 17:50

Tomáš Bezděk

GUI pre chat zo stránky

Serbus , podla návodu na tejto stránke http://steveorr.net/articles/WebChat.aspx som postavil chat ktorý fičí na web stránke. Potreboval by som ho, ale spojazdniť cez niaky GUI napríklad napísaný vo Visual Basic-u .NET . Problém je vtom že ciest je nato vela , ale nie každá je &quot;múdra&quo...

VB.NET

13 odpovědí

22.05.2010 15:17

anonym

Firebird a "providering"

Potřeboval bych jen jednu informaci pokud mi vyhovíte někdo. Dělám web aplikace asp.net pod visual studiem, která komunikuje s MS SQL a jazykem je C#. Nyni chci v práci rychle najít řešení (pro rychlou ukázku) webové aplikace vyvíjenou pouze pod BDS 2006 a komunikující s FireBirdem a jazyke...

SQL

1 odpovědí

21.05.2010 11:31

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Velikost MDI kontejneru

Dobrý den, dá se nějak zjistit velikost mdi kontejneru z rodičovského okna? Díky za odpověď

Komponenty, WinForms

1 odpovědí

20.05.2010 15:51

Ondřej Linhart

Problém s konfigurací aplikace

Dobrý den, chěl bych Vás požádat o pomoc při řešení následujícího problému. Mám jednoduchou win aplikaci, která některé své konfigurační údaje ukládá do chráněné (protected) šifrované sekce v konfiguračním souboru aplikace. Jedná se o údaje určené pouze ke čtení a za běhu programu je aplikace n...

VB.NET, WinForms

8 odpovědí

20.05.2010 11:51

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Listener a internet

Dobrý den, mám naprogramovanou aplikaci, která mi chodí v lokální síti, ale jakmile se chci připojit z PC na internetu, aplikace zamrzne. NAT na routeru je v pořádku. Část třídy listeneru je následující. IPadresa a Port jsou definovány v modulu. Netrkne vás nějaká rada, která mi pomůže? Děk...

VB.NET

4 odpovědí

19.05.2010 12:24

anonym

změna velikosti formuláře

Ve VB 2010 se snažím změnit rozměry formuláře jenomže mi to nějak nejde. Potřebuju ho po kliknutí na tlačítku zvětšit z 300 na 4OO (width) Zkoušel jsem to takhle: Ale je to špatně.

VB.NET, WinForms

3 odpovědí

19.05.2010 7:38

Martin Klain

Please

Mám pocit že je VBNET.CZ poslední dobou docela neudržovaný. Tím myslím žádné nové články ani v blogu. Málo času?

Offtopic

4 odpovědí

18.05.2010 14:41

anonym

Téma na článek

Loni na podzim jsem se zde přimlouval za článek na téma tvorby grafů ve VB. Tak bych to téma chtěl připomenout. I dnes by jistě bylo vítáno nejen mnou. Jan

Offtopic

0 odpovědí

18.05.2010 14:29

anonym

Dá se nějak vypnout zaokrouhlení ?

Zdravím, mám problém s automatickým zaokrouhlením. Potřebuji vydělit celé číslo stem abych dostal dvě desetinná místa a ono mi to vyhodí vždy číslo celé. Zkoušel jsem taky ale nefunguje. Neví někdo jak na to? Pavel

VB.NET

4 odpovědí

18.05.2010 7:05

Pavel Hlávka

Proč to dělat jednoduše, když to jde složitě

Musím se s váma podělit cennou o jednu zkušenost i když se netýká přímo programování:) Včera jsem potřeboval na jednom PC v práci zazálohovat na DVD nějaké věci. Nevěděl jsem jestli je PC vybaveno DVD vypalovačkou nebo jen čtečkou, tak jsem vlezl do správce hardware, našel si typové označení ...

Offtopic

3 odpovědí

17.05.2010 10:43

Šprici

Settings a vlastní objekt ?

Dobrý den, rád bych se zeptal jestli je možné do Settings ukládat i vlastní objekty? Děkuji

C#, .NET

2 odpovědí

16.05.2010 18:39

anonym

Chyba parsování XML: Nenalezen žádný prvek

Dobrý večer. Nainstaloval jsem si Win Server 2008 R2, nastavil jsem práva na složce C:\inetpub\wwwroot kam jsem nahrál svou aplikaci, ale jakmile ji chci spustit, dostanu hlášku : Chyba parsování XML: Nenalezen žádný prvek Adresa: http://localhost/Taskmanager/Default.aspx Číslo řádku 1, sloup...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

15.05.2010 18:59

Tomáš Herceg

Cesta ke složce "Po spuštění"

Zdravím, potřeboval bych zjistit cestu ke složce &quot;Po spuštění&quot; Jde mi o to že chci automaticky spouštět moji aplikaci po startu, ale bohužel nemůžu využít spouštění pomocí zápisu do registru... Dokážu bez problému zjistit cestu ke složce s programy v nabídce start: Za touto vrác...

VB.NET

1 odpovědí

14.05.2010 17:40

Ondřej Linhart

<< < 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se