Nové téma
Dobrý den. Vytvořil jsem si jednoduchý program na prohlížení obrázku, kde naberu do seznamu obsah adresáře a potom klikáním zobrazuji obrázky. Každý obrázek mně však zabere určité místo v paměti a asi při 60. obrázku to dělá 60% a program se ukončí. Nemůžete mně někdo poradit co s tím? Existuje n...
VB.NET, Visual Studio, Grafika
Josef Jeništa
Zdravím, chtěl bych se zeptat. Je možné nějakým způsobem v ASP.NET použít funkci Drag and Drop mezi jednotlivými komponenty (AspxPanel,AspxCalendar,AspxGridView atd.) na webové stránce? Například kalendář chci mít nalevo a grid napravo nebo opačně. Aby si každý uživatel mohl přesunout komp...
ASP.NET WebForms
anonym
Dobrý den, chtěl bych Vás požádat o pomoc. Hraji si momentálně s řízením svého domu a napadlo mne že bych mohl ven ke zvonku dát web kameru a po zazvonení přenášet obraz i zvuk např do telefonu či PC. Pan google sice mi nějaké kody našel nicméně bych rád o radu spíše jak vůbec a jakou technolog...
VB.NET, VB6/VBA, JavaScript
Dobrý den, chtěl bych poprosit o radu.Mám udělanej ListView,v něm 12 řádků(měsíce v roku)a 8 sloupců. Hodnoty si v jednotlivých sloupcích umím spočítat,ale neumím vypočítat průměr.Uvádím příklad:mám hodnoty za leden,únor,březen a duben a potřeboval bych,aby mi je program vydělil čtyřma(abych...
VB.NET
Zdravim, poslednou dobou ma na Azure Websites zacala trapit nasledovna chyba: Exception information: Exception type: ConfigurationErrorsException Exception message: The configuration file has been changed by another program. (D:\home\site\wwwroot\web.config) Presiel som cely kod, ale ...
ASP.NET WebForms, Azure
Zdravím, chtěl jsem se zeptat. Kdybych použil váš DOTVVM, je možné pracovat jako doposud ve Web Form ASP? To znamená s DevExpress komponenty (Scheduler,Grid) Děkuji za odpověď
Mám taký problém a už dlhšie si s ním neviem poradiť. Pomôže mi niekto prosím? Ide skôr o logiku. Mám premenné s hodnotami: X(0)= -2 X(1)= -1 X(2)= 0 X(3)= 1 X(4)= 2 X(5)= 3 X(6)= 4 Pole hodnôt je obmedzené zhora aj zdola. X(i) > -2 a x<=4,5. rodiel medzi dvoma hodnotami j...
C#, VB.NET
Dobrý den. Prosím o radu. Snažím se vyčíst jakoukoliv konfiguraci vzdáleného počítače. Už druhý den hledám nějaké řešení, jak to udělat a stále se mi to nedaří. Mám script v powershellu, který funguje. Tak jsem si myslel, že si místo toho udělám ve VB.net jednoduchou aplikaci, kam zadám ...
Bouda
Zdravím, potřeboval bych poradit s jednou trivialitou. potřebuji ze 2 textboxů dostat část textu do 3 textboxu textbox1 2 textbox2 3 vím že se to řeší přes length ale funkce to nechce spustit i když to mám sepsané dobře jednoduše potřebuji ze jména a příjmení vytáhnout data na přih...
C#, WinForms, Databáze
Lubos Blader
Zdravim. Na poslednej verzii windows 10 iot pre raspberry pi3 nevidim subory ulozene v LocalFolder. Subory sa snazim stiahnut cez windows device portal - File explorer. Subor realne existuje kedze sa da jeho obsah programovo precitat. Subor vytvaram nasledovne: Na starsom obraze windo...
C#
Zdravím, potřeboval bych vytáhnout DisplayMember a ValueMember z ComboBoxu z Form1 do Form2 a návody na stackwave ani na msdn mi nijak nepomohly a už si nevím rady
C#, WinForms
Dobrý deň. Ak chcem pridať na Form viac tlačítok naraz, stlačím CTRL a myšou vyberiem button v toolboxe. Potom klikám na form a po každom kliknutí mi pridá nový button. OK. Lenže ja to neviem zastaviť! Poradíte mi prosím?
WinForms
Ahojte Mám vo VB dve Formy. Form1 a Form2. Vo form1 mám 10 buttons a chcem nasledovné do kodu vo FORM2 že ak mi vo forme1 kliknem na button1 vyberie mi Excel1 vo form2. ak kliknem vo form1 kliknem na button2 vyberie mi Excel2 vo form2. Ako by to malo vyzerať aby to fugovalo ? ...
test
Testování
Přeji dobrý den, po mnoha letech jsem se vrátil k pokusům a programování a zjistil jsem, že ve Visual Studio 2017 není v Toolbox Reporting. Může mi někdo prosím poradit jak tuto položku doinstalovat a zaktivovat. Vše co jsem našel mi pomohlo akorát přidat "Report" a "Report Wizard&...
Michal Horáček
Dobrý den Ve firmě jsem z TFS přešli na Git. Hlavní repositář je na serveru, kde je repositář bez pracovní verze. Programátoři mají VS2015 s integrovaným nástrojem na git a připojujeme se k repositáři přes UNC cestu. Každý má na svém počítači lokální verzi toho co je na serveru a potom vlas...
Visual Studio
Dobrý den, nevěděl by někdo, jak získat vše potřebné pro vytvoření kontextového menu pro soubor, aby vypadalo jako "Otevřít v programu". Možná by postačilo vyvolat dialog pro výběr programu, kde jsou vidět nejprve doporučené programy a potom další dostupné programy... Lze nějak v...
VB.NET, WinForms
Zdravím, byl by někdo prosím ochotný mi pomoct s projektem v ASP .NETu a Entity frameworku? Ať už po e-mailu nebo kdekoliv. Spěchá. Děkuji.
ASP.NET MVC, Entity Framework
Pavel
Zdravím, v ASP .NET jsem si z databáze pomocí Entity Frameworku vytvořil CRUD. Nyní bych chtěl ale změnit všude popisky (labely) u text boxů (edit boxů), které mi to vytvořilo samo z názvů sloupců v databázi. Prosím o radu. Děkuji.
ASP.NET MVC
Ahoj! Nevíte prosím vás někdo proč pokud provedu změny v projektu, tak v návrhu na formuláři se změny projeví,ale když spustím debug tak se změny neprojeví. Ať provedu jakoukoliv změnu,tak se prostě při kompilaci neuloží.Pořád to fungovalo bez problémů a najednou to nejde....! Pracuji ve VBN...
Martin Polik
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít