Nové téma
Zdravím, řešim otázku, jak se připojit a stáhnout data z terminálu BF-630 od firmy Chiyu. Je pristupna ze site dle IP adresy. Jedna se o data o docházce. Je to tomu webová aplikace, z ktere muzu tahat exporty,ale potreboval bych data primo z terminálu. Předpokládám že to bude TPC protokolem. ...
I/O operace, .NET
gBqsPxAZ
Ahoj, plánuji si vydělávat programováním (i když určitě zezačátku v jiné technologii). Teď se ale dívam hodně po .NET (C#) a Javě a napadlo mě, jak to asi bude s licencema, když se budu chtít někdy později jednu z těchto technologií zaměřit. Co se týče Visual Studia, jak dlouho se dá v reálu s...
C#, Offtopic, .NET
Michal Huff
Ahoj, v čem kreslíte diagramy? Preferuji spíše program zdarma, něco jednoduchého.
Algoritmy
Zdravím všechny, prosím o radu jak vytisknout formulář ve Visual Studio 2015 - Basic. Zatím jsem se dočetl, že mám nainstalovat Power packs od Microsoft...stejně se mi to nedaří. není jiný způsob? Je něco funkčního ve VS 2015 ? Ve VB6 to je jednoduché. Ve VS 2015 mi to nejde uchodit. Dík...
VB.NET
Dobrý den, mám takový - pro vás asi banální - dotaz: Mám aplikaci - chatt - a potřebuju aby se mi v textboxu, kam se píšou zprávy, vždycky každá zpráva napsala(nová - přijatá) na další řádek. Nevím co s tím. Děkuji za každou radu a odpověď.
VB.NET, WinForms
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak vytvořit .txt soubor tam, kde by ji nebylo vidět(např. programfiles) Mám jej vytvořený v aplikaci v solution exploreru(je součástí aplikace). Zde je část kódu: Děkuji za radu
Michal Štěpánek
Dobrý den, dělal jsem aplikaci podle článku "Kreslící tabule pro více uživatelů přes tcp/ip". Když jsem tuto aplikaci rozjel na jednom počítači(otevřel jsem ji na něm dvakrát) tak vše fungovalo - aplikace se připojila a přenos dat fungoval. Když jsem ji ale zapnul jednou na dvou počíta...
anonym
Zdravím. Mám nadefinované tlačítko btnPrehraj ktoré je pridavané z programu. Chcem, aby sa v tlačítku zobrazoval obrázok Zle.bmp, ktorý je v Resource3. Ak použijem nižšie uvedený kod. VS 2010 Express mi hlási:"'System.Drawing.Bitmap' resource not found." Poradí mi niekto pros...
C#, WPF
Zdravím. Mám navigaci MIO Moov 200, je v ní windows CE. Chci do ní nacpat self-made jednoduchý databázový program, který mi bez problému jede na jiném tabletu (v něm je špatná baterka). Navigace je odblokovaná, do file systému se dostanu. Problém je, že program nespustím, zřejmě asi chybí com...
Ahoj, kdysi dávno jsem četl doporučení, že by Visual studio 2015 nemělo souběžně běžet s předchozími verzemi. V tuto chvíli jsem ve stavu, kdy mám zakoupené Visual Studio 2015 Professional, ale potřebuji mít současně nainstalované verze 2013 a 2010 kvůli starším projektům, které nelze migrovat ...
Visual Studio
Marian Benčat
Dobrý den, měl bych dotaz, zdali lze ručně (nějaké XML) vytvořit připojení k Databázi (Firebird). Měl jsem nainstalované VS2015 CE, nainstaloval jsem si vše potřebné pro práci s Firebirdem, včetně DDEX modulu pro vytvoření spojení v Server Exploreru. Jenže ten není vytvořen po VS2015 a při ...
Visual Studio, Databáze
Michal Plško
Pozdravujem všetkých. Mám definované Dá sa nastaviť, aby číslo 12,1 sa zobrazovavalo v textboxe ako 12,10? Ak je to jednoduché, tak ako? Ďakujem.
Petr Mitrofan
Chci nainstalovat .net 4.0, ale instalační soubor se nezapne, prostě nic. Zkusil jsem to spustit v příkazovém řádku ale taky se nic nestalo ani žádný error, prostě nic. Vůbec se to nepsusti. Co mám dělat?
.NET
dobrý den, na steamu jsem si koupil hru Space Engineers a při instalaci jsem skončil u microsoft .NET framework 4.0.cmd . Chtěl jsem to naisnstalovat zvlášť ale když jsem stáhl dotNetFx40_Full_x86_x64 nešel spustit. Prostě nic. Zkusil jsem ho spustit v příkazovém řadku jestli něco nepíše ale nic...
Dobrý den ,chtěl jsem se zeptat: pro všechny z Vás je to určitě jednoduché ale já nevím, jak mám udělat aby se mi složka (kterou vytváří má aplikace) zobrazovala tam, kde já chci. Doteď jsem vždycky vypsal celou cestu pro vytvoření složky(tzn. C:\Users\Martin\Desktop). Jak udělat abych tam tu ces...
Zdravim, som uplny novacik v asp.net mvc a mam problem s priradenim role k pouzivatelovi v defaultnej databaze. Nasiel som priradenie role natvrdo: RoleManager<IdentityRole> roleManager = new RoleManager<IdentityRole>(new RoleStore<IdentityRole>(new IdentityDbContext())); ...
ASP.NET MVC, Databáze, .NET
Ahoj, jsem si vědom, že se už na podobné otázky odpovídalo, přesto žádám o pomoc. Nedaří se mi přesvědčit vedení, abychom v rámci nových projektů i "přepisu" přešli na doNet. V našem případě by se jednalo o desktop s databází pouze pro Windows. Navrhoval jsem WPF a MS SQL Server (za...
Zdravím všechny, nevíte někdo jak zakázat ruční vepsání hodnoty do ComboBoxu. Chtěl bych aby se dalo jen vybrat hodnotu z listu Items. Děkuji. PH.
Pavel Hlávka
Dobrý večer, Mám dotaz potřeboval bych udělat XML Schéma kde je adresa, a ověřit že pokud je atribut stat='USA' tak je povinný atribut zemusa. Nepodařilo se mi ve Visual studiu rozchodit verzi schema 1.1 kde by to šlo řešit pomocí alternative tagu. Je nějaká možnost i ve verzi 1.0? ...
SQL
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít