Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 > >>

Spuštění programu a výpis výsledku do text boxu

Zdravím, prosím o nasměrování. Chci spustit externí program s aplikace ve VB. Například: copy a.txt b.txt Ale consolový výstup z programu copy.exe přesměrovat do textboxu. Michal

VB.NET

7 odpovědí

20.03.2015 16:54

anonym

Nakreslení obrázku - mapa připojení

Chtěl bych nakreslit mapu sítě. Hvězdicová topologie uprostřed server a na něj jsou napojeny jednotlivé stanice. Některé stanice slouží jako router a zajišťují provoz dalším stanicím. Zatím jsem se grafice ve VB úspěšně bránil, takže vůbec nevím jak na to. V podstatě by to nemělo být složité, st...

VB.NET, Grafika

5 odpovědí

10.03.2015 11:43

anonym

Firebird DB a EF

Dobrý den, měl bych dotaz ohledně Firebirdu a EntityFrameworku Ze stránek firebirdu jsem si stáhl DDEX podporu pro visual studio. Zaregistroval providera dle postupu v readme. Nainstaloval jsem si přes nuget Firebird entityFramework. Přidal jsem si do aplikace model a připojil se na data...

Entity Framework, Databáze

7 odpovědí

01.03.2015 14:19

Ladislav Filip

Stejná assembly - různe verze v asp. net mvc aplikaci

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zkušenějších jaké jsou možnosti, které řeší tento problém. Mám několik assembly, které potřebuji referencovat v ASP.NET MVC aplikaci. Postupoval jsem následovně, mám jednu hlavní aplikaci www.main.cz a pak &quot;sub&quot; aplikace www.main.cz/sub1 a www.main.cz...

C#, ASP.NET MVC, .NET, Runtime (CLR)

0 odpovědí

25.02.2015 0:16

Jakub Fojtů

Jak přinutit plugin aby se zkopíroval do build složky start up projektu?

Zdravím všechny programátory, mám následující problém. V mém Solution mám 10 projektů. První je win form aplikace a zbytek jsou .dll knihovny. Jedná se o pluginy do mojí aplikace. Chtěl bych se zeptat jak přinutím Visual Studio aby .dll knihovny kopírovalo do složky s win form aplikací. Ver...

C#, Visual Studio

3 odpovědí

24.02.2015 22:25

anonym

Nejde vlozit zaznam do databaze

Pekny podvecer, resim ulohu v C#. Mam pridan do projektu databazovy soubor mdf. Vytvoril jsem DataSource, TableAdapter a DataSet. Do formulare jsem si dal textova pole a po stisknuti buttonu Save by se mel pridat zaznam do tabulky &quot;Customer&quot; v DB. Postisku dojde k pridani, protoze pri ...

C#, WinForms, Databáze

1 odpovědí

24.02.2015 10:13

Jan Holan

INSTALACE MS SQL SERVER 2014 - MANAGEMENT STUDIO

Zdravím, mám takový menší problém. Snažím s nainstalovat MS SQL Server Management Studio na externí HDD. Do Instance root directory a také do Shared feature directory zadám složku Microsoft SQL Server vytvořenou na ext. HDD a dále pokračuji v instalaci, ale když chci spustit Management studio tř...

C#, Databáze

1 odpovědí

22.02.2015 9:26

Michal Štěpánek

WPF - zakázání automatického přepínání měsíce

Dobrý den, mám ve WPF aplikaci kalendář, ve kterém si uživatel vybírá date range podle potřeby. V kalendáři jsou standardně zobrazeny dny v měsíci s tím, že na začátku a na konci je několik posledních dnů z předcházejícího, resp. několik prvních dnů z nadcházejícího měsíce. Narazil jsem ale na...

WPF

4 odpovědí

19.02.2015 10:46

anonym

C# 6.0 na Visual Studio Community 2013

Dobrý den, nevíte prosím, jak je možné přidat C# 6.0 do Visual Studia 2013 Community? Díky

C#, Visual Studio

2 odpovědí

16.02.2015 22:39

Tomáš Holan

Přesun MS SQL serveru uvnitř virtuálu

Potřebuji dopředu určit, jaký problém nastane, když se přesune virtuální server někam jinam. Na tomto serveru je TFS a SQL server. Problém je v tom jak se zachová SQL server a TFS když nenajde uživatele, pod kterými byly instalovány, ale hlavně spuštěny. Vidím, že v nastavení služby SQL se dá změ...

SQL, Databáze, TFS

3 odpovědí

16.02.2015 15:50

Jan Holan

Zmena v databáze nemení veľkosť databázy

Prosím o pomoc V programe vo VB7 mením v DB.mdb(cca6MB) dve tabuľky (cca5MB) po zmene veľkosť DB sa nemení. tabuľky mením pričom DeleteQ() kde robím chybu ďakujem

VB.NET, Databáze

6 odpovědí

14.02.2015 13:54

Petr Zajíc

ComboBox VB NET

Prosím o radu! V ComboBoxe1 mám cez form1 vpísané Škoda, Fiat, Opel a potreboval by som nejak laicky vysvetliť postup, alebo kód, ktorý pri kliknutí napr: v ComboBoxe1 na Škoda, tak v ComboBoxe2 by sa mali zobraziť len podmnožiny tej automobilky Fábia, Oktávia, Felícia atd... Neviem niečo také n...

VB.NET

3 odpovědí

14.02.2015 13:45

Petr Zajíc

.NET micro framework

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda má někdo nějaké konkrétní zkušenosti nebo kvalitní informace ohledně práce s .NET micro frameworkem. Jak je to s prací ve visual studiu a dostupnými knihovnami? Mohou jiní lidé získat Váš kód? (Reverse ingineering vs snadné získání kódu v &quot;texťáku&quot...

Hardware, .NET

1 odpovědí

11.02.2015 22:35

Ondřej Linhart

NumericUpDown - zápis hodnoty

Zdravím, kam mám zapsat novou hodnotu do NumericUpDown? Používám Value, ale to nefunguje - zobrazené hodnota se nezmění. Používám proměnnou typu Integer, ale Value je Decimal. Nemůže být problém tady? Jdu to zkusit s Decimal.

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

10.02.2015 10:49

anonym

Universal app a SQLite

Zdravím, potřebuji v univerzální aplikaci použít databázi a tak používám SQLite. Vše by bylo super, kdybych měl předem daný data model a mohl použít mapování. Jenže ten neznám a je definovaný na základě dat, co přijdou ze serveru. Vygenerovat si na tom základě SQL dotazy pro tvorbu tabulek a C...

C#, SQL

2 odpovědí

09.02.2015 21:00

Filip Herudek

VB.NET Access parameter typu Byte (Number)

Zdravim, mam problem pri vkladani udajov do Access 2003 tabulky z kodu. Pri pouziti parametra typu Byte (cislo) mi aplikacia hlasi chybu &quot;typy udajov sa nezhoduju vo vyraze kriterii&quot;. Pouzivam OleDB. V Access databaze mam pole nastavene na typ Byte. V aplikacii mam premennu &quot...

VB.NET, Databáze

2 odpovědí

09.02.2015 11:39

Jozef Ambro

Proc mi nefunguje udalost KeyDown navazana na Canvas ve WPF?

Dobry den, moc bych Vas chtěl požádat o radu, protože by mi to pomohlo. v XAML mam : &lt;Window x:Class=&quot;Program.MainWindow&quot; xmlns=&quot;http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation&quot; xmlns:x=&quot;http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml&quot;...

C#

2 odpovědí

09.02.2015 10:02

Michal Plško

Kontrola pravopisu pro textbox

Zdravím, řešil jste někdo kontrolu pravopisu v zadaném textu v češtině, konkrétně v textboxu ve WinFormu, ale to asi není podmínkou. Ocením jakékoliv zkušenosti či informace o všech variantách řešení...využití spellcheck property u WPF textboxu, problém s CZ slovníkem, využití kontroly z MS o...

C#, WinForms

1 odpovědí

08.02.2015 22:23

Ondřej Linhart

Percentá

Čaute! Potreboval by som pomôcť s týmto kódom, ktorý nepočíta správne: Keď zadám 10000 * 29,17% tak výsledok by mal biť 2917, ale kód vypočíta 2900. Vie mi niekto poradiť, alebo poopraviť tento kód? Ďakujem...

VB.NET

1 odpovědí

08.02.2015 14:46

Tomáš Holan

SSO na stejné doméně

Zdravím, snažím se implementovat Single Sign-On. Jedná se o aplikace, které poběží na stejné doméně, takže zkouším tento postup. https://msdn.microsoft.com/en-us/library/eb0zx8fc.aspx Přihlašování funguje, ale snažím se vyřešit odhlášení. Na první aplikaci www.domain.com provedu přihlášení. ...

ASP.NET MVC

2 odpovědí

08.02.2015 0:09

anonym

<< < 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se