Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 > >>

Jak ukladat lokalizovana data, jak resit sdileni kodu mezi projekty, jak resit napr formatovani datumu

Ahoj, existuje nejake doporuceni jak ukladat lokalizovana data? Jedana tabulka s id tridy? Nebo trida a lokalizovana trida? A tyto dvojice pro vsechny? Jak se resi situace kdy potrebuju v projektech rozlisit jen nektere tridy napr. Kazdy projekt ma jiny zdroj dat - ruzne importni moduly xml so...

ASP.NET MVC

1 odpovědí

31.08.2015 17:16

Marian Benčat

uložení hesla ve webconfigu

Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli existuje nějaké řešení, aby nebylo heslo do databáze uložené ve web.config, nebo aby bylo zašifrované a samozřejmě, aby ho mohl entity framework použít. Nikdo se sice k web.configu nedostane, ale ten kdo má přístup na server tak se může podívat na připojení...

ASP.NET MVC, Entity Framework, Databáze

11 odpovědí

22.12.2014 12:31

Jan Holan

HW kľúče

Dobrý deň, Rád by som poprosil o Vaše názory na používanie HW USB kľúčov na ochranu SW, nemám s tým žiadne skúsenosti, zaujímalo by ma či je to spoľahlivé riešenie, prípadné problémy a.p. Vopred Ďakujem.

VB.NET

5 odpovědí

04.12.2014 8:39

anonym

Jak na SELECT - začátečník

Zdravím, potřeboval bych pomoci s následujícím problémem. Mám tabulku energie, kde jsou sloupce id, datum a impuls. Do pole impuls se ukládá aktuální hodnota z elektroměru každých 10 min. Když chci zjistit kolik jsem spotřeboval za den kWh, použiju tento dotaz: tohle funguje správ...

Databáze

7 odpovědí

03.12.2014 15:15

anonym

Preprocessed T4 templates

Zdravím, poslední dobou často a hojně využívám preprocessed T4 templates pro generování strukturovaných emailů v rámci svých aplikací. Aktuálně však řeším požadavek, kde bych velmi uvítal, pokud by T4 template byla v rámci aplikace jako modifitkovatelný soubor a nebyla součást kompilované apli...

C#

1 odpovědí

03.12.2014 13:51

anonym

Prihlásenie do databázy z Wpf

Poradí mi, prosím, niekto, ako sa prihlásiť do SQL darabázy z Wpf. Doteraz sa mi nepodarilo prihlásiť do žiadnenj databázy zo žiadného jazyka na prvý pokus. Ak sa to dá, tak jednoducho. Mne už to tak nemyslí. A ešte mi povedzte, že ak chcem potvrdiť nejaké tagy pre výber oblasti programovania, ak...

C#, Databáze

3 odpovědí

01.12.2014 18:00

Lubos Blader

Webová služba přes certifikát

Zdravím, mám dotaz. Mám projekt, kde se přihlašuji k webové službě na základě certifikátu .pfx. Na mém počítači funguje vše jak má. To znamená, že služba s certifikátem funguje. Pokud ale stejnou aplikaci spustím na jiném pc, tak na některých mi to nahlásí &quot;request was aborted could n...

.NET

5 odpovědí

01.12.2014 11:07

Jan Holan

Zobrazení okna při výběru z Calendarextender od -do vrací chybu

Dobrý den, potřeboval bych poradit ohledně zobrazení chybové hlášky: &quot;Zobrazení modálního dialogového okna nebo formuláře je neplatná operace, pokud aplikace není spuštěna v režimu UserInteractive.&quot; Pokud by někdo mohl :-) ,díky Podrobnosti o výjimce: System.InvalidOperationExcept...

C#, ASP.NET WebForms

3 odpovědí

30.11.2014 23:47

Jan Holan

Generování HTML

Zdravím všechny, rád bych se zeptal proč mi razor generuje jiné HTML u těchto dvou cyklů: U prvního se vše vygeneruje pěkně s indexy jednotlivých cyklů v názvech každého s elementů, ale u druhého mají všechny HTML elementy stejná jména. Díky za radu.

ASP.NET MVC

3 odpovědí

27.11.2014 16:55

Stanislav Lukeš

Ukládání TabPages

Zdravím, vytvářím program a potřebuji jednu věc, přes kterou se nemohu dostat. V programu mám systém na generování TabPage a chtěl bych, aby se celá ta vygenerovaná tabpage celá uložila a znova zobrazila(načetla) při dalším spuštění i s jejím obsahem. Předem děkuji za všechny odpovědi.

VB.NET

0 odpovědí

26.11.2014 21:24

anonym

Fyzické zrušení souboru mdb po předchozí aktualizaci

Dobrý den, používám VB EE 2010 a pro práci s daty používám accesovské soubory - přípona &quot;.accdb&quot;. V programu si otevřu takýto soubor např. tímto příkazem: Conn = New Data.OleDb.OleDbConnection( _ &quot;Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=soubor.acc...

VB.NET, Databáze

1 odpovědí

25.11.2014 0:20

Michal Štěpánek

Zadávání a správa párových dat.

Programuji vodohospodářský výpočet ve VB.NET. Hledám optimální způsob jak zadávat a spravovat vstupní data, která se v našem oboru běžně označují jako párová. Např. kóta hladiny - objem nádrže, čas - průtok apod., bývá toho cca 10 až 30 řádků. Dobře se to řeší třeba v MS Excel a VBA. Potřebuji al...

VB.NET, WinForms

10 odpovědí

20.11.2014 21:06

Silvestr Prat

Problém s DataBindingem na objektu TabControl

Dobrý den, narazil jsem na docela zásadní problém s napojením objektů hostovaných v TabControlu na data. Konkrétně v mém případě má objekt TabControl dvě záložky (TabPage1 a TabPage2). Na každé záložce je několik objektů TextBox. V metodě Load formuláře všechny objekty TextBox navážu na data,...

VB.NET, WinForms, Databáze

2 odpovědí

20.11.2014 10:59

anonym

Kontrola knihoven před spuštěním aplikace

Ahoj všem, mám aplikaci (c# winforms, .NET 4.0), která používá pro generování PDF knihovnu iTextSharp. Standardně ji k aplikaci přibaluji, ale stalo se, že si pár uživatelů &quot;pročistilo adresář&quot; a knihovna byla smazána. Můj dotaz zní, zda je možné nějak při spouštění ověřit, že t...

C#, WinForms

16 odpovědí

19.11.2014 9:09

anonym

VisualStudio2013 - VisualBasic - TreeView

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak mohu přes ContextMenuStrip přesouvat položky v TreeView. Děkuji za odpověď.

VB.NET

3 odpovědí

18.11.2014 11:16

LS LH

Jak ukladat lokalizovana data, jak resit sdileni kodu mezi projekty, jak resit napr formatovani datumu

Ahoj, existuje nejake doporuceni jak ukladat lokalizovana data? Jedana tabulka s id tridy? Nebo trida a lokalizovana trida? A tyto dvojice pro vsechny? Jak se resi situace kdy potrebuju v projektech rozlisit jen nektere tridy napr. Kazdy projekt ma jiny zdroj dat - ruzne importni moduly xml so...

ASP.NET MVC

0 odpovědí

16.11.2014 22:58

anonym

Entity framework collation

Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda je možné v entity framework CF nějak definovat collation jednotlivých entit, nebo zda to musím řešit na úrovni SQL. Děkuji.

C#, Entity Framework, Databáze

0 odpovědí

14.11.2014 8:19

anonym

Práce se soubory

Ahoj všichni, potřeboval bych poradit, jak nejlépe řešit následující situaci: Aplikace nahrává zvukové soubory. Po stisknutí tlačítka STOP se nahrávání ukončí a soubor se začne přesouvat z TemporaryFiles do složky mnou definované. Souběžně ale má uživatel možnost soubor přehrávat v aplikaci...

C#

4 odpovědí

09.11.2014 16:58

Jan Hranička

Ajax v .NET 4.5 nechce fungovat

Hoj, zkousel jsem ajax a v 3.5 mi funguje ale v 4.5 mi nefunguje. Ten stejný kód, jen jiná verze frameworku. Vyvijim to na localu, setkal se někdo s tímto problémem ? Případně jaké nastavení web configu by mohlo pomoct ? Díky :)

VB.NET, .NET

1 odpovědí

07.11.2014 10:29

anonym

combobox kontrola a

Zdravim. Potrebujem nasledovne: Mam 2 comboboxy - combo1 a combo2 Su naviazane na databazu cez datasouce. Combo1 na nicom nezavisi, to znamena nic sa nekontroluje, proste sa vyberie zo zoznamu a hotovo. Combo2 spusta kod, ktory zavisi od vyplnenej hodnoty combo1. Potrebujem aby pred s...

VB.NET

10 odpovědí

03.11.2014 14:45

Michal Štěpánek

<< < 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se