Nové téma
Zdravím, snažím se, aby po kliknutí na tlačíkto odeslat,se odeslala data z formuláře z FormView a nahrál se soubor, který je vybrán pomocí komponenty FileUpload. Jakmile kliknu na Odeslat tak mi vyskočí následující chyba: Řádek: 2 Chyba: Sys.WebForms.PageRequestManagerServerErrorException: Odka...
C#, ASP.NET WebForms
Adam Suchomel
Dobry den, Resim mensi problem ve win forms. Pouzivam tam EF code first. Nemuzu zjisit, proc vzdy po spusteni programu, prvni query do databaze trva dlouho (nekolik vterin) a ostatni uz behaj rychle. Diky
C#, Entity Framework, WinForms
anonym
Dobrý večer, chtěl bych se vás zeptat. Snažím se udělat nativní app pro web, kde teď řeším registraci z mobilu (WP8/8.1). Vytvořil jsem si na hostingu PHP script který pomoci $_GET['něco'] přebere to co je v URL. Takže teď potřebují nějak z WP odeslát to GETko. Mám textobxy...
C#, Windows Phone, .NET
Bogdan Matsela
nedokážu vyřešit jednoduchou věc :( webBrowser1.Navigate("https:\\neco.cz") vyskočí tabulka s akceptací self-signed certifikátu. dám "ano" a vše je jak má být, chtěl bych to ale automatizovat. Nedokážu se tím prostě prokousat. Poradí mi někdo prosím? progooglil jsem vše...
VB.NET
Dobrý večer, chtěl bych požádat o radu. Mám aplikaci kterou je možné pořizovat foto. Našel jsem kód na microsoft foru, ale nefunguje mi. Konkretně Chtěl bych se tedy zeptat, jak odešlu pořízené foto na FTP? Popř jak ho přejmenují, s tím si taky lámu hlavu. Děkuji předem
C#, Windows Phone
Tomáš Holan
Instaluji visual studio 2013 express na Windows 7 x64. Instalátor vyžaduje Microsoft Visual Studio 2013 Express Prerequisites x64 - ENU. Nikde se nemůžu dopátrat instalačního souboru nebo to může být součástí něčeho jiného.
Visual Studio
Zdravim, som zaciatocnik samouk potreboval by som aby mi niekto pomohol pochopit tento kusok kodu v podstate nechapem co znamena Environment.GetCommandLineArgs(), tym padom neviem cim sa naplna returnValue, dalej uz by som skusal sam :)
Zdravím, řeším už pár dní celkem nepříjemný problém. Potřebuji spustit Metro aplikaci z desktopové aplikace jako nový proces a kontrolovat, kdy tento proces skončí. Desktopová aplikace ale běží pod 3.5 .NETem (jedná se o aplikaci běžící běžně pod Win7). Strýček Google mi radil s Launcherem, kt...
C#, WPF
Antonín Marko
Ahoj, chtěl bych se zeptat jakým způsobem řešíte v MVC input pouze pro čísla. Jde mi o to, že některé kultury používají desetinnou tečku a některé čárku. Javascript umí jenom tečku. Když mám české prostředí tak mi to do modelu vrátí vlastně chybnou hodnotu. Když to zvaliduji na straně klienta pr...
ASP.NET MVC
Dobrý večer, mám takový problém, a asi mi poradí jen tu. Při instalování VS13 for Web, se instaluje i MSSQL 2008 Express. Ale problem je v tom že po snaze se připojít k localni db, přes navicat nebo management studio, to řve že se nepodařilo připojit, prostě jakoby na PC nebyla nainstalovan...
Databáze
Dobrý den, Pokud umístím do nějakého ContentControlu (v příkladu Button) ovládací prvek př. TextBlock a jeho hodnotu Text nabinduji na např. slider, tak se binding chová jak má. Já potřebuji vytvořit vlastní control s contentem. Dědím ho tedy od ContentControl a přepisuji mu style podl...
WPF
Michal Plško
Dobry den, dopredu se omlouvam, ze se mozna nebudu vyjadrovat uplne spravne ve Vasi programatorske hantyrce, povolanim jsem neco diametralne jineho... vytvarim webove stranky, kde si uzivatele planujou svoje pozadavky pro svoje "klienty", v asp.net mvc..asi tyden se trapim se zadanim...
ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC, .NET Tips
Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Jak v ASP MVC se dá vypsat údaje u registrovaném uživateli? Používám VS šablonu kde je už registrace atd.. Takže jsem si registraci trochu upravil a přidal do ní Jméno a Příjmení atd... A vůbec se mi nedaří vypsat nic kromě username pomoci User.Identity...
C#, ASP.NET MVC
zdravím. mám napísanú aplikáciu vo vb net na generovanie hesla z mena, id hardisku, dátumu. chcel by som však aby to bolo online a prístupné až po presmerovaní z paypallu. stránku mám na sites.google.com a tá ponúka možnosť skriptov. Neviem kde začať. M;j program využíva Imports System.Secu...
C#, ASP.NET WebForms, WinForms
Dobry den, potreboval by som pomoc s doplnenim paging do ASP.NET MVC 5, pouzivam Repository, Unit Of Work a Sercice z projectu Funkcionalita v projekte doplnena je len neviem ju pouzivat. viete mi poradit? Dakujem
C#
Ondřej Janáček
Ahoj, mám XNA 2.0 - 3.0 - 3.1, ale 4.0 mi nejde nainstalovat, vždy to hodí tento error.. Nevíte někdo prosím, co s tím? http://postimg.org/image/z8k0kgvid/
XNA
Ahoj potřeboval bych poradit. Dostal jsem nastarost SQLite3 databázi. Kódování db je nastaveno na UTF8. Problém mám s vyčítáním češtiny u jmen. Když svým programem udělám insert a vyčtu si vlastní uloženeé záznamy tak je čeština OK. Ale jakmile vyčítám data již dříve ne mnou uložená tak namísto č...
VB.NET, Databáze
TMK
Jak mám poznat při procházení kolekce v cyklu foreach, že jsem u poslední položky? Příklad: foreach (PriceListItemsRow priceListRow in priceListItems) { If (JsemNaKonci(priceListRow)) .... Else .... } Potřebuji vymyslet čím nahradit v...
Zdravím, mám vytvorené 2 databázy (Local database .sdf) je možné prepojiť ich ? Príklad : V jednej databáze mám meno a priezvisko a ID zamestnanca a v druhej by som chcel aby sa mi zobrazilo v ComboBoxe Meno a priezvisko z databázy 1. Poprosil by som o vysvetlenie, prípadne ukážkový kód. Ďakujem
Dobrý večer, chtěl bych poprosit o radu, mám "web" a v něm uživatele, vše jede na tý šabloně co VS vygeneruje. Chci udělát status adminu (role = admin) Onnline / Offline. Přidal jsem si do DB s uživateli bool Status, a při Loginu mi to zapíše do Status True, teď potřevují nějak ...
C#, ASP.NET MVC, Databáze
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít