Nové téma
Ahoj, chtěl bych vytvořit aplikaci na sdílení dokumentů (doc, pdf, xls, txt, pics, ...) pomocí APS.NET, včetně informací kdo dokument uložil, kdy, nějaký krátký popis, funkci new/edit/delete apod. Seznam souborů by se zobrazoval na různých stránkách podle skupin kam patří. Moje představa j...
ASP.NET WebForms
alexseen
Ahoj, nemáte náhodou někdo nějaké informace, jestli některý z českých poskytovatelů webhostingu neposkytuje kvalitní ASP.NET Core webhosting, bez nutnosti placení server hostingu? Díky
ASP.NET MVC
anonym
Dobrý den,chtěl bych poprosit o radu.Mám vytvořen jednoduchý ListView s více položkama.Rád bych je sčítal pomocí cyklu For ..Next podle datumu(Např.: od 1.1.2016 do 31.1.2016).Sčítat je dohromady umím,ale podle datumu mi to nejde.Možná zadávám špatný formát datumu.Dopředu děkuji za radu. ...
VB.NET
Ahoj, potřeboval bych pomoc regulárním výrazem. Mám textový soubor z kterého potřebuji načítat hodnoty. Příklad: idprovozovna="25" idpokladna="2" zakl_dan1="10000.00" dan1="2100" ... mám následující kód: Kód funguje dobře, když potřebuju třeb...
C#, ASP.NET WebForms, WinForms
Tomáš Holan
Ahojte Mám excel pomocou listview načítam obsah z neho. a chcel by som sa opýtať ako editovať a upraviť prvý Item tak aby mi to prepísal aj v Exceli. Tento kod mi ho prepíše ale len v Listview nie v Exceli. tu je kod na vyčítanie z Excelu ďakujem za odpoveď
Dobrý den, udělal jsem si malou aplikaci , která táhá text z excelovské tabulky, ale potřeboval bych , aby to fungovalo tak, že na pozadí otevře sešit načte data a sešit uzavře. první půlka úlohy maká , ale tu tabulku mi to nechává otevřenou, respektive mi vyskočí excel upozornění , že je možné ...
Zdravim potreboval bych poradit jak vypíšu obsah adresáře pokud obsahuje soubor v názvu daný text , který uživatel vypíše do txt boxu. Teď používám přesný název souboru , ale stačí , aby někdo udělal o mezeru víc nebo míň a nevypíše se. stávající kód: Předem díky za rady
Ahoj, chtěl bych poprosit o radu. Chtěl bych číst a zapisovat do souboru ve sdílené složce v lokální síti. Složka je na počítači nasdílená a pokud se k ní připojím třeba pomocí Total Commanderu a zadám jméno a heslo tak se připojím. Zároveň se v "net use" vytvoří záznam. Potom m...
C#
Ahojte Chcel by som sa opýtať mám problém pri načítaní dát z excelu do Listview prvý nenačíta mi celý stlpec ale iba prvú hodnotu ako zadám rozsah aby mi načítalo celý stĺpec ? Plus nefunguje mi celkom dobre lisview item 2 prvý krát my hodnotu načíta no druhý krát už nie Vopred ďakujem za o...
Ahoj všichni, potřrboval by jsem naprogramovat arduino pro řízení led chipů a čerpadel. Neumím programovat a proto se ptám.... Byl by někdo ochotný mi to naprogramovat? Díky za vaše reakce Beny
C#, ASP.NET WebForms
Ahoj všem, potřeboval bych poradit s vložením certifikovaného časového razítka do PDF. Níže uvedený zdrojový kód, který spadne na řádku Array.Copy(pk, 0, outc, 0, pk.Length); protože outc.Length = 4096, ale pk.Length = 7541. Metoda DejCasoveRazitko funguje bez chyby.
Michal
Potrebujem poradiť ako sa dá ináč zapísať 4 bajty do súboru save.bin takto mi to uloží OK ale ešte k tomu pridá na koniec nechcene 3 nulove bajty čiže to vyzerá takto 15 6B A3 E5 00 00 00 Odkiaľ tie nuly? vďaka za rady Marcel
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli můžu - a pokud můžu, tak jak - změnit design komponent(např. tlačítka, textboxy, aj. ), aby měli např. zaoblené rohy, byly ve tvaru oválu, atd. Děkuji moc za odpověď! J.H.
VB.NET, WinForms
Formát ve sloupci s daty typu byte v datagridview : Např. 255 se zobrazí jako FF , hexadecimálně. Co použít pro binární formátování na 11111111 ? Formát by měl vracet vlastně totéž jako: Existuje taky nějaký předdefinovaný formát?
Zdravim. Mam dve tabulky, kt. su navzajom prepojene tretou tabulkou, na vytvorenie Many to Many relacie. Ako mam najjednoduchsie upravovat cez formular v vb.net tento vztah? Tabulka Firmy obsahuje vsetky firmy, tabulka Typy obsahuje vsetky mozne typy firiem. Tabulka Firmy_typy obsahuje ...
VB.NET, SQL
Kare Kare
Zdravim. Potrebujem naprogramovat databazovy program s cca 100 tabulkami, pocet zaznamov v tabulkach v niektorych tabulkach je do 100 tis. Pocet sucastne pristupujucich uzivatelov je cca 30 a databazovy server by mal byt umiestneny na internete(cloud?) Pre firmu to bude klucova aplikacia. ...
macop
Ahoj, podle dokumentace k .NET je TLS 1.2 podporováno až od verze frameworku 4.5. Nicméně jsem našel stránku - https://support.microsoft.com/cs-cz/kb/3154517 (Support for TLS v1.2 included in the .NET Framework version 2.0 SP2), podle které, se domnívám, by šlo používat TLS 1.2 i na verzi...
WCF/WS, HTTP/HTML, Bezpečnost, .NET
Zdravim Nedari sa mi nainstalovat entity framework do VS 2012 pre postgresql. Nainstaloval som cen NuGet: EntityFramework Npgsql Npgsql for Entity Framework 6 Napriek tomu mi stale neponuka moznost pripojit sa k databaze. Takto vyzera app.config: </configuration> Uz mi ...
Ahoj, v EF Code First mám vazbu 1:N mezi User a UserDevice, kdy jeden User může mít N UserDevice. A ještě konfigurace ve FluentAPI Můj problém je, že když zapíšu tak se mi naloaduje nejen seznam User, ale i seznam UserDevice ke každému z nich. Jakým způsobem můžu udělat select, aby...
C#, Entity Framework
Zdravím. Potrebujem vytvoriť niekoľko bindingsource a nechcem to vypisovať ale urobiť niečo takéto: Je to možné? Ďakujem.
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít