Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 > >>

VarPtr do VB.NET

VB.NET, WinAPI

11 odpovědí

24.03.2011 9:07

anonym

Visual Basic a Databáze Access

Několik let spokojeně komunikuji s DB Accessu prostřednictvím Basicu 5, 6 a hlavně VBA z Excelu. Můj problém je Visual Basic. Mohu požádat o &quot;postrčení&quot; případně radu příkladem. Databázi připojím, zobrazím, ale nedaří se mi vytvořit přístup &quot;ze zadu&quot; např. programem vyhledat i...

VB.NET, ADO.NET, WinForms

11 odpovědí

22.03.2011 14:10

Michal Březina

První řádek v textbox

Potřeboval bych zjistit a pak též i nastavovat první viditelný řádek v textbox který je multiline - víčeřádkový. Nevíte někdo náhodouu co je to za vlastnost ?

Komponenty, Algoritmy

18 odpovědí

21.03.2011 17:36

anonym

Dynamický SQL dotaz

Mám velkou prosbu. Pro naprostou vetsinu zde asi triviální, pro me zatím asi ne. Jakym pocinem dokazat zmenit za behu aplikace u TableAdapteru SQL dotaz. V navrhari je to jednoduchy, ale za behu ... Zde je maly priklad ceho asi chci dosahnout Prvni dve tlacitka maji dotaz definovany pomoc...

VB.NET

2 odpovědí

21.03.2011 16:26

anonym

AJAX Toolkit

Mam problem s CollapsiblePanelExtender prvkom. Mam tento kod: po zobrazeni stranky panel &quot;BodyP&quot; automaticky skryje, ale po kliknuti na &quot;HeadP&quot; na neda zobrazit. Neviete mi prosim poradit kde robim chybu? Skusal som uz snad vsetko aj podla navodov na internete ale nef...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

19.03.2011 13:54

anonym

Random

Zdravím. Mám takový dotaz. Zajímalo by mě, jak funguje třída Random(), která generuje náhodné čísla. Zajímalo by mě, jak ty náhodné čísla generuje. Přemýšlel jsem o tom, ale nějak mě nenapadlo, jak by tohle mohlo dobře fungovat. Jen by mě zajímal ten algoritmus... Díky ;-)

C#, Algoritmy

8 odpovědí

19.03.2011 11:32

Ondřej Linhart

Ikony

Dobrý deň, potreboval by som ikony do svojho programu, má niekto z Vás nejaké reálne skúsenosti so stránkami kde sa dajú legálne stiahnuť nejaké kvalitné ikony, prípadne legálne zakúpiť. Prešiel som dnes asi 60 webov a nič čo by mi vyhovovalo som nenašiel, prípadne aj keď som našiel tak sa to pre...

Offtopic, Grafika

3 odpovědí

19.03.2011 8:53

anonym

vyhledavani SQL

Zdravim chtel jsem se zeptat na radu jetli by mi nekdo neporadil ohledne dotazu do databaze. Mam v databazi nekolik radku a v kazdem radku jsou nejake vety a potreboval bych pomoci SQL dotazu ziskat vsechny radky ve kterych je osazeno urcite slovo (mysleno jako slovo v te vete) nebo aspon znak. ...

SQL, Databáze

4 odpovědí

18.03.2011 13:25

anonym

[VB .NET] soubor bez přípony

Zdravím všichni, narazil jsem dneska na problém. Pro někoho možná prkotina, já se ale přes to nemůžu dostat. Mám jeden textový soubor zadaný celou cestou a potřebuju ho přejmenovat na soubor bez přípony dejme tomu text.txt Jak na to? Diky za rady

VB.NET

4 odpovědí

18.03.2011 13:21

Radek Naumec

Nový .NET blog

Chtěl jen bych jen informovat o spuštění nového .Net blogu http://ybeernet.blogspot.com/ Doufám, že na něm najdete užitečné informace. Pokud by se Vám blog zalíbil a chtěli jste rychle vědět o nových příspěvcích můžete navštívit jeho facebook stránku http://www.facebook.com/pages/Ybeers-NET-B...

C#, Offtopic, Algoritmy

2 odpovědí

18.03.2011 12:47

Hubert Kindermann

Priklady pre začiatočnika vo VB.NET

Poradí niekto príklady pre začiatočníka vo VB.NET? OndrejRuz

VB.NET

1 odpovědí

18.03.2011 9:56

anonym

SQL FUNKCIA

Zdravím, chcem sa opýtať či existuje funkcia, ktorá by robila niečo takéto: ale pre neznámi počet oddelovačov ( ja som si zvolil za oddelovač jednotlivých údajov v riadku medzeru). Ďakujem

SQL, Databáze

0 odpovědí

18.03.2011 7:55

anonym

array (3 dny praxe s VB)

uz 2 dny si lamu nad tim jak vytvorit array , prohledal jsem milion stranek na webu a ani z jedny nejsem nejak chytrej. potrebuju vytvorit vicepole array promena(0) = (text,cislo,cislo) promena(1) = (text,cislo,cislo) atd... ale kdyz dam Dim promena() As String promena(0)={&quot...

VB.NET

9 odpovědí

18.03.2011 6:55

anonym

MyMembershipUser

Dobrý den, prosím Vás, používám vlastní tabulky na správu uživatelů a k tomu píšu vlastního providera. Nyní, protože používám vlastní tabulku (id, login, pass, email, dateCreated, dateLastLogin, dateLastActivity, dateLastPasswordChange) dědím ve třídě MyMembershipUser z MembershipUser a přepisu...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

17.03.2011 19:49

anonym

web versus SQL

Zdravím všechny, měl bych dotaz ohledně návrhu řešení. Mám Winform aplikaci, která pracuje s daty SQL serveru. Nyní potřebuji funkčnost rozšířit i pro prohlížení dat přes internet. Data na webu by se měla pouze prohlížet, nikoli modifikovat, kromě přístupových hesel apod., navíc na webu není pot...

VB.NET, WinForms, Databáze

3 odpovědí

17.03.2011 11:14

Ondřej Linhart

Textový editor

Zdravím, rád bych do svého redakčního portálu implementoval textová editor pro správu a psaní článků,atd.Nechci se pouštět do psaní vlastního editoru a tak bych se rád zeptal na tip a zkušenosti s již existujícími editory..? předem díky :-)

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

16.03.2011 21:47

anonym

Spuštění události z jiné stránky

Zdravim, na webu mám tlačítko kterým otevřu nové editační okno, a potřeboval bych když v tom editačním okně stisknu jiné tlačítko aby se spustila jistá funkce na té první stránce. Doufám že to chápete a prosím pokuste se mi poradit.

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

16.03.2011 15:52

anonym

RSS: vše

Nešel by přidat RSS kanál ve kterém by byly všechny ostatní(články, diskuze, snippety...)?

Offtopic

0 odpovědí

16.03.2011 11:39

Jozef Hollý

dreamspark.com - registrace školy

Dobrý den, nedávno jsem objevil stránku http://www.dreamspark.com. Po registrování a potvrzení, že jsem student, bych si mohla stáhnout nějaké programy zdarma, aspoň tedy pokud jsem to dobře pochopil. Na live.com jsem se zaregistroval a teď mi zbývá jen to potvrzení, že jsem student. Chodím n...

Offtopic

2 odpovědí

15.03.2011 21:15

Petr Geiger

Membership.GetUser

Dobrý den, používám následující kód k získání emailu uživatele, který se právě přihlásil. Tento kód funguje jenom tehdy, pokud dojde k přesměrování na jinou URL. Pokud ale nastavím DestinationPageUrl na tu samou URL ze které se přihlašuji, tak dostanu null. Z toho jsem usoudil, že k nastave...

ASP.NET/IIS

2 odpovědí

14.03.2011 17:04

anonym

<< < 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se