Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 > >>

Editovanie Cell v DatagridView

Ahojte mám takýto problém. Mám v DataGridView tabuľku, do ktorej pomocu čitačky čiarových kódov ukladám PartNo a SerNo. Po zadaní PartNo sa prepnem na stĺpec SerNo. Po zadaní SerNo, ak je nutné, vytvorím nový riadok a predvyplním PartNo. Prepínam to v udalostnej procedúre CellEndEdit. Akonáhle ...

VB.NET, WinForms

3 odpovědí

08.03.2009 23:19

anonym

Promenné v Dialogovém okně

Zdravím, vytvářím malý prográmek a potřebuji abych proměnné deklarované v hlavním formuláři mohl používat i v Dialogovém okně aniž bych musel obsah proměnných otisknout do textboxů. Jde to vůbec abych měl proměnné pro celý program stejné?

VB.NET, WinForms

3 odpovědí

04.03.2009 8:14

anonym

Složitější výpis dat z databáze

Dobrý den, jsem v ASP.NET začátečník, projel jsem už celé diskusní fórum o ASP.NET i články pro začátečníky - bohužel jsem odpověď nenašel a tak zakládám toto téma. Rád bych vědel, jak vypsat data z databáze, pokud je mezi tabulkami vztah 1:N (případně M:N). Vysvětlím na jednoduchém příkladu: 1....

ASP.NET WebForms

8 odpovědí

02.03.2009 15:17

Tomáš Herceg

vybrání textu Labelu

Dobrý den, mohl by mi někdo poradit, jak vybrat text který je napsaný v Labelu, abych ho mohl zkopírovat? Nemůžu na to přijít. Myslím tím aby to šlo vůbec udělat. Děkuji za pomoc. Petr

VB.NET, WinForms

3 odpovědí

28.02.2009 13:12

anonym

NEPRAVDA

Ahoj, chtěl bych se zeptat. Mám následující kód: Nevíte, proč mi po proběhnutí makra v buňce vyskočí jako výsledek NEPRAVDA místo čísel 1,2 nebo 227

VB6/VBA

6 odpovědí

27.02.2009 14:26

anonym

Omenzení výběru v datetimepicker

Ahoj všichni, diskuze mě již několikrát pomohla vyřešit můj problém s neznalostí VS2008 tak se obracím znovu. Potřebuji provést následující věc: Pomocí Datetimepickeru vybírám datum pro záznamy k editaci, ale potřebuji pro určité uživatele omezit počet dnů, kdy mohou data opravovat nap...

VB.NET

3 odpovědí

27.02.2009 9:03

Petr Bilik

Listbox pocet polozek

Zdravím, zase vás budu otravovat s takovou malou drobností, mám listbox a potřebuji zjistit kolik je tam ulozeno radku ?

VB.NET, WinForms

7 odpovědí

27.02.2009 8:47

anonym

Ftp na Win CE .NET 1.1

Chtěl bych se zeptat, jak jednoduše přenesu v .NET 1.1 soubor přes ftp. V novějších verzích to není problém pomocí knihovních funkcí, ale tady je nezná.

VB.NET, Compact Framework

0 odpovědí

27.02.2009 8:37

anonym

Hodnota Null

Dobrý den,vím že se tu už problém s hodnoutou Null řešil, ale nenašel jsem v tom řešní mého problému, tak se pokusím na to optat. Jde mi o to, že mám několik tabulek v databázi, různě propojené. Když chci vložit hodnotu Null do sloupce, že přímo přiřadím Nothing tak to jde, ale pokud chci přiř...

VB.NET, Databáze

8 odpovědí

25.02.2009 17:03

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Text nad linií

DObrý den, rád bych dostal nad vykreslenou linii nějaký text (popisek). Dejme tomu, že mám čáru, co spojuje 2 body a já ji chci popsat /třeba délka. DrawLine, DrawString, to je jasné, jen nevím, jak dostat ten string nad linii, která může být pokaždé jinak dlouhá, pokaždé může mít jiný sklon... ...

Grafika, .NET

4 odpovědí

25.02.2009 9:30

anonym

Visual Studio hlásí Runtime error R6034

zdravim, z niceho nic (zrejme z casteho pouzivani) mi zacalo Visual Studio 2008 (Prof) vyhazovat tuto chybu: http://soubor.iprotebe.cz/sivin/vs_chyba.png a to pri otevreni Toolboxu.. nekdy se po odkliknuti ukaze jeste: http://soubor.iprotebe.cz/sivin/vs_chyba2.png hledal jsem po i...

VB.NET

8 odpovědí

25.02.2009 7:46

anonym

ClickOnce a sdílená DLL knihovna

Zdravím, netušíte někdo jak přinuti ClickOnce instalaci aby nainstalovala take sdílenou DLL knihovnu? Mám projekt ve VB. K němu potřebuju sdílenou DLL knihovnu s nějakými API funkcemi. Přidal jsem zmíněnou knihovnu k projektu a ta se v pohodě kopíruje když debugu atd. Ale už se nekopíruje kdy...

VB.NET

4 odpovědí

25.02.2009 0:16

Petr Žižka

DayView

Dobrý den Tento ovládací prvek jsem našel na http://www.codeproject.com/KB/selection/Calendardayview.aspx sestavil knihovnu,ovládací prvek přidal to Toolboxu a pokusil jsem se přeložit zbytek programu z C#. Ale dayView1 mi hlásí chybu. VS2008 hlásí&#39; Reference to a non-shared member requir...

VB.NET

3 odpovědí

24.02.2009 22:42

Tomáš Herceg

XNA a výstřel

Zdravím, dělám hru podle vašich tutorialů s XNA. Zkouším udělat jednoduchou hru s vesmirnou lodí, pohyb už mám udělaný, ale nevím jak udělat výstřeli. Nevím jak udělat aby se &quot;vytvářeli&quot; (spíš vykreslili)...

VB.NET, XNA

1 odpovědí

24.02.2009 22:40

Tomáš Herceg

Free webhosting?

Zdravím, určitě se to zde už probíralo, ale hledal jsem a nenašel jsem. Jaké jsou možnosti v ČR free webhostingu, který podporuje ASP.NET? Díky za odpovědi

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

24.02.2009 18:55

Graňák Pavel

UdpClient - Multicast

Lze nějak zařídit, aby mohly na jednom PC dvě (či více) aplikací najednou přijímat data přes UDP v rámci LAN pomocí Multicastu z jednoho zdroje? Mně to chodí pěkně, ale vždy jen pro jednu aplikaci. Pokud chci vytvořit instanci třídy UdpClient v druhé a další aplikaci, tak mi to hlásí chybu &quot...

VB.NET

10 odpovědí

24.02.2009 13:10

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

DataGridView-read only pouze u vybraných sloupců

Zdravím, narazil jsem na jednu zajímavou věc u dataGridView. Mám tabulku o 16 sloupcích. Celý dataGridView má nastavenou vlastnost ReadOnly = True. Já bych potřeboval po načtení dat povolit uživateli zapisovat pouze do posledního sloupce (je to poznámka) ostatní data jsou neměnná. Představoval js...

VB.NET

5 odpovědí

24.02.2009 9:22

Honza Dědek

TreeView a expanded

Zdravím. V MasterPage používám komponentu TreeView tak, že Value uložím do session a pak REDIRECTnu na jinou stránku viz kód. Problém je v tom, že bych potřeboval, aby byl strom po redirectu rozbaleny tak jak byl. Zkoušel jsem při vytváření stromu nastavit node na expanded = true, ale bez úsp...

VB.NET, ASP.NET WebForms

4 odpovědí

24.02.2009 9:15

Tomáš Herceg

Událost psaná za běhu

Dobrý den, chci se zeptat na jednu věc:v souvislosti s níže uvedeným kódem chci ještě napsat událost Private Sub mCmb_Click(...) a vyzkoušet na mTextBox poslat metodu Text za běhu. Jak to udělat, aby nová instance mTextBox se stala instancí třídy Form1, aby ji událost mCmb_Click mohla využít? Dě...

VB.NET

3 odpovědí

24.02.2009 9:00

Tomáš Herceg

Vyhledávání ve sloupci

Dobrý den, řeším pro mnohé z vás asi jednoduchý problém: Mám sloupec definovaný výrazem: kde q a r jsou první a poslední buňka ve zkráceném sloupci. Teď bych potřeboval, aby mi to prohledalo všechny buňky ve sloupci (výběru) a odmázlo řádky, ve kterých se tyto buňky vyskytují. Jedno řešení ...

VB6/VBA

2 odpovědí

23.02.2009 17:29

anonym

<< < 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se