Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 > >>

Tvorba chm souborů nápovědy

V čem píšete uživatelskou nápovědu? Představoval bych si něco, co je integrované do VisualStudia, co bude propojené s projektem (VB.NET) a co mi při kompilaci vytvoří chm soubor. Máte s něčím zkušenosti? A pokud nic, tak jak uživatelskou dokumentaci řešíte?

VB.NET, Visual Studio, .NET

14 odpovědí

21.12.2010 10:34

anonym

Obrázok webovej stránky.

Zdravím všetkých. Potreboval by som poradiť ako vytvorím pomocou kódu VB Net obrázok webovej stránky. Ďakujem.

VB.NET

2 odpovědí

25.11.2008 22:03

Petr Zajíc

Vyhledávání položek v ListView

Mám problém s vyhledáváním v komponentě ListView. Našel jsem na stránkách zdroják, ale nevím na co ho mám vázat aby se po nalezení textu označil řádek s položkou. Poradtě někdo prosím. Možná by stálo za to udělat na to nějaký seriál.

VB.NET, WinForms

19 odpovědí

25.11.2008 17:19

anonym

DateTime Parser

Potřebuji ve své aplikaci pracovat s řadou různých podob Datumů (načítání ze souborů jako String) a tak bych si chtěl udělat nějaký vlastní Parser. Ne vždy totiž při načítání dat vím, v jakém formátu je datum zapsán. Uvažuji, že bych si udělal textový soubor s možnými formáty (např. yyyyM...

VB.NET

13 odpovědí

23.11.2008 21:38

Tomáš Herceg

Auto increment problem

Dobry den, mam takyto problem: mam tabulku v databaze objednavka so stlpcami: id(primary key, auto increment....) objednavka(text) na formulari mam bindingnavigator a datagridview, a teraz ten problem: ak dam pridat novy zaznam tak sa mi v stlpci id(v datagridview) neprida automaticky in...

VB.NET

3 odpovědí

19.11.2008 23:06

anonym

Aktualizace dat na hlavním formuláři z instancí jiného formuláře

Zdravím, mám následující problém: Mám hlavní formulář frmPrehled a na něm DataGridView s daty. Při poklepnutí na řádek se mi otevře instance frmDetail s detailem záznamu, na který se pokleplo. Takto si mohu otevřít instancí tohoto frm kolik chci - s různými záznamy. A můj problém spočívá v tom...

VB.NET

3 odpovědí

18.11.2008 14:17

Petr Šlapák

urceni aktivniho prvku v excelu

Ahoj, delam makro do excelu. Uzivatel vzdycky klikne na graf, nebo vybere pole bunek a spusti makro. to pak s tim aktivnim prvkem pracuje. Muze mi nekdo poradit, jak v makru rozpoznat, zda je vybran graf nebo bunky?

VB6/VBA

3 odpovědí

18.11.2008 13:45

anonym

Přidání efektů do SecondaryBuffer

Po spuštění následujícího kódu dojde k výjimce a to po zavolání s.SetEffects(efekty):

C#, DirectX

2 odpovědí

18.11.2008 13:19

Tomáš Herceg

Ikony v treeview control

Prosím o radu jak přiřadit k child nodes ikony, ale root nodes nechat bez ikon. Pokud to teda lze... Děkuji za radu

VB.NET, Komponenty, WinForms

2 odpovědí

18.11.2008 13:17

Tomáš Herceg

více textur terénu v XNA

Dobrý den, pokouším se o předělání funkčního příkladu z tutoriálu o XNA takovým způsobem, který by umožnil přidělení více textur na určitá místa v terénu (hlína, písek, tráva....). Nevíte jak to mám udělat nebo na jaký web se obrátit? Děkuji

VB.NET, XNA

1 odpovědí

18.11.2008 13:15

Tomáš Herceg

Menny priestor pre Application Configuration File

Chcem vo Windows Form aplikacii na uvod urobit pripojenie na databazu, ktora je v MS SQL Server 2005. Udaje pre pripojenie mam ulozene v app.config. V ktorom mennom priestore je to pripojenie pre VB.NET ? zaciatocnik

VB.NET, WinForms, Databáze

3 odpovědí

18.11.2008 13:13

Tomáš Herceg

Instalace VB 2008 EE

Zdravím, potřebuji nainstalovat VB2008 EE na počítač který nepřipojím k internetu (na chatě bez signálu).V různých DVD přílohách časopisů nemohu najít žádný ZIP soubor, který bych zkopíroval na ten počítač a posleléze rozbalil. Za radu díky Jan

VB.NET

7 odpovědí

17.11.2008 21:35

anonym

Listview a selectedindex

U prvku Listbox existuje parametr &quot;SelectedIndex&quot;, vraci hodnotu označeného řádku, stejně tak to potřebuji i u prvku ListView, nicméně nedaří se mi zvítězit, můžete mi prosím někdo poradit ? Děkuji předem za pomoc

VB.NET

3 odpovědí

17.11.2008 16:09

anonym

Nasteveni Language v Reportviewer

Dobrý den potýkám se teď z probémem jak nastavit jazyk v Reportviewer. Zatím jsem to řešil tím, že si vytvořim pole s podminkou =IIf(User!Language=&quot;de-DE&quot;,&quot;Produktion&quot;,&quot;Production&quot;), ale nevím kde se nastavuje User!Language je to pořad nastavený na de-DE i když změ...

C#

1 odpovědí

17.11.2008 11:33

Michal Kezr

NetBoard ip/tcp a zdieľané ip

čítal som články o programovaní kresliacej tabule vo vb.net, a chcem sa spýtať či to spojenie bude fungovať aj medzi dvoma zdieľaními ip...?

VB.NET

1 odpovědí

17.11.2008 10:50

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Pozvolné zobrazování formuláře

Ahoj. Prosím nění tu někdo, kdo by dokázal přeložit kód z VB.NET do C#? Jednalo by se tedy o: Moc díky

C#

9 odpovědí

17.11.2008 8:09

anonym

Adresa v adresním řádku prohlížeče

Ahoj. Potřeboval bych nějak pomocí asp.net získat adresu z adresního řádku prohlížeče. Ale ne celou ( http://neco.cz/neco/neco/Default.aspx ), ale jenom ( Default.aspx ) Potřeboval bych podmínku. Jestliže url = Default.aspx, tak ... a jestli Default2.aspx tak .... Moc díky za odpověd

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

16.11.2008 20:12

anonym

Element 'table' cannot be nested within element 'span'.

Element &#39;table&#39; cannot be nested within element &#39;span&#39;. Poradil by mi niekto, prosím, čo to znamená ako sa to dá vyriešiť?

ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC

1 odpovědí

15.11.2008 21:26

Pavel Veselý

Binaryformatter

Děje se mi divná věc. Příkazem Project/add reference přidám jmenný prostor System.Runtime.Serialization a pak v jedné metodě deklaruju: dim f as new binaryformatter Ale ukáže se &quot;type Binaryformatter is not defined.&quot; Zkoušel jsem ještě nahoru připsat imports system.runtime.seria...

VB.NET

4 odpovědí

14.11.2008 18:33

anonym

RowFilter v DataView

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na filtrování dat v dataview. Jedná se o integer sloupce. Myslel jsem, že to půjde takhle ale to mi vyhazuje Cannot perform &#39;Like&#39; operation on System.Int32 and System.String. Chtěl bych, aby když napíšu třeba 2 znaky, aby se zobrazily všechny záznamy, ...

VB.NET

2 odpovědí

14.11.2008 13:01

anonym

<< < 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se