Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 > >>

Kreslení přes picturebox

Zdravím, pracuji na jednoduché nápovědě k programu. Na formu mám picturebox a potřeboval bych kreslit jednoduché čáry z pictureboxu mimo něj. Po nakreslení čáry příkazem: je čára, pod pictureboxem a nevím jak ji přesunout dopředu. Poradí někdo ?

VB.NET

5 odpovědí

18.12.2010 17:11

d d8

rozlíšenie obrazovky

pripravujem si vlastný screensaver no narazil som na 3 problémy dúfam že mi niekto dokáže poradiť: 1: Ako zistím rozlíšenie obrazovky teda Dim X as integer = ... 2: Ako zmením rozlíšenie obrazovka a 3: V nastaveniach prvku label si nemôžem vybrať všetky fonty ktoré mám v pc ide mi napr. &qu...

VB.NET

6 odpovědí

02.04.2009 12:14

anonym

LINQ to SQL, DataGridView a CommitChanges

Zabývám se teď technologiemi kolem LINQu a narazil jsem na zajímavý problém. Mějme POCO objekt, vygenerovaný z databáze pomocí toho klikacího udělátka ve Visual studiu, řekněme ZAKAZNIK. Dále, natáhneme z databáze zákazníky: Vrátí, řekněme 5 zákazníků, které nabinduji na BindingSource...

VB.NET

5 odpovědí

12.03.2009 16:37

Petr Zajíc

SelectedIndexChanged - brzke spusteni

Dobry den, snazim se delat ruzne filtrace databazovych dat pomoci ComboBoxu a nasledne zobrazeni v jinych prvcich - zejmena CheckedListBox. Jelikoz nemohu uplne vzdy pouzit zobrazeni dat jen a pouze pomoci vytvorenych relaci, sestavuji vzdy pri zmene dat v ComboBoxu novy SQL Command s paramet...

VB.NET, WinForms, Databáze

2 odpovědí

14.10.2008 21:18

Petr Zajíc

uložení gridview

Stále řeším problém s uložením gridview do viewstate. Pokud použiji takové přiřazení,skončí to chybou: Typ System.Web.UI.WebControls.GridView v sestavení System.Web, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a není označen jako serializovatelný. Popis: Při provádění akt...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

09.09.2008 17:08

anonym

Zjištění mp3 bitrate

Zdravím, potřebuji u několika mp3 souborů programově zjišťovat přenosovou rychlost. Nenašel jsem žádnou spolehlivou free komponentu, která by mi toto umožnila, ale našel jsem http://www.codeproject.com/KB/shell/shellid3tagreader.aspx na čtení ID3 z mp3 souborů přes shell. Zajímalo by mě tedy...

VB.NET

4 odpovědí

06.09.2008 16:36

anonym

Spojení dvou obrázků

Dobrý den, prosím nevíte někdo jak sloučit 2 obrázky do jednoho. mám: A chtěl bych z toho vytvořit: myBitmapC = myBitmapA+myBitmapB A ještě lepší by bylo, když si např na form do souřadnic X1 Y1 a X2 Y2 vykresím obrázek. A poté bych chtěl obrázek mezi těmito souřadnicemi uložit tře...

VB.NET

4 odpovědí

06.09.2008 0:20

Viktor Langer

XNA

Dobrý den, měl bych pro některé z vás nejspíš nesmyslný a &quot;neužitečný&quot; dotaz ale zajímalo by mne, jestli lze vytvořit v XNA projekt založený na dll knihovnách. Vytvožil bych exe soubor který by měl odkazy na dll knihovny které by v sobě poskytovaly informace jako je heightmapy, obrázky...

VB.NET, XNA

1 odpovědí

05.09.2008 11:47

Tomáš Herceg

Visual Basic => Excel

Chtěl jsem se zeptat jak nejjednodušeji přes VB net zapisovat data do Excelovskeho souboru. Vim ze se tu na foru resil obraceny postup z Excelu do VB net, ale ja bych to potřeboval otočit.

VB.NET, VB6/VBA

5 odpovědí

04.09.2008 9:03

anonym

Založení knihovny

Dobrý den, Začínám se učit programovat v vb.net, píšu specializované aplikace pro zařízení( ta beží na jazyku podobném pascalu ). Hodně používám různé metody řazení jednoúrovňových polí( ne jen vzestupně a sestupně, ale i podle jiných krytérií). Nyní již takových metod mám poměrně hodně a ...

VB.NET

2 odpovědí

04.09.2008 8:57

Michal Plško

MsgBoxStyle.YesNo (text na tlačítkách)

Potřeboval bych poradit. Pracuji ve Visual Basic 2005 a text tlačítkách pro MsgBoxStyle.YesNo se mně zobrazuje v češtine( Ano, Ne). Potřeboval bych aby se zobrazovali v angličtině (Yes, No). Nevíte náhodou někdo jak to ošetřit? Děkuji, Petr

VB.NET, .NET

3 odpovědí

04.09.2008 8:01

anonym

restart heslo

Jaká je možnost restartování heslo na vbnet.cz? Děkuji

Offtopic

1 odpovědí

03.09.2008 19:04

Tomáš Herceg

logaritmická os v grafe

Zdravim vsetkych. Neviete mi niekto poradit s problemom? Programujem vo VB.NET 2005. V aplikacii mam ovladaci prvok &quot;Microsoft Chart Control v.6&quot; a zobrazujem v nom pomocou linioveho grafu hodnoty. Je vsak potrebne obcas vertikalnu os nastavit na logaritmicku a spat. Ked zadam kod: ...

VB.NET

0 odpovědí

03.09.2008 18:21

anonym

Vygenerované ID prvku u klienta

Dobrý den, Prosím vám, jakým příkazem zjistím ID prvku vygenerovaného u klienta? Chtěl bych v JAVASCRIPTU, který mám v masterpage vložit hodnoty do &lt;asp:TextBox&gt;, který mám v ContentPlaceHolder. Můj &lt;asp:TextBox id=&quot;DuvodOpusteni&quot;&gt; se po vygenerování změní v &lt;input ID=...

ASP.NET WebForms, JavaScript

3 odpovědí

03.09.2008 8:05

Robert

třídění v gridview

Chtěl bych se zeptat,kde je problém. Používám při výběru dat příkaz LIKE. V syntaxi jsou použity i znaky %,zastupující libovolné znaky. Jak je možné,že když textbox nechám prázdný,tak se zobrazí prázdná stránka? Mělo by se přeci zobrazit vše,pokud se nepletu. Mrkněte na zdroják prosím,pomozte.

C#, VB.NET, ASP.NET WebForms, Komponenty

3 odpovědí

02.09.2008 10:44

Tomáš Herceg

průvodce na hledání v gridview

Zdravím,docela mi chybí průvodce,který by vysvětloval jak vytvořit jednoduchý gridview,k tomu textbox a tlačítko hledat. Tyto 3 komponenty bych rád mezi s sebou provázál,tak aby při zadaní klíčového slova do textbox a následném stisknutí tlačítka hledat,se provedl výpis z databáze a zobrazil.

ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC, Databáze

2 odpovědí

01.09.2008 11:29

anonym

Kniha o XNA

neviete niekto či sa nepripravuj nejaký preklad knihy o XNA pre C#?

C#, XNA, Offtopic

3 odpovědí

31.08.2008 17:06

Ondřej Linhart

Systémová služba

Dobrý den, nedávno se tady p. Zdrazil ptal, jak spouštět program v určitou dobu, a p. Linhart mu radil ať aplikaci napíše jako sys. službu. Nedalo mi to a zkusil jsem si jednoduchou službu napsat. Problém nastal v momentě kdy jsem chtěl službu nainstalovat. Na MSDN jsem se dočetl o třídě ProjectI...

VB.NET

1 odpovědí

31.08.2008 14:17

Ondřej Linhart

Přenos dat

Ahoj, lze nějak ve visual studiu sledovat přenos dat? Chtěl bych dle toho zvolit vhodný hosting.

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

30.08.2008 22:20

anonym

Sloučení jmenných prostorů

Zdravím, udělal jsem si jednoduchý mp3 přehrávač (wrapper na winmm.dll) a napadlo mne, že bych jím mohl rozšířit jmenný prostor .NET FW System.Media. Umístil jsme třídu přehrávače tedy do j.p. System.Media, ale nedošlo ke sloučení, nýbrž k nahrazení frameworkových j.p. za Global.System.Media...

VB.NET

2 odpovědí

30.08.2008 15:17

Jan Novák

<< < 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se