Nové téma
Umím si udělat krasnou tabulku pomocí DataGridView. Ale ani za boha nejsem schopej z toho DataGridViewu něco přečíst. Msdn knihovnu i Object Browser jsem použil a nebyl jsem schopný to tam najít. Dále se mi nedaří vypnout to automatické sezařování sloupců, jestli to vůbec lze. Předem ...
VB.NET
anonym
Na OS Vista Home Premium 64 bit jsem nistaloval VB 6.0, nyní potřebuji naistalovat alespoň SP4 nebo vyšší. Nemůžu se však dostat za iunstalci MDAC_typ.exe. Proběhne signalizace rozbalování, ale instalace se nespustí. Existuje řešení? Prosím o rdadu!
VB6/VBA
Dobrý den, chtěl bych chránit aplikaci heslem a narazil jsem na problém. Ochrana heslem bude jako option, takže potřebuju ukládat dvě hodnoty, heslo(hash) a boolean hodnotu(jestli bude app vyžadovat heslo). Uložení hesla bych neviděl jako velký problém, protože se ukládá jen hash a ten o něm nic...
VB.NET, Bezpečnost
Ondřej Linhart
Dobrý deň. Poradil by mi niekto, ako by som mohol z programu otvoriť a zatvoriť DVD mechaniku?
VB.NET, WinAPI
Honza Dufek
Ahoj, prosím o pomoc s vytvořením dotazu na SQL Server 2005. Mám tabulku se sloupci MachineID, Time, Counter a potřebuji získat pro každou machineID aktuální Counter (záznam s nejvyšší hodnotou ve sloupci Time). Dík za každou radu.
C#, SQL, ADO.NET, Databáze, .NET
Preji pekny den. Mam te problem potreboval bych spustit exe soubor s parametrem bohuzel vubec jsem nenasel zpusob jak bych ho mel predat. Pro spusteni souboru pouzivam Dekuji
C#
Michal Kezr
Cau, mam dotaz ohledne prace se sprite. jelikoz sem uz prohledal cely google a nic sem nenasel pisu tady. Zkousim v XNA teprve kratce, a nasel sem par navou a dostavam se do toho ale porad mi jedna vec neda. Kdyz pouziju Sprite z tutorialu a vykreslim ho tak ho mam krasne orezany (vermirna lod), ...
Offtopic, Grafika
Tomáš Herceg
Ahoj, něják se mi nedaří vyřešit problém s načítámím dat z excelu. Pokud je v načítané buňce dlouhé číslo, někdy (ale ne pokaždé, bohužel se mi nepodařilo přijít na žádnou souvislost) se načte ve formátu 11+56456e (nebo tak něják) a datum se načte jako číslo (39692). Data načítám takto: ...
VB.NET, ADO.NET
Ahoj, již jednou jsem podobný dotaz vznesl, odpovědi hodně napověděly, ale teď již stojím před konečným rozhodnutím, potřebuji seriozně poradit jak napojit komponenty na data, používám externí komponenty, které přímo vybízejí použít přímé napojení, cele finální nastavení si pak zajišťuji kompone...
Petr Zajíc
Dobry den, chcel by som vás poprosit o pomoc s tymto malym problemom. Chcel by som dosiahnut, aby sa mi pocas mazania suboru metodou fi.Delete(), kde fi as FileInfo=New FileInfo(myFile), zobrazoval stav mazania ako progressbar. Neviem sa dogooglit, ci existuje nejaka .Net funkcia, alebo sa musi p...
VB.NET, WinForms
Martin Zajiček
Chtěl bych zapisovat do databáze, kdo a kdy do ní zapisoval změny. Pro zápis musí být uživatel přihlášen. Jak ale zjistím ID přihlášeného uživatele, který zápis provádí? Databázi jsem vytvořil podle seriálu "Píšeme webovou aplikaci v ASP.NET krok za krokem", a způsob přihlašování udě...
ASP.NET WebForms
František Hůle
Caute, mozete mi niekto poradit nejaky link alebo navod ako nakonfigurovat databzu a nasledne formular na ukladanie dat do navzajom prepojenzch tabuliek? Priklad: Tabluky Objednavka a Objednavka_detail Vdaka cujan
Databáze
Aleš Michálek
Ahoj. Prosím, neznáte někdo funkci na identifikaci prohlížeče??? jestliže IE7 tak ..... jestli ne tak ... Dík y
Ondřej Brožek
Dobrý den Vím, že je to asi základní věc, ale už se tady s tím trápím strašně dlouho a nemůžu na to přijít.. Tak jsem se rozhodl, že se zeptám zkušenějších.. V programu, který se snažím napsat ukládám některé vlastnosti do XML souboru. Když jsem ale narazil na vlastnost BackColor (nebo jinouColo...
Petr Košan
ako mám do rtb vložiť už formátovaný text
VB.NET, Komponenty, WinForms, .NET
ahoj, mám dotaz ohledně koupě nového NB v USA. V dnešní době je veškerá elektronika výhodná kupovat v zahraničí přes net. Tak proto bych chtěl znát Vaše názory i pokud máte nějaké zkušenosti. Zda do toho vůbec jit, má-li cenu o tom vůbec přemýšlet. díky Honza
Offtopic
Poradil by mi někdo, jak říci "natvrdo" VBnetu, aby používal desetiné tečky, místo desetiných čárek.
VB.NET, Architektura, Algoritmy, .NET
Petr Mánek
Ahoj, pokouším se vyřešit jak načítat data přímo z dataTable, ale něják nemůžu přijít na to jak:( O co jde: Do datatable načtu dle zadaných kriteríí záznamy z SQL serveru. S těmito záznamy potřebuju provést několik operací (sečíst některé hodnoty, udělat průměry atd.) a teprve výsledky načítat ...
VB.NET, ADO.NET, WinForms, Databáze
Tomáš Jecha, MVP, MCSD
chcel by som sa spýtať ako mám odchytiť udalosť stlačenia Enter v RTB a ešte ako mám aktivovať rtb myslím že mi v programe prebehne nejaká funkcia a na konci bude kód ktorí mi aktivuje rtb teda do neho hodí kurzor a môžem okamžite písať...
Václav Antošík
Dobry den, mam jeden projekt a potreboval bych zapnout automaticke verzovani. To jsem sice udelal v nastaveni projektu, ale mam problem s jeho vypisem do programu... Nevim totiz pres jakou Assembly bych se k tomu cislu mohl dostat. Nemate s tim nekdo prakticke zkusenosti?
VB.NET, Visual Studio, .NET
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít