Nové téma
Našiel som na nete kód pre VB6 pomocou ktorého by malo ísť mazať súbory do koša ( recycle bin ) Program mi však skončí s chybou 453. V API sa veľmi nevyznám, nevedel by niekto zistiť v čom môže byť problém ? Za pomoc vopred ďakujem.
VB6/VBA
anonym
Zdravím, psal jsem si ve Visual Studio web, na kterém jsem měl i pár zpráv, které se zobrazovaly pomocí msgBox - vše mi fungovalo skvěle, až do chvíle, co jsem to nahrál na internet - tam to prostě nechce fungovat. Nemá s tím někdo zkušenosti? Popř. jak msgbox nahradit? Díky
ASP.NET WebForms
Petr S
Chtěl bych se zeptat,jak je možné načíst z databáze takovýto záznam:26.9.2007 11:20:41, resp libovolný takový záznam během celého roku a patřičně potom takový sql dotaz vyfiltrovat např: 0-6 hodin,6-12,..... Dá se takový dotaz nějak napsat,aby se to takto mohlo filtrovat? Díky za pomoc.
SQL, Databáze
Tomáš Herceg
Zdravím všechny, řeším problém s aktualizací datasetu (je jedno jestli typového či netypového) z ovládacích prvků umístěných na objektu TabControl. Ten má dvě záložky. Na každé záložce je několik ovl. prvků. Jejich svázání s datasetem (tabulkou v datasetu) je provedeno klasickým způsobem, tedy...
VB.NET, WinForms, Databáze
Ahoj, stahuji soubory z HTTP (firemních intranetových stránek) přes My.Computer.Network.DownloadFile Problém je ale v tom, že aby se mi soubor stáhnul musím zadat i přihlašovací jméno a heslo uživatele, pod kterým to chci stáhnout. Nejde něják nastavit aby to soubor stahovalo s oprávněním aktuál...
VB.NET, HTTP/HTML
Honza Dědek
Nevíte někdo jaká je náhrada indexu ve VB2008. Ve VB6 to bylo např.: Command1(1) Děkuji.
VB.NET, VB6/VBA
Zdravím, lze nějak (např. přes WIN32 API) přidal další tlačítko k trojici minimalizovat-maximalizovat-zavřít? Děkuji
VB.NET, WinForms
Jan Novák
Dobry den po delsi dobe bych mel zase jeden dotazek. Mam tabulku v datasetu a potrebuji z teto tabulky selectovat urcite vety a ty naplnit do copie teto tabulky. Porad se mi to nedari Dekuji MK Zde prikladam code
C#, ADO.NET, Databáze
Michal Kezr
Ahoj, mám problém s funkcí uloženou v MS access. Udělal jsem si ve VB aplikaci která se pře oleDb připojí k databázi v accessu a spustí několik aktualizačních dotazů, které jsou v accessu uloženy (tzn. volám je pouze jménem dotazu, nepíšu celý dotaz ve VB). Problém je v tom, že jeden dotaz využív...
VB.NET
Ahoj. Mám kód, který mi zindexuje obsah složky, a podle počtu obrázků, vytvoří na stránce ImageButtoy: ale potřeboval bych, aby se při kliknutí na nějaký vygenerovaný ImageButton klikne, tak aby se v prvku <asp:Image id="PhotoView"> změnila ImageUrl na url, které .. nevím j...
C#, ASP.NET WebForms
Ahoj Prosím poraďte mi s jedním problémem, a to: Mám ASP.NET stránky a chtěl bych, aby se konečný HTML kód renrdoval bez mezer a zalomení řádku.. Prostě aby místo bylo Prosím poraďte mi jak na to... Zkoušel jsem hledat, ale vetšina článků je v anglištině, nebo nejakdu odpověd na svou otázku....
Prosím o radu, ako v VB 2005 odoslať údaje z NumericUpDown po RS 232 do periferie mikroPIC a zároveň prijaté údaje zobraziť v TextBoxe. Obojsmerná komunikácia mi chodí.Prosí formou vhodnou pre niepríliš chápavého začiatočníka. Dík Tono ...
VB.NET, Hardware
Zdravím,mám následující problém. Normálně zobrazuji přess gridview v IE 6,Opera,... Když pustím webovou stránku ve Win Vista,tak se normálně řádky překrývají, prostě se špatně zobrazí? Nevíte čím to může být? Pomůže nastavení height řádků u gridview?? Pomozte prosím.
ASP.NET WebForms, HTTP/HTML
Ahoj, obracím se radu, dělám aplikaci, kde je hlavní formulář v něm na levé straně NavBar - jako v outlloku a na prave strane je - kontejner do ktereho dle volby načítam jednotlivé moduly agend - agendy jsou jako -UserControl - A o co mi jde v hlavnim formuláři mám hlavní menu a u každé agendy m...
Dobrý den, rád bych se zeptal jestli má někdo zkušenosti s použitím ToolStripContainer v MDI Formu. Nejde mi totiž zobrazit ChildForm uvnitř MDI Formu. Předem díky za pomoc
Cau chlapi,nevite jak a kde se da nastavit parametr NO LOCK. Hledal jsem na netu,ale kolem toho nic moc neni. Diky za informace.
Tomáš Jecha, MVP, MCSD
Dobry den, potreboval bych poradit vhodny objekt, komponentu nebo metodu, kterou bych mohl prezentovat data z databaze - kombinaci nekolika sql tabulek. Predstavu bych mel asi takovou: - sloupce budou dny - pocet zobrazenych dnu bude generovany podle zadaneho casoveho rozpeti - ke kazdemu dni...
VB.NET, SQL, Databáze
Ahoj,mám stránky, kde je možnost se i přihlásit. Jenže, když například jdu psát příspěvek do fóra.... píšu ho jen několik málo minutek a dám odeslat... automaticky mě to odhlásí. Zkoušel jsem změnit timeOut na 60... ale moc mi to nepomohlo, prostě po pár minutách mě to hnedle odhlásí. Lze nějak ...
Nevíte, jak se dostat k návratové hodnotě funkce, která je spouštěná v jiném vláknu? Viz kód: Mám VB.NET 2008
VB.NET, Threading
Ondřej Linhart
Ahoj všichni, Nevíte někdo jak vyvolat nebo upravit akci při stisku minimalizace okna. Chtěl bych minimalizovat rovnou do system tray.
VB.NET, Algoritmy, WinForms
Michal Plško
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít