Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 > >>

Smazání řádku

Dobrý den, vyberu si pomocí Selection.SelectRow řádek Word tabulky. Nyní bych za splnění podmínky, že tento řádek obsahuje text &quot;Vyhovuje&quot; potřeboval tento řádek smazat. Opět mi to ve Word tabulkách nějak nefunguje. Poradíte prosím. Děkuji Jiří Kašpar.

VB.NET

4 odpovědí

04.03.2009 10:04

anonym

DataGridViewComboBoxColumn

Zdravím. Využívám v DataGridView sloupce typu DataGridViewComboBoxColumn a potřeboval jsem, aby bylo možné při editaci hodnoty v takovém sloupci použít tzv. Autocomplete, tedy vyhledávání podle postupně zadávaných znaků. Použil jsem následující konstrukci s událostí EditingControlShowing: V...

VB.NET

2 odpovědí

04.03.2009 8:39

Jaroslav Rajchl

Připojení položky k menu

Dobrý den, jsem začátečník v programování ve VB.NET. Mohl by mi někdo prosím poradit, jak přidat za běhu programu novou položku do menu? Ve VB6 to umím, ale v .NET se zatím rozkoukávám. Díky

VB.NET, WinForms

5 odpovědí

02.03.2009 15:17

anonym

Dědění formuláře

Pracuji ve VB2005 EE. V tématu http://www.vbnet.cz/forum-tema--988-dedicnost_formularu.aspx se řeší dědičnost formulářů s doporučením přepsat v definici potomka název jeho předka z Form na název formuláře, který chci dědit. Zkoušel jsem upravovat kód formuláře vytvořený designerem, tam je toti...

VB.NET

15 odpovědí

24.02.2009 8:36

Tomáš Herceg

Mute/Unmute Mikrofonu ve Vistach

Zdravim, nevedel by prosim nekdo jak nastavit ve Windows Vista uroven mikrofonu popr. by stacilo jen Mute/Unmute.. Pres jake DLL (a jakou funkci) nebo nejak jinak... Prohrabuju se netem uz nejakou dobu a nenarazil jsem na nic kloudneho.. Predem dekuji za odpovedi SiViN PS, OT: dik kl...

C#

4 odpovědí

20.02.2009 23:15

Tomáš Herceg

XML to MySQL

Ahoj všem, pomohl by někdo s řešením tohoto: Potřebuji číst XML soubor a data z něj zapisovat do DB(nejlépe MySQL,ale to je v podstatě jedno).Po přečtení potřebuji obsah XML souboru vymyzat.. díky předem za odpověď

C#, XML, Databáze

4 odpovědí

20.02.2009 14:22

Petr Zajíc

LINQ to SQL a DataView

Dobrý den, jde nějak dostat výsledek dotazu do DataView? Zajímá mě to kvůli filtrování DataGridView.

VB.NET, LINQ, WinForms

7 odpovědí

19.02.2009 20:45

anonym

proměnné

Dobrý den chtěl bych se zaptat jak a kam napsat proměnnou x, y aby platila ve všech formech které mám v programu

VB.NET, Architektura

5 odpovědí

19.02.2009 15:46

anonym

Instalace programu

Dobrý den, možná jste tuto otázku, kterou Vám zadám řešili, i přesto si dovoluji ji položit, protože nemám přehled o všech článcích. Dodělal jsem vlastní program a udělal jsem k němu i instalační program. Problém je v tom, že nevím jak přidat vlastní program (do window panelu spuštění) přes me...

VB6/VBA

9 odpovědí

19.02.2009 15:11

anonym

Nesmyslný výsledek vracený LEFT JOIN

Zdravím, prosím o pomoc s následujícím dotazem. Něco v něm soustavně přehlížím a nemůžu přijít na to co to je. Můj požadavek: Mám 3 tabulky. -v první (označena c) je seznam uživatelů kteří se zalogovali. Pro každého zalogovaného uživatele/den je v tabulce právě jeden záznam ke konkrétnímu d...

SQL, Databáze

2 odpovědí

19.02.2009 12:21

Honza Dědek

Menu a plugniny

Zdravím, zaujal mě článek o zásuvných modulech, publikovaný na vašich stránkách. Pokusil jsem se ho upravit, abych mohl načítat pluginy do menu. Mám v hlavní aplikaci nadefinované menu &quot;Moduly&quot;, do kterého načítám zásuvné moduly. Asi takto: Vím, že dělám někde chybu, protože se mi z...

VB.NET, Algoritmy, WinForms

2 odpovědí

19.02.2009 9:40

Ladislav Hlaváček

uloženie textu

mám problém s takýmto kódom ak mám v rtb znaky ako žýšľ... tie sa mi neuložia správne poradí mi niekto ako to napraviť?...

VB.NET

3 odpovědí

18.02.2009 21:32

Petr Doleček

Ikona

Dobrý den. Tak jsem právě ukončil svoje intenzivní dvouhodinové vztekání se u tvorby ikonky, nakonec jsem se musel smířit s tím, že okolo nebude růžová barva, ale že tam bude prostě černá, protože ikony mají zřejmě svojí umělou (a velmi dobrou) inteligenci. Nakonec jsem zuby nehty vyprodukoval...

VB6/VBA

8 odpovědí

18.02.2009 21:09

Ondřej Linhart

Implementace funkcí Undo a Redo do aplikace

Měl bych jeden dotaz. Existuje nějaký doporučovaný způsob, jak do aplikace založené na WinForms napsané ve VB.Net implementovat funkce Undo a Redo? Existuje nějaká třída, která by toto umožňovala? Nebo je to čistě individuální záležitost a každý programátor si tuto funkčnost v aplikaci musí vytvo...

VB.NET

3 odpovědí

18.02.2009 15:01

anonym

rozhrani IDisposable, GC, dispose...

uvítal bych jakýkoliv článek (nejlépe vb.net) na téma uvolňování zdrojů (managed/unmanaged). Chování GC a nějaké to polopatické vysvětlecí co se s objekty děje, kde nastávají problémy a chyby programátora a jak tomu zabránit - mrtvolky v paměti. Jak používat rozhrani IDisposable. Jaký je roz...

Offtopic

5 odpovědí

17.02.2009 9:47

Tomáš Herceg

Divný SQL dotaz

Tak už sem tu zas :-( Tentokráte mám problém tento: Má někdo himlhergot tušení, proč mí SQL dotaz SELECT [id], [name], [perex], [dateAdded] FROM [Articles] WHERE ([CategoryId] = @CategoryId) ORDER BY [dateAdded] DESC vrací jenom JEDEN článek, když v kategorii mám dva (čili dvakrát stejn...

ASP.NET WebForms, SQL, Databáze

2 odpovědí

16.02.2009 19:51

anonym

Datový typ sloupce v dataGridView

Zdravím, mohl by mi prosím někdo poradit jak zjistit datový typ určitého sloupce v dataGridView (zda to je int, varchar atd.) Vím že u dataTable to jde takto: Ale přímo u dataGridView nic jako DataType nemám. Potřebuji to do procedury která exportuje data v momentě když jsou načtená a já už...

VB.NET, WinForms

4 odpovědí

16.02.2009 15:29

Honza Dědek

Hibernate

Dobrý den měl bych dotaz ohledně mapování v hibernatu. Mám tabulku A která má ID autoincrement a potom TEXT_ID což je relace 1-1 na druhou tabulku B ID autoincrement. Při uložení tabulky A mám následující problém. Tabulka A ještě nezná ID z tabulky B. Vím že je řešení nejdřív uložit tabulku B a z...

C#, Databáze

0 odpovědí

16.02.2009 11:33

Michal Kezr

FTP

Chtěl bych se zeptat, jak jednoduše přenesu libovolný soubor přes ftp. Děkuji

VB.NET

1 odpovědí

16.02.2009 8:44

Ondřej Linhart

Výpočet hodin, minut a sekund

Dobrý den, především chci poděkovat všem kdo mi poskytli informace k předchozím otázkám, poučil jsem se z odpovědi. Tentokrát se chci zeptat, protože řeším určitý matematický problém, jestli nevíte o nějaké proceduře, funkci, která by mi usnadnila výpočet, nebo nemáte nějakou jednoducho geniál...

VB.NET, VB6/VBA, .NET

1 odpovědí

16.02.2009 0:42

anonym

<< < 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se