Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 > >>

3 tabulky v databázi

Dobrý den. Chtěl bych poradit s problémem: Mám aplikaci se třemi DB tabulkami: categories, comments, articles. Chci, aby když smažu kategorii, aby se smazaly všechny čláky v ní obsažené. Nastavil jsem vazbu mezi položku Id v tabulce categories a položkou CategoryId v tabulce Articles, akci př...

Databáze

6 odpovědí

22.06.2022 11:05

Donna Le

Server error v závislosti na prihlížeči?

Nemám tušení jak je to moné, ale aplikace mi vyhazuje v (*) IE chybu &quot;Input string was not in correrct format&quot;, zatímco jinde (FF, Opera, Chrome, Safari for Win) ne! Nemám tušení co s tím, zvlášť když server není sdílnější ani s Debug=&quot;true&quot;. Nevíte v čem by mohla být chyba? M...

ASP.NET WebForms

5 odpovědí

29.04.2009 12:25

anonym

Prenos zmeny udajov

Caute, popisem vam mojo asi banalny problem, ale akosi si s nim neviem rady: takze mam form1 na nom mam datagridiew s udajmi o uzivateloch. ak kliknem na konkretny riadok, tak sa mi otvori form2 a na nom mozem editovat detaily konkretneho uzivatela. moj problem spociva v tom, ze ako nastav...

VB.NET

5 odpovědí

01.03.2009 16:16

anonym

Základní otázka - určení doby vykonávání příkazu

dobrý den, chtěl bych se zeptat na základní otázku - jak se dá ve vb určit doba, po kterou se bude vykonávat určitý příkaz? (obdoba pause v basicu) Dále bych se chtěl zeptat na nějaký ekvivalent basicové funkce wait. Díky.

VB6/VBA

5 odpovědí

26.02.2009 14:39

anonym

LINQ a DataGridView

Dobrý den, připojuji se k DB pomocí LINQ a přes BindingSource zobrazuji data v DataGridView. Když provedu v tabulce nějakou změnu, zase přes LINQ, potřebuji aby se mi data zaktualizovala i v DataGridView. Dá se to udělat, bez toho že bych musel data znovu načíst z databáze?

LINQ, Komponenty, Databáze

4 odpovědí

19.02.2009 11:39

Michal Březina

Vicerozmerne pole s neznamym poctem radku

Dobry den, potreboval bych poradit jak nadefinovat pole o 5 sloupcich a neznamem poctu radku. Jde mi o to ze importuji vzdy rozdilny pocet souboru a potrebuji si &quot;zapamatovat&quot; vsechny soubory ktere se spatne naimportovali a proc. Pomuze nekdo s nejakym resenim? Dekuji za odpove...

.NET

3 odpovědí

16.02.2009 8:31

anonym

Práce s AVI souborem

Dobrý večer, potřeboval bych pomoct... Ve VB.NETové aplikaci si sestavuji videoklip frame po framu. Potom potřebuji těchto několik stovek obrázků (Bitmap) vložit do jednoho AVI souboru s FPS 25 a WAV zvukem. Nevíte někdo kudy do toho? Nějakou komponentu nebo snad využití Windows API... Prohledal...

VB.NET, Grafika, WinAPI

4 odpovědí

15.02.2009 19:05

Petr Mánek

Chybné zobrazení Formu

Dobrý den, narazil jsem na zvláštní problém. V jednom případě se stává, že pokud si uživatel otevře nějaký formulář z aplikace, nezobrazí se mu celý a pravá dolní část chybí. Uživatel používá WinXP SP3. Podotýkám, že tento form má nastaveno Min.box=false a Max.box=false. Aplikace je vyt...

Offtopic, WinForms, Grafika

4 odpovědí

15.02.2009 18:42

anonym

And a And not

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak se ve vb zapisuje, pokud mám více podmínek. potřeboval bych vědět: 1) jak se zapisuje pokud platí podmínka1 i podmínka2, udělej.... 2) jak se zapisuje pokud platí podmínka1 a neplatí podmínka2, udělej.... Díky.

VB.NET

3 odpovědí

15.02.2009 16:45

anonym

Matematické funkce

Zdravím, prosím Vás, kde bych našel všechny matematické funkce (jejich zápis) ve Visual Basicu, např. pro druhou odmocninu je to Math.Sqrt, a já bych potřeboval &quot;pí er&quot; atd. Děkuji

VB.NET

2 odpovědí

14.02.2009 15:24

Tomáš Salaj

Tlač stránky

Dobrý večer! Poradil by mi niekto, prosím, ako po stlačení tlačidla na stránke Default.aspx vytlačiť stránku Default2.aspx bez akýchkoľvek dotazov?

ASP.NET WebForms

11 odpovědí

13.02.2009 22:57

Lubos Blader

Tisk formuláře VB2008

Zdravím, potřeboval bych poradit jak mám ve visual basicu 2008 vytvořit tisk formuláře kde mám několik labelů, pictureboxů, listboxů a textboxů? předem děkuji za rady.

VB.NET, Komponenty, WinForms, Tisk

3 odpovědí

13.02.2009 17:51

anonym

Tisk na jeden klik

Dobrý den. poradil by prosím někdo zkušenější jak vyřešit problém s tiskem grafiky ? Mám hotovou jednoduchou aplikaci ve VB 2005 která kreslí grafické obrazce na PictureBox. Vše funguje bezva jen nyní nastal zádrhel. Přidal jsem btnPrint a potřeboval bych docílit toho aby po kliknutí na něj, doš...

VB.NET, WinForms, Tisk

5 odpovědí

13.02.2009 14:32

anonym

Rychlost GDI+

Nevím, jestli něco dělám špatně, ale zdá se mi, že GDI+ nějak nestíhá. Mám mapovou aplikaci (v Pictureboxu je obrázek mapy z mapového serveru - ale to je jedno) a mám funkci ZoomIN - tedy uživatel klikne do mapy, táhne myší, vykreslí obdelník a na základě toho mu mapový server zašle nový obrázek...

WinForms

4 odpovědí

12.02.2009 23:14

Tomáš Herceg

DataGridView

Dobrý večer, prosím o radu neviem prísť nato ako označiť ľubovolnú bunku mriežky (akým príkazom získa fokus)

VB.NET, Komponenty

4 odpovědí

12.02.2009 23:04

Tomáš Herceg

Cyklus vyberu

Následujícím makrem ve Wordu vyberu z tabulky řádky obsahující text &quot;Castecne&quot;... Tento výběr pak přesouvám do listu 11 za vybraný text jako řádek tabulky. Potřeboval bych poradit s cyklem,který by mě vybral všechny &quot;Castecne&quot; z Word tabulky... Muze jich byt az X... Tento vy...

VB6/VBA

2 odpovědí

12.02.2009 19:17

anonym

Excel to Visio

Zdravím vás, ono se to možná nehodí to tohoto tématu, ale přece jenom. Nezná někdo způsob. jak naimportovat strukturu z MS Access do MS Visis? Jedná se mi o to, že bych potřeboval strukturu z Accessu jako obrázek do dokumentace. Tak jestli někdo nemá nějaký makro atp. Mám verze 2007, nic jsem ne...

SQL

0 odpovědí

12.02.2009 13:28

Aleš Michálek

Tabulky Word

Dobrý den, na tento problém skutečně ještě nemám. Pro Word tabulku, viz. níže, bych potřeboval makro, které mě na základě hodnoty &quot;Vyhovuje&quot; nebo &quot;Nevyhovuje&quot; v tabulce vybere &quot;Text&quot; a ten s patřičným číslem řádku vloží do nové, buď Vyhovuje nebo Nevyhovuje, opět viz...

VB.NET

6 odpovědí

11.02.2009 21:55

anonym

Listbox pod MENU

Děkuji za pomoc s LIST BOXEM. Nyní ze souboru database.txt se nacte promená jmenoprac(b) + přidají se položky do listbox. List box jsem si musel vytvořit v visual basic úvodním prostředí, ale potřeboval bych, aby se listbox objevil hned po té co uzavřu soubor close #1, ješte v té samo proc...

VB6/VBA

3 odpovědí

11.02.2009 14:05

anonym

Problém se zavřením TCP/IP spojení

Zdravím, narazil jsem na problém při uzavírání TCP/IP spojení. Takže: -mám jednu aplikaci která beží na PC a naslouchá na určitém portu (pouze naslouchá nic neposílá) -druhá aplikace beží na mobilu (jen posílá nic nepříjmá) Pokud se mobilem připojím k PC a spojení zavřu aniž bych předtím o...

VB.NET, Algoritmy, I/O operace

4 odpovědí

11.02.2009 9:25

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

<< < 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se