Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 > >>

Excel - uložení souboru makrem

Ahoj, v excelu mám v jedné buňce vytvořený &quot;název souboru&quot;. Potřeboval bych, aby se sešit po kliknutí na tlačítko uložil pomocí makra jako nový soubor s názvem podle dané buňky. Nevíte někdo jak na to? Díky Za odpověď. [email protected]

VB6/VBA

3 odpovědí
 
01.08.2017 11:30

anonym

Obrázek v dll

Chtěl bych se zeptat zda by mi někdo nepomohl s následujícím příkladem: potřebuji udělat dll ve které se odkazuji na obrázek a zároveň bych potřeboval aby byl tento obrazek zkompilován do té dll (abych měl jeden soubor *.dll který by obsahoval obrázek). Není mi jasné jak toto provest a za 2. mi n...

VB.NET

5 odpovědí
 
02.06.2012 12:11

anonym

Ikony v aplikaci

Chtěl bych se zeptat jak za běhu aplikace změním ikonu formuláře za nějakou jinou. Dále mám ještě otázku jak dostanu ikony vedle položek menu. Borland kompilátory to umí normálně v návrhu, jenže u mé VS 2003 to nejde.

VB.NET

6 odpovědí
 
06.11.2009 14:40

anonym

Freebasic

Prosím vás,nevíte někdo náhodou jak se dá spustit Freebasic? Mám s tím neustále problémy,když to nainstaluju (mám verzi z oficiálního webu http://www.freebasic.net/ v0.18.2b-win32),objeví se pouze okénko DOSu,kde je C:/Program Files/Freebasic .Dál se nedostanu,po fbc se nestane nic,nevím jak na t...

Offtopic

26 odpovědí
 
10.04.2008 11:09

Vratislav Renner

DotNetNuke

Dobrý den, máte někdo zkušenosti s aplikací DotNetNuke? Je možno v kostce shrnout, k čemu je to dobré (všude se jenom dočtu, že je to aplikace pro tvorbu profesionámních webů...). Jedná se o nějakou obdobu &quot;redakčních&quot; szstémů, nebo jsem úplně vedle? Dík

Offtopic

7 odpovědí
 
02.03.2008 1:01

Ajtík ajtík

Získání informací o počítači

Mohl by mi někdo poradit jakým způsobem získám informaci o ID počítače, resp. IP adrese nebo přihlašovací jméno do Windows? Předem děkuji.

VB6/VBA

6 odpovědí
 
06.01.2008 22:12

Ondřej Linhart

ControlChars.Cr, -CrLf, -CrLf v RichTextBox

Dobrý večer! Mohol by mi, prosím, niekto vysvetliť, aký je rozdiel medzi ControlChars.Cr, ControlChars.CrLf a ControlChars.Lf a ak ich už vložím do textu, ako ich potom vymazať?

VB.NET, WinForms

5 odpovědí
 
04.01.2008 18:33

Lubos Blader

Zápis do registru (spuštění aplikace)

Chtěl bych se zeptat, jak při spuštění aplikace (možná lépe při její instalaci) zapíšu do registru, aby se mi spouštěla při startu Windows. Děkuju za odpověď

VB.NET

5 odpovědí
 
10.12.2007 15:31

anonym

Programy VB.NET 2005 ve Win Vista

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je možné ve VB.NET 2005 dělat programy, které budou fungovat i ve Win Vista? Popř. co je třeba mít, aby to šlo nebo kde bych se o téhle problematice mohl dozvědět více? Předem děkuji za odpověd

VB.NET

6 odpovědí
 
10.12.2007 0:41

anonym

Modifikace DataGridView, když napojení je OleDB 2

dobrý den, vím že to tu už bylo. Právě proto mám takový dotaz. použil jsem kód který byl uderejnen v listopadu na techto stránkách, ale bohužel nevím čím to je se mi při spuštění ukazuje error u příkazu &quot;da.Update(dt)&quot; vyhodí hlášku &quot;Dynamic SQL generation for the UpdateCommand...

VB.NET

2 odpovědí
 
06.12.2007 21:51

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Literatura

zdravim vsechny, nevite nekdo o nejake dobre literature o databazich? potreboval bych se blize seznamit s mdb databazemi a napojenim Oledb v prostredi Visual Studio 2005 a VisualBasic.NET. dik za kazdej odkaz, nebo jestli mate neco v el. podobe tak mi to muzete poslat na [email protected] , pred...

Offtopic

2 odpovědí
 
06.12.2007 21:00

František Hůle

ASP.NET sebrání dat z webového formuláře a odeslání na email

Dobrý den, existuje v Asp.net nějaký jednoduchý postup jak sebrat data z formuláře (zadané uživatelem) a po kliknutí na tlačítko jejich odeslání na definovanou mailovou adresu? Podobně jako je v html mailto:? Děkuji.

ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC, Architektura, .NET

1 odpovědí
 
06.12.2007 15:38

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Událost při zastavení myši

Snažím se aby se při zastavení myši na křivce grafu objevila hodnota. Zatím se nedaří ani najít jaká událost myši působí při zastavení nad grafem. Dík za radu nebo aspoň nástin.

VB.NET, Komponenty

3 odpovědí
 
05.12.2007 12:05

anonym

Posílání znaků po síti

Dobrý den, mohl by prosím někdo napsat krátký kód klient-server s posíláním znaků? Vím, že je tady podobný článek, ale nějak se mi podle něj nedaří. Nejsem zrovna zkušený co se týče sítí.

VB.NET, WCF/WS, HTTP/HTML

2 odpovědí
 
04.12.2007 23:55

Tomáš Herceg

Probém při registraci VS

Zdravím, nedávno jsem přeinstalovával Visual Studio (nejen) a dnes na mě vybafl dialog, že bych měl produkt registrovat. Už jsem si staré Studio registroval, takže mi ani nepřišlo na mysl, že by se mohly vyskytnout potíže, ale jak to už bývá, osud to chtěl jinak. Otevřel jsem stránky Microsof...

Visual Studio

4 odpovědí
 
03.12.2007 17:40

Jan Novák

Zaheslovanie externého disku

Dobrý deň.Neviem, či je to možné, preto sa chcem spýtať, či niekto nemá skúsenosť. Kolega ma požiadal, či by som nevedel vyriešiť takúto úlohu. Má externý harddisk, ktorý sa pripája pomocou USB. Chcel by dosiahnuť, že po pripojení disku ku počítaču, by musel najskôr zadať heslo, aby sa zobrazili ...

Offtopic

3 odpovědí
 
02.12.2007 22:00

Jakub Čermák

komunikace s MSSQL databází

Článek s tímto názvem mi moc pomohl, jen bych rád věděl jestli je možné podobným způsobem vytvořit i Windows aplikaci. Předpokládám, že ano, ale nedaří se. Přidávám kod, který zatím nechodí a nedokážu vymyslet proč.

VB.NET

8 odpovědí
 
30.11.2007 14:17

Zdeněk Pilný

Backspace - odmazávání písmen v TextBoxu

Dobry den, jsem zacatecnik a chtel bych se zeptat jesli nekdo nevi jak na tuto ulohu: mam textbox a do nej napisi nejaky text a chci aby po stisknuti Button se tento text mazal odzadu, zkratka aby se delo to same co se deje pri mackani Backspace akorat ze by tuto funkci zastalo tlacitko button. H...

VB.NET, WinForms

4 odpovědí
 
30.11.2007 10:24

anonym

RichTextBox v ASP.NET?

Vzpominam si, ze jsem nekde v jedne knize, nebo foru narazil na pojem RichtextBox ... mel by podporovat formatovani textu, atp... Existuje neco takoveho v ASP.NET, nebo bych musel na internetu takovy ovladaci prvek najit (takovy, ktery si nekdo vytvoril sam) ? ...nebo bych to musel udelat ...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí
 
29.11.2007 17:33

anonym

práce s maticemi a matematické možnosti vůbec

Prostudoval jsem namespace math., kromě běžných matematických funkcí jsem toho moc nenašel. Je potřeba si nástroj na práci s maticemi udělat, nebo nějaký existuje?...U tak obecného problému předpokládám, že určitě nějaká funkce, která bude umět pracovat s polem jako maticí existuje. Všeobecně i ...

VB.NET, Algoritmy, .NET

3 odpovědí
 
29.11.2007 15:02

Jan Malý

<< < 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:  
Heslo:  

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Chyba

zavřít

feedback