Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 > >>

Childform ToolStrip v MDI - umístění

Prosím jestli by někdo nedokázal poradit. Mám child form ze kterého pomocí kódu přebírám do MDI celý ToolStrip (chTS). V MDI mám již jeden ToolStrip pro obsluhu MDI formu. Používám ToolStrip panely. Můj problém spočívá v umístění chTS v panelu MDI. Vím, že uspořádání ToolStripů závisí na z...

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

09.02.2009 16:48

anonym

Sitemap

Ahoj. Mám na stránce menu a připojen SiteMap soubor. Problém ale je, že menu se zobrazí pouze jako šipka, a tepve když se na ni najede, tak se zobrazí položky menu. Něco jako by to byla položka, a to co chci aby se zobrazovalo jako položky, se zobrazuje jako podpoložky. Nevíte někdo co s tím?? D...

ASP.NET WebForms

7 odpovědí

02.02.2009 18:46

anonym

Čtení autocad text entities z dwg

Zdar všem, potřebuji načíst textová pole z výkresů *.dwg, text a dle pozice ve výkresu poskládat údaje do souvislostí a dostat do excelu bez instalace a knihoven autocadu pomocí vb,vba nebo i vb.net, avšak výkresy jsou také z verze 2000 a 2002. Přidáním reference na knihovnu autocad...

I/O operace, VB6/VBA

5 odpovědí

02.02.2009 15:44

anonym

Hodnota CheckBox v DataGridu

VS2008 Mám DataGrid připojený k datům v DataSet. Jeden ze sloupců je CheckBox. Po určité době 2s (pomocí Timer) chci kontrolovat, zda byl změněn některý CheckBox. Problém je v tom, že změněná hodnota CheckBox (označení/odznačení) se propíše do Value CheckBoxu až po přejítí na následující řádek...

VB.NET, WinForms

7 odpovědí

02.02.2009 9:52

Lubor Brabec

Makra Word

Jak jednoduše pomocí makra změním podbarvení buńky ve word tabulce? díky Jiří Kašpar.

VB.NET

7 odpovědí

01.02.2009 19:12

anonym

Sluzba

Zdravim, Potreboval bych poradit, potrebuji vytvorit sluzbu ktera kdyz zjisti spustenej program v pameti tak ho ukonci. Bohuzel se mi to nedari.

C#, WinForms

5 odpovědí

01.02.2009 17:16

Tomáš Bičík

ASP.NET - foreach

Zdravím. Před časem, jsem tady psal, že bych porřeboval cykluk, který mi projde adresář, a podle soubofů v něm, provede nějaký proces. Získal jsem tento kód: Za něj děkuji. Potřeboval bych ale u toho fileName víc možností. Například aby se dal zjistit formát souboru, a podobně. Vím že to...

VB.NET, I/O operace

3 odpovědí

31.01.2009 20:30

anonym

Kniha

Dobrý den, Na vašich stránkách jsem se dočetl že připravujete knihu o asp.net. Tak jsem se chtěl jen zeptat jestli už nevíte nějaké předběžné datum do kdy by jste knihu mohli mít hotovou a zhruba kolik by mohla stát? Přeji příjemný večer Said Abdulrahman

Offtopic

1 odpovědí

31.01.2009 20:14

Tomáš Herceg

Server Error in '/test' Application - nastavení web.config

Ahoj, mohl by mi nekdo pomoci s tímto problémem? Server Error in &#39;/test&#39; Application. Runtime Error Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely ...

VB.NET

5 odpovědí

31.01.2009 15:22

Zdenek Prochazka

Konverze z C# do VB

Zdravím Mohl by mi někdo pomoci s převodem tohoto kódu do VB? Sám to nezvládnu a konvertor mi vrátil toto: S tím, že VS mě seřve, že System.Void může být použito pouze ve výrazu GetType. Když ale &#39;void&#39; nahradím za &#39;GetType(void)&#39;, dostanu se k další chybové hlášce. T...

C#, VB.NET

6 odpovědí

30.01.2009 22:17

Jan Novák

Editace GridView - šířka tabulky

Při editaci dat v tabulce, která zobrazuji v komponentě GridView, dojde k zoztažení sloupců na nějakou mě neznámou šířku a celá tabulka tak přesáhne okraj mé stránky. Pokud vyskočím z tohoto režimu, zase se tabulka smrskne do původní polohy. Dá se nějak ošetřit, aby i při editaci záznamu v tabulc...

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

30.01.2009 20:07

Petr Chalupský

PHP - ASP.NET

Ahoj. Chtěl bych se zeptat, jestli by se dal vyvtořit PHP script, který by se choval jako prohlížeč. Šel by na nějaký určený server, sáhnul po příslušném ASP.NET souboru, a ten ASP.NET server by ho spracoval a výsledné HTML ředal tomu php scriptu ( třeba v domění, že je to prohlížeč ) a ten PH...

Offtopic, ASP.NET/IIS

3 odpovědí

30.01.2009 19:12

Viktor Langer

Grafika

Dobrý den, ve své aplikaci vykreslím do pictureboxu značku (křížek). Dále pak chci nakreslit výběrový obdelník, tak že kliknu a při pohymu myší se začíná vykreslovat obdelník.... v proceduře picturebox_mousemove tedy musím použít picturebox.Invalidate(), aby se obdelník správně vykresloval, nic...

VB.NET, Algoritmy, Grafika

9 odpovědí

30.01.2009 16:18

anonym

Mizí hodnota z tabulky

Vkládám data z tabulky z SQL databáze na stránku do GridView(je to stejné i např. do ListView atd.). No a v jednom sloupci se mi děje taková &quot;podivnost&quot;. Při každém nataženístráky se na moment objeví hodnoty a v zápětí zase zmizí a sloupeček zůstane prázdný. Ostatní hodnoty jsou normáln...

ASP.NET WebForms

8 odpovědí

30.01.2009 11:03

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Autocomplete DropDownList

ahoj, chtěl bych se zeptat, zda někdo nevíte o nějakém free autocomplete dropdownlistu. Potřeboval bych ho do své aplikace a nejsem tak zdatný, abych si ho napsal sám. Na webu jsem našel pár příkladů, ale jsou docela nespolehlivé a nepodporují například různé druhy prohlížečů. Děkuji za ja...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

30.01.2009 8:34

anonym

Nezobrazuje se web stránka

Ahoj, mám problém se zobrazováním stránek napsaných ve Visual Web Developeru 2008 na mém IIS serveru. Stránka nápovědy http://localhost/iishelp se zobrazí vpořádku. V IE se zobrazí aspx kód a Firefox nabídne stažení souboru. Můžete mi někdo prosím poradit. Předem děkuji. ZP

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

29.01.2009 18:47

Zdenek Prochazka

the multi-part identifier 'textbox.text' could not be bound

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli někdo ví, co znamená the multi-part identifier &#39;textbox.text&#39; could not be bound ? Pořád mi to hlásí chybu, když chci načíst data z databáze a mám tam podmínku where. Mám ještě jednu otázku:když je int.Parse, co to znamená Parse? Potřebuju poradit...

C#, Databáze

1 odpovědí

28.01.2009 19:35

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Prázdný dataset

Nevím, proč se mi to stává, ale když někdy provádím přes .NET obyčejný SQL SELECT dotaz s výstupem do DataSetu, tak mi čas od času vyjde jako výsledek dataset, obsahující nulový počet tabulek... Nevíte někdo, čím by to mohlo být?

VB.NET, SQL

2 odpovědí

28.01.2009 17:47

Petr Mánek

Další způsoy vyplnění pole?

Dobrý den. Nevím jestli se to spíš nevztahuje do Offtopicu. Mam dotaz a vůbec mě nenapadá žádné elegantní řešení (než to předdefinovat ručně) Normálně pole vyplnit umím. např: Ale když bych stejné pole chtěl vyplňovat jinak než po řádcích, ale například ve šneku. Od okraje, nebo zevnit...

VB.NET

5 odpovědí

28.01.2009 13:44

Viktor Langer

VBA - Tabulka

Uvedení procedura mi vypíše do 2.řádky 1.sloupce tabulky1 jedničku. Jak lze upravit, aby tuto 1 vypisovala do aktuálního řádku? Děkuji.

VB6/VBA

6 odpovědí

28.01.2009 10:05

anonym

<< < 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se