Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 > >>

překrytí řádků

Zdravím,mám následující problém. Normálně zobrazuji přess gridview v IE 6,Opera,... Když pustím webovou stránku ve Win Vista,tak se normálně řádky překrývají, prostě se špatně zobrazí? Nevíte čím to může být? Pomůže nastavení height řádků u gridview?? Pomozte prosím.

ASP.NET WebForms, HTTP/HTML

5 odpovědí

16.09.2008 19:26

Tomáš Herceg

Merge ToolBar

Ahoj, obracím se radu, dělám aplikaci, kde je hlavní formulář v něm na levé straně NavBar - jako v outlloku a na prave strane je - kontejner do ktereho dle volby načítam jednotlivé moduly agend - agendy jsou jako -UserControl - A o co mi jde v hlavnim formuláři mám hlavní menu a u každé agendy m...

VB.NET

2 odpovědí

16.09.2008 19:23

Tomáš Herceg

Obrázek v datalist

Zdravím, nevím proč, ale když napíšu tento kód, tak mi nic nevrátí, přičemž by měl zobraziz obrázek. U gridview to funguje normálně, ale Datalist jakoby mlčel a vůbec na změny nereagoval a já nevím proč :-( Poradí někdo kde dělám chybu?

VB.NET, ASP.NET WebForms

4 odpovědí

12.09.2008 13:39

Tomáš Herceg

Imports DirectX

Ahoj , prosim neví někdo proč mi nejde importovat directX , dam Add referenc (nevim jak to přesně je) , tak tam nikde nemůžu najít rozhraní directX.Nevíte někdo co stím fakt to potřebuju. Jinak v pc mam nainstalován DirecX 9c . Děkuji za odpovědi.

DirectX, Visual Studio

5 odpovědí

12.09.2008 13:37

Tomáš Herceg

uložení dat z sql databáze

Ahoj, nevíte někdo jak uložit data načtená z databáze do nějaké proměnné,aby při aktualizování stránky nedocházelo pořád k načítání z databáze a zbytečné zátěži na síť??? Díky.

ASP.NET WebForms, Databáze

5 odpovědí

12.09.2008 13:36

Tomáš Herceg

Jak načíst návratovou hodnotu funkce spuštěné v druhém vlákně?

Nevíte, jak se dostat k návratové hodnotě funkce, která je spouštěná v jiném vláknu? Viz kód: Mám VB.NET 2008

VB.NET, Threading

1 odpovědí

11.09.2008 18:34

Ondřej Linhart

Vyvolání události po stisku minimalzace

Ahoj všichni, Nevíte někdo jak vyvolat nebo upravit akci při stisku minimalizace okna. Chtěl bych minimalizovat rovnou do system tray.

VB.NET, Algoritmy, WinForms

3 odpovědí

11.09.2008 9:18

Michal Plško

Excel-jména listů

Ahoj, mám 3 problémy se kterýma nemůžu pohnout:) 1) ve své aplikaci potřebuji do datagridViewu načítat data z excelu. To jsem vyřešil pomocí oleDB ale funguje to pouze za předpokladu že znám jméno listu ze kterého chci načítat. Nevíte zda je možné pomocí oleDb (nejspíše nějákým SQL dotazem pos...

SQL, Databáze, Office

4 odpovědí

10.09.2008 15:55

Honza Dědek

Menu 001

Ahoj. Jak přidám do Menu programově položku??? Zkoušel jsem něco z intelisens ale nic moc... Díky

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

10.09.2008 8:58

Ondřej Brožek

Me.Hide() při Form_Load

Zdravím, zajímalo by mě jak se dá schovat formulář hned při spuštění. Myslel jsem, že to půjde jednoduše takhle, ale nefunguje to

VB.NET

15 odpovědí

09.09.2008 22:42

Ondřej Linhart

vytížení paměti aplikací

Zatim spis v obecné rovině. Jaké operace (funkce, algoritmy) mají největší vliv na vytížení paměti? Mam aplikaci cca 200 řádku kodu s 1 formem vytvorenou ve VS2005, provadim trideni max. 20 zaznámů načtených z txt, prirazovani zaznamů do list boxu vcetne pidi obrazku. Zadna dlouha nebo casto se...

VB.NET

4 odpovědí

09.09.2008 20:09

Jusepe

Plugin do obrazovky Dnes

Dobrý den, potřeboval bych vyrobit plugin do obrazovky dnes na PDA. Viděl jsem článek na blogu pana Hercega a pokusil jsem se vyrobit testovací aplikaci. Nevím ale jak do obrazovky dnes něco vykreslit. Pokusil jsem se přidat nějaký prvek (label, button), ale nic se nezobrazilo. Jak můžu do plugi...

VB.NET

0 odpovědí

09.09.2008 18:38

Petr Mánek

událost či procedura

Chtěl bych se zeptat,jak je možné vytvořit svojí funkci či proceduru na určitou programovou část? Jedná se mi o to,že mam několik tlačítek reagující na událost kliknutí A v nich mám dosti podobný kód. Jak udělám prostě jednoduchou procedurku(funkci) na jednom místě abych pořád nemusel kopírov...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

09.09.2008 17:11

anonym

Tlačítko v gridview

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jak mám zjistit v jakém řádku je tlačítko v gridview. Mám totiž vytvořený GridView, ve kterém mám sloupec ItemTemplate a právě v ItemTemplate mám vytvořené tlačítko, které by mělo po kliknutí na něj posbírat některá data v tom řádku, ve kterém je a odeslat jej. Jenž...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

08.09.2008 14:03

Jirka Pénzeš

Soubor Excel - jak zjistit jeho verzi

Dobrý den, neporadil by mi někdo jak z vybraného souboru Excelu zjistit verzi původu? Předem děkuji

C#, VB.NET, VB6/VBA

3 odpovědí

08.09.2008 13:15

anonym

Vlastnosti - user controls

dobrý den, chtěl bych se zeptat na způsob práce s tvorbou vlastností například u user controls. Určité základy jsou v tutoriálech zde na vašem webu. Potřeboval bych širší pohled (vysvětlení) na věc. Kdy je dobré používat, jestli jen u user controls nebo lze používat i jinde v kódu atd. Nevíte ...

VB.NET, WinForms

1 odpovědí

08.09.2008 12:44

Ondřej Linhart

zápis do registrov

pomôže mi niekto zo zápisom do registrov nejakej informácie a následne jej prečítanie...

VB.NET, .NET

2 odpovědí

08.09.2008 8:45

Ondřej Linhart

Metoda RegistryKey.GetValueNames

Hezký den, mám problém s metodou &quot;RegistryKey.GetValueNames&quot; ve Visual Basic .NET 2005 Express Problém je následující: Ukázkový kód: Při průchodu cyklem nastane chyba s názvem: &quot;Jsou k&#160;dispozici další data&quot; právě na řádku s kódem: &quot;NameList = regKeyTemp.GetValueN...

VB.NET, .NET

1 odpovědí

06.09.2008 14:35

anonym

Odchytavani souboru pro tisk

V jedne nejmenovane firme, pracuje jeden nejmenovany konstrukter. Vsude tvrdi, kolik ma prace, ze nestiha a jine nepravdive kravinismy. Jedna ze lží co tvrdí, je, že chodí po večerech do prace, kde údajne dodelava co nestihl pres den. Ovsem jednou byl pristižen, že po večerech sice chodi do prace...

Offtopic

3 odpovědí

05.09.2008 18:23

anonym

Necinnost aplikacie

Zdravim, hladal som to tu, ale nenasiel som. Ako zistim, ako dlho je aplikacia necinna?

Optimalizace, WinForms, .NET

1 odpovědí

04.09.2008 15:44

Ondřej Linhart

<< < 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:  
Heslo:  

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se