Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 > >>

Zpráva o právě probíhajícím procesu

Ahoj, Chtěl bych se zeptat, jakým způsobem udělat informační okno, které bude aktivní během práce makra. Máme totiž makro, které běží cca 5 min a nechci, aby si během této doby někdo z uživatelů myslel, že se nic neděje. Během procesu makra by bylo spuštěné malé informační okno, kde by bylo...

VB6/VBA

11 odpovědí
 
29.03.2008 0:02

anonym

VB.NET & Vista - problemy (dlouhe)

Zdravim hledam radu co delam spatne popr. co je treba nastavit jak to napsat jinak apod. Omacka okolo problemu Napsal jsem pomerne jednoduchou aplikaci v VB.NET. Je to klasicka WinFormova aplikace, ktera sbira udaje pomoci textovych poli, Comboboxu apod. Data uklada do databze MS Access anebo ...

VB.NET

8 odpovědí
 
25.03.2008 19:05

Přemek Lazecky

Jak získat jméno uživatele procesu

Jak získat jméno uživatele, který spustil proces na lokálním počítači. Pokud použiji k získání jména uživatele WMI s následujícím kódem, kde znám Id procesu a kód je spuštěn s právy administrátora: Pak v je uživatel uveden jenom přihlášený uživatel a SYSTEM. Uživatelé, kteří spustili proces s ...

VB.NET

10 odpovědí
 
14.03.2008 16:04

anonym

Pokračování

Dobrý den, kdy prosím bude zase nějaké pokračování seriálu VB .NET od začátku?? Hodilo vy se něco kolem vláken a tak, případně XML. Děkuji.

VB.NET, Offtopic

1 odpovědí
 
11.03.2008 19:05

Viktor Langer

Otevření dokumentu ve stránce

Dobrý den, jde zobrazit dokument (konkrétně ve formátu .doc) na stránce? V současné chvíli mám odkazy (treeview) udělané tak, že uživatel si vybere co ho zajímá, klikne na odkaz a nabídne se mu stažení nebo otevření souboru. S tím mám ale problém, protože i přestože mám v adresáři s těmito dokume...

ASP.NET WebForms

6 odpovědí
 
10.03.2008 7:54

anonym

radiobuttony

zdravím vás mám malý problém potřebuju aby každý radiobutton měl své číslo a aby toto číslo byla vlastně jakási promněnná se kterou bych pak porovnával čísla... děkuji za radu

WinForms, .NET

3 odpovědí
 
08.03.2008 10:48

Tomáš Herceg

Visual Basic.NET Chat

Přeji pěkný den Rád bych se zeptal zda někdo z vás nenarazil na ukázkový projekt chatu v jazyku VB.Net.Pokud ano zašlete prosím odkaz.Děkuji

VB.NET, .NET

1 odpovědí
 
07.03.2008 10:47

anonym

Odmocnina

Dobrý den, řeším problém, kde nevím, jaký má zástupný znak odmocňování,např: násobení má *, dělení /, atd. A zajímá mě, jestli existuje i znak pro odmocňování. Předem děkuji. PS: Nikde jsem to nenašel.

VB.NET

3 odpovědí
 
05.03.2008 14:38

anonym

registr aplikace

Potreboval bych poradit , jestli se da nejak zapsat do registru moje aplikace aby se pustila po spusteni pocitace.

VB.NET

2 odpovědí
 
05.03.2008 12:48

anonym

Omezení při uživatelském vstupu

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak vytvořím v TextBoxu určitá omezení, která se týkají regulárních výrazů. Např. pokud budu požadovat datum příslušného formátu, tak po kliknutí do TextBoxu se zobrazí připravená šablona, tedy např. ../../.. (pro formát dd/mm/yy). Nejedná se mi ale pouze o zobraz...

VB.NET

1 odpovědí
 
05.03.2008 9:27

Ondřej Linhart

Xml - Přeházení ChildNodes

Zdravím, rád bych poprosil o kód na rekurzivní přeházení Nodes v XmlElementu. Mám takovýto element: a chci z něj dostat toto: předem díky za pomoc, zkoušel jsem sestavit kód, ale skončilo to fiaskem, protože když jsem v cyklu mazal jednotlivé ChildNodes, změnil se jejich počet a cyklus byl ted...

VB.NET, ASP.NET WebForms, XML

1 odpovědí
 
02.03.2008 23:27

Tomáš Herceg

Mapy vo VB.NET

Caute ludia. Viem si predstavit jeden zaujimavy clanok. Táto vec na napadla ked som si pozrel toto: http://www.zoner.sk/photo-studio/zps9-gps-screen-01.htm Velmi rad by som vedel, ako sa riesia taketo veci. Uvediem priklad, na ktory by som to chcel vyuzit. V ramci svojho studia (som prirod...

Offtopic

2 odpovědí
 
02.03.2008 22:06

Vratislav Renner

Kopírování

Zdar Tome, potřebuji si na své fórum na http://heavymetal.uvadi.cz zkopírovat pár obrázků. Třeba označení, jestli je to zamčené nebo volné, jestli je tam někde nápověda... Protože já nejsem grafik a moc se nevyznám ve formátu gif (co se týče průhlednosti například). Tak se tě ptám jestli by ti to...

Offtopic

8 odpovědí
 
02.03.2008 19:10

Tomáš Herceg

Pořadové číslo dne

Existuje nějaká funkce, kterou lze zjistit průběžné pořadové číslo dne, ne v rámci roku, ale např. od určitého data, např. 1.1.1980? Díky za radu všem.

VB.NET, Algoritmy

3 odpovědí
 
02.03.2008 17:30

Tomáš Herceg

Generovani stromecku (Tree) abecedne serazeneho

Predstavte si, ze mam nesetridene vicedimenzionalni pole a potreboval bych ho dostat do tzv. stromecku Tree (Tree Node). uloha je takova: Z techto dat, ktera jsou ulozena v poli, vygenerovat stromecek, ktery bude abecedne serazen a bude mit dane podurovne. index pole - zeme - lokalita - naze...

VB.NET

1 odpovědí
 
02.03.2008 10:18

Tomáš Herceg

Uloženie obrázka z web stránky

Dobrý večer. Mohol by mi niekto poradiť, ako uložiť obrázok z web stránky, ak poznám jeho adresu (http://www...jpg)? Vopred ďakujem.

VB.NET

8 odpovědí
 
01.03.2008 22:24

Lubos Blader

hodiny

Zdravím lidi. Mám jede problém. Potřebuji udělat digitální hodiny i s datem, ale nějak se mi to nedaří. Kdysi jsem dělal ručičkové hodiny ve VB6 ale ve Visual Basic 2008 se mi to vůbec nedaří. Byl bych velice vděčen. Potřebuji to zakomponovat do jednoho rpgramu, aby se v uživatelské liště ty ho...

VB.NET, Komponenty

6 odpovědí
 
01.03.2008 18:16

anonym

WinRAR a VB.NET

poradil by prosím někdo jak se dá z VB.Net spustit externí aplikace i s předáním parametrů? Konkrétně mám na mysli zavolání aplikace rar a předání parametrů WinRAR.exe a -m5 -r c:\dokumenty\*.* e:\docs.rar

VB.NET

3 odpovědí
 
01.03.2008 15:34

Vratislav Renner

ListView a Checkbox

Zdravím, potýkám se s násl. problémem: v listview mám položky a povolené checkboxy, potřeboval bych v případě zaškrtnutí checkboxu projít všechny zaškrtnuté položky listview a zrušit zaškrtnutí, tzn. měla by být vždy zaškrtnuta jen jedna položka. snažím se o to násl.:

VB.NET, Algoritmy, WinForms

3 odpovědí
 
29.02.2008 9:29

anonym

Změna písma pro "Pole se seznamem".

Ahoj, hledám radu. V Excelu, při použití panelu &quot;Formuláře&quot; můžu vybrat ovládací formulářový prvek &quot;Pole se seznamem&quot;. Vše mi běhá perfektně, jen mi vadí malé písmo. Hledal jsem kde to šlo, nenašel jsem žádnou radu jak u tohoto prvku změnit velikost písma. Nejedná se o Com...

VB6/VBA

0 odpovědí
 
28.02.2008 12:31

anonym

<< < 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:  
Heslo:  

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Chyba

zavřít

feedback