Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 > >>

Databinding texbox

Prosím o radu, už si vůbec nevím rady. Potřebuju navázat určitou hodnotu buňky datagridview s textboxem. Získání hodnoty se mi už podařilo, ale nemůžu přijít na to, jak docílit, aby změně řádku se měnila i hodnota textboxu. Prosím o radu... Jeden z posledních pokusů je tento... txtLogin1.Data...

C#, ADO.NET, WinForms, Databáze

1 odpovědí
 
17.12.2008 16:29

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Zobrazení IP adresy

Zdravím, hledám způsob, jak zobrazit přidělenou IP adresu, když je PC připojen k internetu pomocí telefonního vytáčení. Díky za radu.

VB.NET

8 odpovědí
 
08.12.2008 14:14

Michal Plško

Problem pri inštalácii programu

Problém pri inštalácii programu z VB6 (standardný inštalátor) na WIN Vista. Pri inštalácii hlási chybu so súborom MSDART.DLL. (nebol nájdený) Keď som to inštaloval na mojom notebooku s Vistou nebol žiadny problém u známeho sa toto vyskytlo. Za pomoc ďakujem.

VB6/VBA

10 odpovědí
 
30.04.2008 17:03

anonym

monitorování HW

Dobrý den, je nějaký pohodlný zpusob jak do programu dostat hodnoty jako jdou například využití RAM, CPU a tak dále? Něco jako je správce uloh.Nevím které komponenty jsou na to nejvhodnější a jak se s tim prauje ale i za malé nakopnutí sprácnym směrem předem děkuji.

Hardware, Komponenty, .NET

1 odpovědí
 
23.04.2008 9:08

Ondřej Linhart

Fáze vývoje softwaru

Dobrý den, mám takový dotaz, neznáte někdo nějaký zdroj, kde by byly popsány jednotilvé kroky které jsou potřeba při vývoji softwaru?(analytická fáze, ..., implementační fáze,...). Předem děkuji

Offtopic

1 odpovědí
 
22.04.2008 18:46

Ondřej Linhart

vb.net kompilácia pre staršie systémy

neviete my poradiť či sa dá aplikácia vo vb.net skompilovať tak aby bola kompatibilná ja zo staršími systémami na ktorích nieje .net framework...

VB.NET

4 odpovědí
 
22.04.2008 18:21

Tomáš Herceg

Progress bar zobrazujúci stav funkcie

Chcel by som si do formulára vložiť progress bar, ktorý by zobrazoval stav priebeku funkcie v programe. Myslím tým že ak sa my v programe vykonáva nejaká funkcia a je už vykonaných napríklad 30% value progress baru je tiež na 30%tách.

VB.NET, WinForms

1 odpovědí
 
22.04.2008 13:27

Tomáš Herceg

Změna dat v datasetu

Zdravím, prosím o radu zda a jak se dá v datasetu provádět hromadná změna dat. Např.přes SQL dotaz či podobně. Update po jednotlivých řádcích mi nevyhovuje. Jedná se mi o jednorázové načtení dat z databáze/tabulky DBF a poté jejich úprava jen v paměti. Žádné zápisy zpět do tabulek se nebudou pro...

VB.NET, ADO.NET, Komponenty, Databáze

2 odpovědí
 
22.04.2008 11:32

anonym

Monitorování stavu klientské aplikace

Dobrý den, mám databázovou aplikaci která mimo jiné i zapisuje logování/odlogování uživatelů. Řeším jak zajistit korektní odhlášení uživatele v případě, že uživateli vypadne síťové připojení,spadne aplikace atd. Nechal jsem se inspirovat článkem na tomto webu (kreslící tabule která komunikuje po ...

VB.NET, Databáze

10 odpovědí
 
21.04.2008 15:38

anonym

Tvorba XSLT transformace pomocí Visual Studia

Dobrý den. Otevřu si soubor XML, který chci přetransformovat. Ve vlastnostech si nastavím Stylesheet na soubor XSL, který teprve budu vytvářet (zatím ho mám prázdný na disku). V Output si můžu zadat soubor, který bude výsledkem transformace. Dotaz první - má smysl do Schemas zadávat soubory xs...

XML

0 odpovědí
 
21.04.2008 15:02

anonym

Co se stane při NAZAREGISTRAVÁNÍ VB 2008 ?

Brý den, tak si řikám co se stane když si nezaregistruji vb 2008 ? Zajímá mě to, protože mi registrace nejde, píše mi to invalid email. To je jedno. Každopádně co se tedy bude dít, až mi vyprší doba pro registraci ?

Offtopic

3 odpovědí
 
20.04.2008 18:50

anonym

tisk z console application

Zdravim, cely den hledam vsude mozne, ale zatim jsem nenarazil na moznost tisku z consolove aplikace VB.net, pouzivam VS2005. Tak jestli by me nekdo mohl trochu nasmerovat. Dik

Tisk, .NET

3 odpovědí
 
20.04.2008 13:03

Ondřej Linhart

Čo s Late Binding?

Zdravím, mal by som takú otázku. Mám funkciu Ako parameter vstupuje kolekcia, v ktorej mám uložené všetky controly, rekurzívne získané z formulára. Na základe toho aký je to control plním jednotlivé položky štruktúty str. Problém nastáva, keď nastavím Option Strict On. Neviem ako obísť...

VB.NET, Komponenty, Algoritmy

1 odpovědí
 
20.04.2008 12:52

Ondřej Linhart

Data Binding Navigator - úpravy a uloženie

Zdravím všetkých. Potrebujem poradiť. Na fóre som síce našiel odpoveď , ale napriek tomu, že som všetko urobil tak, ako má byť, kód nefunguje. Tento kód by mal uložiť nový záznam do datbázy (mdb). Kód prebehne bez chyby, ale po ďaľšom spustení aplikácie údaje jednoducho v db nenájdem. Čo mám...

VB.NET, ADO.NET, WinForms, Databáze

2 odpovědí
 
20.04.2008 10:43

Tomáš Herceg

Jak do projektu přidat "obecnou" referenci na webové služby?

Dobrý den. Moji distributoři používají stejný systém, tzn. i stejné rozhraní webových služeb. Proto mi bylo porazeno (sám bych na to nikdy nepřišel) následující: **************START COPY********************* Vytvoril bych projekt, kde bych referenci na I6WS zadal jen jednou (ne tedy Abacus...

VB.NET

1 odpovědí
 
19.04.2008 15:53

Petr Vavřinec

Prerabat/Vytorit novu aplikaciu?

Dobry den, mam dotaz skor je to tak vseobecny a nie konkretny dotaz. Vytvoril som si aplikaciu na ktorej som sa ucil aj programovat aj nove veci ... Teraz po nejakom casa som sa opat k aplikacii vratil, s tym ze by som tam pridal to alebo tamto. A tu nastava kamen urazu. Zistujem, ze v...

Architektura

4 odpovědí
 
18.04.2008 5:13

Petr Zajíc

Správa počítače - prohlížeč událostí - náhled ve VB

Správa počítače - prohlížeč událostí - náhled ve VB Dá se ve VB.NET nějak načíst z určeného počítače událost s určitým ID a zobrazit např čas události? Zatím jsem jen zjistil, že v adresáři C$\WINDOWS\system32\config\appevent.evt je soubor s daty, která vlastně chci číst, ale nejde mi to zobra...

VB.NET

2 odpovědí
 
17.04.2008 15:19

anonym

Úvodná obrazovka

Nemohol by mi niekto poradiť, kde by som mohol zistiť ako spraviť vo vb.net úvodnú obrazovku, ktorá sa spravidla objavuje v programoch pri ich spustení. Ako napríklad v programe Microsoft Word...?

VB.NET, WinForms

1 odpovědí
 
17.04.2008 14:24

Ondřej Linhart

FormView

Zdravim mam takovej mensi problem. Nevim jak nastavit v C# u FormView v ItemTemplate viditeldost Buttonku Edit. Potrebuju aby toto tlacitko vylo viditelne pouze tehdy je li uzivatel on-line. Jinak by nemelo byt videt.

C#, ASP.NET WebForms, Komponenty

1 odpovědí
 
17.04.2008 11:48

Tomáš Herceg

nákupní košík

Potreboval bych, nějaký slušný návod na vytvořeni nákupního košíku.

VB.NET

2 odpovědí
 
17.04.2008 11:39

Tomáš Herceg

<< < 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:  
Heslo:  

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Chyba

zavřít

feedback