Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 > >>

TreeView

Zdravym vsetkych. Nevie niekto poradit ako zrusim zvukovu odozvu prvku TreeView pri stlacebi tlacidla ENTER?

WinForms

2 odpovědí

08.09.2009 14:23

anonym

Parametr ve Windows service

Přeju krásný den. Měl bych dotaz, nevíte někdo jakým způsobem vložím vlastní parametr, který se má zavolat při spuštění Windows service tvz.(StartupParameter), do projektu popř. v instalaci Windows service. Pro instalaci používám InstallUtil Děkuji.

C#

4 odpovědí

28.08.2009 9:56

Tomáš Herceg

Zachycení stlačení klávesy na formuláři

Zdravím, má následující problém. Mám formulář s více objekty (textboxy, datagridview, button) a potřeboval bych pokud stisknu konkrétní klávesu (např. F2), aby proběhla nějaká událost. Zkoušel jsem použít událost Keydown na formuláři, ale pokud má focus na textbox, tak se nic nestane (resp. nast...

Komponenty, WinForms

5 odpovědí

11.08.2009 18:46

anonym

SqlSiteMapProvider

Ve Vašem seriálu jsme vytvořili SqlSiteMapProvidera, kdy se tímto do roletkového menu vytvoří jednotlivé kategorie, které si vytáhne z databáze. Když si kliknu v tomto menu na jednotlivou kategorii tak to směřuje na stránku default.aspx. A teď k problému. Já jsem chtěl, aby když si kliknu na jedn...

ASP.NET WebForms

14 odpovědí

12.07.2009 17:45

Jakub Němec

Připojení k mailu

Dobrý den, mám malou otázku... Je možné, abych se pomocí VB.Net připojil na E-mail např. na Seznamu? Je-li to možno, tak jak? Předem děkuji za odpověď

VB.NET

5 odpovědí

05.07.2009 14:46

Tomáš Herceg

ListView

Mam maly dotaz je mozno aby se vypsal obsah odresare do listviewu??? jestli ano jak?? dekuji....

I/O operace, .NET

3 odpovědí

26.06.2009 18:34

anonym

Pocet v jednom stlpci...

Zdravim, mam jeden dotaz, doufám že mi pomůžete, nevim si s tím rady .. V DataGrid potřebuji zjistit počet ve sloupci v němž se opakují některé hodnoty ... Např. DataGrid: Druh Jmeno Ref Sklad_ Prijmace Illusion 4 23 Prijmace Illusion 7 34 ...

VB.NET

3 odpovědí

26.06.2009 8:21

anonym

předávání dat mezi vlákny

Mohl by mi prosím někdo poradit jak realizovat předávání si seznamu List&lt;object&gt; mezi vlákny. Mám třídu DeviceThreadClass, která mi čte data ze zařízení ve vlastním vláknu. Těch zařízení mám více, pro každé je spuětěno jedno vlákno. Pak bych potřeboval ta data v jiném vláknu zpracovávat (Pr...

C#, Threading

0 odpovědí

25.06.2009 12:15

anonym

DateTimePicker

Zdravím, poradí mi někdo prosím jak nastavit DateTimePicker tak, aby hodnota Value byla na výstupu 090615 ( yy:mm:dd ). Už jsem zkoušel cokoliv, ale ňák to nefunguje. Vždycky to vyhodí 15.6.2009 11:56:45. Jde to nějak zformátovat ? Napadlo mě to ořezat pomocí Substring, ale je to proměnná typu d...

VB.NET, .NET

4 odpovědí

25.06.2009 7:03

anonym

export MySQL do MS Access

Ahoj, Pracuji ve VB6. Hledám nějakou metodu, jak exportovat kompletní tabulky databáze MySQL (na vzdáleném serveru) do Accessu na lokálním počítači. Mám aplikaci s databází Access, která zálohuje data na vzdálený server do MySql. Průběžně posílám SQL příkazy a ty se na serveru spustí. Tím ta...

VB6/VBA

0 odpovědí

24.06.2009 19:18

Standa Schoralek

Vlastní User Control nevrátí data při bindování

Vytvářím vlastní user control. Umístil jsem do něj jen textbox a tlačítko. Vytvoril jsem vlastnost &#39;text&#39;, která je &lt;bindable&gt; a vraci hodnotu textboxu na usercontrolu. Vytvořeny user control a jeho vlastnost text nabinduji na bindingsource. Data se zobrazují v poradku, ale jakmile ...

VB.NET, WinForms, Databáze

0 odpovědí

24.06.2009 14:11

anonym

Problém s voláním funkce ve formuláři A z formuláře B

Dobrý den, mám dva formuláře, formulář A a formulář B a následující situaci. Stisknu tlačítko ve formuláři A, toto tlačítko vyvolá formulář B, kde zadám nějaké hodnoty a stiknu tlačíko. Stisk tlačítka by měl vyvolat funkci, která je deklarována ve formuláři A a předat jí hodnoty. A problém ...

Architektura, WinForms

3 odpovědí

24.06.2009 11:27

Ondřej Linhart

Den v tyzdni

Zdravim vsetkych, zacinam robit vo VB 2008 a prosim vas o radu, ako najlepsie zistim z datumu cislo dna v tyzdni a meno dna v tyzdni. Pouzivam namespace Microsoft.VisualBasic a tam su funkcie WeekDay a WeekdayName, ale je to najlepsie riesenie? Pri datume vidim property DayOfWeek, ako vsak zohlad...

VB.NET, .NET

2 odpovědí

23.06.2009 22:23

Tomáš Herceg

Vkládání sloupců do tabulky MS-SQL

Ahoj, mám tu trviální otázku. Potřeboval bych vědět, jak přidat sloupec do existující tabulky pomocí scriptu. Vlastně chci jen udělat přes script to samé, jako když v management studiu v dám design a tam přidám sloupec. Omlouvám se za tak triviální otázku, ale dobrovolně přiznám, že jsem LAMA. Za...

SQL, Databáze

2 odpovědí

23.06.2009 16:55

Luboš Harastej

ListViewItem - Cut

Dobrý den, neporadil by prosím někdo jak se řeší u LV metoda Cut (item) ? Nemám problém s uložením dat do Clipboardu, ale nevím jak například ošetřit vizuální změnu položky pokud je vybrána pro Cut. DragDrop mám již také implementováno. Předem děkuji

Komponenty, .NET

0 odpovědí

22.06.2009 18:03

anonym

Událost na změnu dat na formuláři

Zdravím, mám formulář s několika TextBoxy, data napojena na DataSet a BindingNavigator. A já bych potřeboval zjistit událost, když se změní hodnota v jakémkoliv TextBoxu. Jakou použít událost, když se změní hodnota v záznamu? Zatím se mi nepodařilo nic najít. Díky Petr Š.

VB.NET, WinForms

1 odpovědí

22.06.2009 13:18

Petr Šlapák

kompilace

Chtěl bych se zeptat... Pokud to nené nějak extra-těžké, dá se nějak spustit kompilátor aplikací VB.NET? Jak do něho předat kód například z txt, případně přímo z aplikace z richtextboxu? Za radu děkuji hrozně moc.

Visual Studio

1 odpovědí

22.06.2009 11:19

Ondřej Linhart

Nové okno

Dobrý den, mám dva následující problémy, které potřebuji urgentně vyřešit: 1.&#9;Mám vytvořený webový projekt, na kterém mám formulář pro registraci zákazníka vnořený v MasterPage. Na tomto formuláři v prvním kroku sbírám od zákazníka informace, které ukládám v tabulce UserProfile (používám ...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

22.06.2009 9:58

David Baroch

Práce s ovl. prvky z jiného vlákna

Zdravím, mám xml soubor, který obsahuje seznam položek (každá položka má asi 7 atrubutů). Tyto polžky načítám do ListView. Při větším počtu položek (řádově až stovky), aplikace na nějakou dobu zamrzne, což nevypadá hezky. Proto bych chtěl tohle načítání řešit v odděleném vlákně, ale nevím jak pr...

VB.NET, Threading, WinForms, .NET

2 odpovědí

21.06.2009 17:20

anonym

windows 7 a VS 2008

Také se vám ve Visual Studiu 2008 pod win 7 nezobrazuje ukazatel s vysvětlěním o jakou se jedná chybu, viz obrázek. www.jfila.wz.cz/FOTO/vyskakovac.jpg Děkuji za každou radu, nemůže se jednat o problém SP1?

Visual Studio

7 odpovědí

20.06.2009 22:37

Jan Fíla

<< < 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se