Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 > >>

Hardware id

Měl bych dotázek jak zjistím seriové číslo flash disku v vb.net. Děkuji. [email protected]

VB.NET, Hardware

13 odpovědí
 
27.03.2008 13:02

anonym

GoTo

Dobrý den, Vytvářím program, který se za určitých podmínek musí opakovat. Program vybere náhodné číslo, podle něho vybere Label, a když se jeho text rovná TextBox46.Text, zkopíruje jeho text do TextBox28. Kromě toho udělá i jiné věci. Teď ale potřebuju, aby se program zopakoval, když se Label193...

VB.NET

8 odpovědí
 
25.03.2008 14:10

anonym

Transakce nad daty SQL

Nezkoušel jste někdo provést transakci z VB.Net, zapsat x řádků a pak ji ukončit? Nedaří se mi to. Praktikoval jsem řízení Transakcí z procedury uložené na SQL, ale to není to ono-:) Díky za rady a tipy. BrLu

VB.NET

5 odpovědí
 
20.03.2008 8:49

Lubor Brabec

bindingsource změna pozice

Zdravím, mám takový problém s bindingsource. Při události positionchanged testuji, zda nebyl záznam změněn, pokud ano, musí uživatel zadat přes messagebox, co chce provést - uložit záznam, zrušit změny nebo zůstat na záznamu. 1. problém je, že neexistuje příkaz e.cancel=true, takže nevím, jak...

VB.NET, ADO.NET, WinForms, Databáze

1 odpovědí
 
18.03.2008 16:46

anonym

Otočení obrázku

Ahoj, zkoušel jsem podle návodu na těchto stránkách vykreslit graf. Přidal jsem prvek timer aby načítání grafu bylo animované. jen mám pořád problém s otočením vzhůru nohama. Chtěl jsem to řešit prostě tak, že celý nakreslený obrázek otočím pomocí: ale obrázek se mi něják ne a ne otočit (zkouš...

VB.NET

6 odpovědí
 
18.03.2008 10:59

Viktor Langer

Neaktualizace ListView prvku

Zdravim musim delat neco spatne... Mam jeden hlavni formular, ze ktereho volam druhy na kterem je prvek ListView - naplnuji ho v tom hlavnim formulari. Nevim proc, ale kdyz kliknu poprve na tlacitko, ktere ma nacist data do ListView v druhem formulari napoprve se neobjevi nic, kdyz tlacitko st...

VB.NET, WinForms

2 odpovědí
 
17.03.2008 19:03

Přemek Lazecky

Zjištění velikosti dvou složek

Dobrý den. Potřeboval bych poradit. Potřebuju udělat okno s jedním tlašítkem a dvěma textbxama. Kde se mi vypíše velikost dvou složek zadaných (cesta bude zadaná ve dvou string) Již jsme našel Radu na funkci Ale to je na mě moc složitý a nedokážu to upravit a zprovoznit. (Možná by mi pomo...

VB.NET

5 odpovědí
 
17.03.2008 12:55

Viktor Langer

Richtextbox syntax highlighting

Ahoj Tazke mam znova mensi problemik. Tvorim Editor CNC kodu (pre CNC stroje) a chcem aby moj editor dokazal rozlisovat farebne niektore slova v mojom kode (napr. X, Y, Z, M) chcel by som aby boli napr. cervene. Predstavujem si to tak ze ked budem pisat v editor tak sa mi budu urcene znaky fa...

VB.NET

0 odpovědí
 
16.03.2008 21:03

Jozef Duchon

Kompatibilita verzí .NET Frameworků

Dodělal jsem program běžící na .NET Frameworku 2.0 a teď pro něj vytvářím instalační program, ve kterém chci otestovat, zda je .NET Framework na uživatelově pc již nainstalován. Nevím ale, přítomnost jaké verze Frameworku mám testovat. Jsou .NET Frameworky mezi sebou zpětně kompatibilní a bude te...

Offtopic, .NET

1 odpovědí
 
16.03.2008 16:33

Tomáš Herceg

Práce s RTF

Dobrý den. Mohl by mi někdo aspoň trochu naznačit jak se pracuje s RTF textem? Včera jsem si stáhl s msdn ukázkové příklady a zjistil jsem, že se text píše do komponenty RichTextBox. Pak ale uz nevim co dal. Chtel bych se to nejak naucit casem se to urcite bude hodit. Predem diky

VB.NET

1 odpovědí
 
16.03.2008 13:13

Viktor Langer

Úprava chování Menu

Mám formulář na něm MenuStrip a v něm ToolStripMenuItem (prostě klasické menu), který se za běhu naplňuje předem neurčeným počtem položek (ToolStripMenuItem), které se všechny chovají jako zaškrtávací. Uživateli aplikace bych rád usnadnil jejich výběr tím, že by se nabídka nezavírala po každém kl...

VB.NET, WinForms

0 odpovědí
 
15.03.2008 23:43

Stanislav Kunt

-Frankie-

Zdravim, potreboval bych trosku pomoct. Potrebuju udelat makro ve visual basicu, ktery najde vsechna petiznakova slova v textu, podbarvi je cervene a prepise je na puvodni misto pozpatku. Dostali jsme tohle v testu, a to prehozeni jsem nejak nevymyslel... Jenom upozornuju, ze ve VB toho moc ...

VB6/VBA

0 odpovědí
 
15.03.2008 23:02

anonym

Filtr textboxu

Dobrý den mohl by mi prosím někdo poradit jak ošetřit aby nějaký string obsahoval například jen číslice 1,2,3,4. samozřejmě by to šlo přes podmínky ale to se mi zdá takové krkolomné...Doufám že jsem podobné téma nepřehlédl, kdyžtak se omlouvám. Děkuji.

VB.NET, WinForms

2 odpovědí
 
15.03.2008 20:25

Viktor Langer

Ověření emailové adresy

Zdravím, lze nějak ověřit správnost zadání e-mailové adresy ve WinForms? tzn. aby byla ve správném formátu [email protected]? asi nemá cenu ověřovat její funkčnost, ale pouze složení. Děkuji m.

WinForms, Regulární výrazy

1 odpovědí
 
15.03.2008 17:02

Viktor Langer

Vypsani vsech stringu z celeho projektu

Prosim Vas, jak se provadi vypis vsech textovych retezcu z projektu? Potrebuji to kvuli projektu - jedna se mi o popisky v MsgBox, doplnujici hlasky v Tooltip apod. Jak se to ma spravne delat?

VB.NET

4 odpovědí
 
15.03.2008 15:39

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Uložení cesty k souboru

Dobrý den Snažím se vytvořit aplikaci, pomocí které bude možné spouštět hru s parametrem, bohužel cesta k exe souboru hry je na jiných počítačích různá, proto bych rád pomocí objektu OpenFileDialog umožnil uživatelům požádovaný soubor hry najít a následně jeho cestu uložit např. do textového sou...

VB.NET, .NET

4 odpovědí
 
15.03.2008 15:36

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Ako vlozit text do MDI okna ?

Toto je moj kod pre vkladanie textu z textboxov vo Form2 do richtextboxu vo Form1... Vsetko funguje tak ako ma Ale ked chcem aby mi to iste urobilo aj vtedy ked pouzivam MDI Container tak uz to nefunguje... kod som upravil tak aby mi aktivovalo moje MDI okno ale stale bezuspesne... viete mi ...

VB.NET, WinForms

4 odpovědí
 
14.03.2008 23:02

Viktor Langer

Přenos hodnoty mezi formuláři

Zdravím, potřeboval bych zjistit, jak přenesu mezi 2 formuláři hodnotu. Jedná se mi o následující: mám form, ve kterém mám pole textbox psč a město. Po kliknutí uživatele na tlačítko by se měl otevřít formulář s gridem, ve kterém může uživatel listovat a vybrat potřebné psč, po stisku tlačítka b...

VB.NET

1 odpovědí
 
14.03.2008 17:58

Viktor Langer

Update DataSet

Zdravim , prosim Vas co delam spatne. Mam prvek TreeView, ktery naplnuji pres pole a to pole naplnuji z datasetu, ktery je navazan na tabulku (do pole to jde kvuli upravam) - funguje krasne. (Zjistiju pobocky a do techto pobocek pak jako ChildNode pridavam lidi) Na tom samem formulari mam t...

VB.NET

0 odpovědí
 
13.03.2008 14:46

Přemek Lazecky

Zalamovanie textu

Ahoj moja otazka znie.. Mam okno form1 a form2 v ktorom mam textboxy... ktoroe ked naplnim hodnotami a potvrdim tlacitkom OK tak chcem aby sa tie hodnoty zapisali do Form1 richtext boxu tam kde stojim v dokumente s kurzorom... pouzil som funkciu vbCrLf ale ta mi moje udaje vzdy napise na zaci...

VB.NET, Algoritmy

1 odpovědí
 
13.03.2008 11:32

Jozef Duchon

<< < 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:  
Heslo:  

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Chyba

zavřít

feedback