Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 > >>

GoTo

Dobrý den, Vytvářím program, který se za určitých podmínek musí opakovat. Program vybere náhodné číslo, podle něho vybere Label, a když se jeho text rovná TextBox46.Text, zkopíruje jeho text do TextBox28. Kromě toho udělá i jiné věci. Teď ale potřebuju, aby se program zopakoval, když se Label193...

VB.NET

8 odpovědí
 
25.03.2008 14:10

anonym

Neaktualizace ListView prvku

Zdravim musim delat neco spatne... Mam jeden hlavni formular, ze ktereho volam druhy na kterem je prvek ListView - naplnuji ho v tom hlavnim formulari. Nevim proc, ale kdyz kliknu poprve na tlacitko, ktere ma nacist data do ListView v druhem formulari napoprve se neobjevi nic, kdyz tlacitko st...

VB.NET, WinForms

2 odpovědí
 
17.03.2008 19:03

Přemek Lazecky

Kompatibilita verzí .NET Frameworků

Dodělal jsem program běžící na .NET Frameworku 2.0 a teď pro něj vytvářím instalační program, ve kterém chci otestovat, zda je .NET Framework na uživatelově pc již nainstalován. Nevím ale, přítomnost jaké verze Frameworku mám testovat. Jsou .NET Frameworky mezi sebou zpětně kompatibilní a bude te...

Offtopic, .NET

1 odpovědí
 
16.03.2008 16:33

Tomáš Herceg

Úprava chování Menu

Mám formulář na něm MenuStrip a v něm ToolStripMenuItem (prostě klasické menu), který se za běhu naplňuje předem neurčeným počtem položek (ToolStripMenuItem), které se všechny chovají jako zaškrtávací. Uživateli aplikace bych rád usnadnil jejich výběr tím, že by se nabídka nezavírala po každém kl...

VB.NET, WinForms

0 odpovědí
 
15.03.2008 23:43

Stanislav Kunt

-Frankie-

Zdravim, potreboval bych trosku pomoct. Potrebuju udelat makro ve visual basicu, ktery najde vsechna petiznakova slova v textu, podbarvi je cervene a prepise je na puvodni misto pozpatku. Dostali jsme tohle v testu, a to prehozeni jsem nejak nevymyslel... Jenom upozornuju, ze ve VB toho moc ...

VB6/VBA

0 odpovědí
 
15.03.2008 23:02

anonym

Filtr textboxu

Dobrý den mohl by mi prosím někdo poradit jak ošetřit aby nějaký string obsahoval například jen číslice 1,2,3,4. samozřejmě by to šlo přes podmínky ale to se mi zdá takové krkolomné...Doufám že jsem podobné téma nepřehlédl, kdyžtak se omlouvám. Děkuji.

VB.NET, WinForms

2 odpovědí
 
15.03.2008 20:25

Viktor Langer

Ověření emailové adresy

Zdravím, lze nějak ověřit správnost zadání e-mailové adresy ve WinForms? tzn. aby byla ve správném formátu [email protected]? asi nemá cenu ověřovat její funkčnost, ale pouze složení. Děkuji m.

WinForms, Regulární výrazy

1 odpovědí
 
15.03.2008 17:02

Viktor Langer

Vypsani vsech stringu z celeho projektu

Prosim Vas, jak se provadi vypis vsech textovych retezcu z projektu? Potrebuji to kvuli projektu - jedna se mi o popisky v MsgBox, doplnujici hlasky v Tooltip apod. Jak se to ma spravne delat?

VB.NET

4 odpovědí
 
15.03.2008 15:39

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Uložení cesty k souboru

Dobrý den Snažím se vytvořit aplikaci, pomocí které bude možné spouštět hru s parametrem, bohužel cesta k exe souboru hry je na jiných počítačích různá, proto bych rád pomocí objektu OpenFileDialog umožnil uživatelům požádovaný soubor hry najít a následně jeho cestu uložit např. do textového sou...

VB.NET, .NET

4 odpovědí
 
15.03.2008 15:36

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Ako vlozit text do MDI okna ?

Toto je moj kod pre vkladanie textu z textboxov vo Form2 do richtextboxu vo Form1... Vsetko funguje tak ako ma Ale ked chcem aby mi to iste urobilo aj vtedy ked pouzivam MDI Container tak uz to nefunguje... kod som upravil tak aby mi aktivovalo moje MDI okno ale stale bezuspesne... viete mi ...

VB.NET, WinForms

4 odpovědí
 
14.03.2008 23:02

Viktor Langer

Přenos hodnoty mezi formuláři

Zdravím, potřeboval bych zjistit, jak přenesu mezi 2 formuláři hodnotu. Jedná se mi o následující: mám form, ve kterém mám pole textbox psč a město. Po kliknutí uživatele na tlačítko by se měl otevřít formulář s gridem, ve kterém může uživatel listovat a vybrat potřebné psč, po stisku tlačítka b...

VB.NET

1 odpovědí
 
14.03.2008 17:58

Viktor Langer

Update DataSet

Zdravim , prosim Vas co delam spatne. Mam prvek TreeView, ktery naplnuji pres pole a to pole naplnuji z datasetu, ktery je navazan na tabulku (do pole to jde kvuli upravam) - funguje krasne. (Zjistiju pobocky a do techto pobocek pak jako ChildNode pridavam lidi) Na tom samem formulari mam t...

VB.NET

0 odpovědí
 
13.03.2008 14:46

Přemek Lazecky

Zalamovanie textu

Ahoj moja otazka znie.. Mam okno form1 a form2 v ktorom mam textboxy... ktoroe ked naplnim hodnotami a potvrdim tlacitkom OK tak chcem aby sa tie hodnoty zapisali do Form1 richtext boxu tam kde stojim v dokumente s kurzorom... pouzil som funkciu vbCrLf ale ta mi moje udaje vzdy napise na zaci...

VB.NET, Algoritmy

1 odpovědí
 
13.03.2008 11:32

Jozef Duchon

Event v novém vlákně?

Dobrý den. Řeším takový problém. ve své aplikaci provádím určité grafické - časově determinované činnosti (např. animace fotek na obrazovce). K tomu (za pomoci třídy AudioVideo z DirectX) pouštím hudbu. Bádal jsem dnes několik hodin, jak zajistit, aby se mi událost Audio.ending ošetřila nezávis...

Threading

7 odpovědí
 
13.03.2008 7:54

Viktor Langer

Nalezení sloupce s největším počtem údajů

Mám vedle sebe sloupce (&quot;L:DC&quot;). V každém z nich je různý počet záznamů. Chtěl bych najít ten sloupec, ve kterém je největší počet záznamů a označit v tom sloupci právě tu buňku s posledním záznamem. Víte , prosím, někdo, jak to provést?

VB6/VBA

2 odpovědí
 
12.03.2008 12:45

anonym

Instalátory

zdar neznáte někdo nějaký instalátor, který podporuje sériová čísla? Jako že bych na svojém portálu udělal registraci programu to uz mam.Pak uzivateli vyleze seriove cislo a to pak bude moset pouzit PRI INSTALACI. predem dekuji

Offtopic

1 odpovědí
 
11.03.2008 20:02

Ondřej Linhart

Multithreading ve VB .NET

Dobrý den. V mé aplikaci bych chtěl použít dvě vlákna. Hlavní vlákno by provádělo SQL příkaz do databáze, zatímco ve vedlejším vlákně by mi přiskakovaly políčka na progressbaru, aby uživatel věděl, že aplikace &quot;nezamrzla&quot;. Rozsah progressbaru by byl přesně na dobu, než by databáze vy...

VB.NET, Threading

2 odpovědí
 
11.03.2008 15:43

anonym

Kalendář

Dobrý den, potřeboval bych popostrčit:) Umístil jsem na stránku prvek Calendar a potreboval bych načíst označené datum a dát ho do labelu (datum budu načítat přes Visual Basic). Problém je v tom, že se mi něják nedaří hodnotu načíst. Když jsem dělal windows aplikace pod VB tak například prvek Dat...

ASP.NET WebForms, Komponenty

1 odpovědí
 
11.03.2008 12:48

anonym

Thread

Zdravim. Vedel by mi niekto poradit?: Ked spusim proceduru v novom vlakne, s novym formularom v ktorom mam cyklus s prikazom Application.Doevents, funguje vsetko v pohode az dokedy nekliknem na form alebo ho nepresuvam. Procedura prestane bezat. Ak formular uvolnim(nepresuvam ho) procedura pokra...

VB.NET, Threading, WinForms

4 odpovědí
 
11.03.2008 8:07

Ludovit Kolesar

TabStops u listboxu

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, jestli se dá nějak přenastavit vzdálenost tabulačních zarážek. Potřeboval bych totiž text v listboxu umístit jakoby do dvou sloupců. Jenže problém je v tom, že text v prvním sloupci je různě dlouhý, a tak po vložení Chr(9) na každém řádku odskočím na jinou zarážku...

VB.NET, WinForms

1 odpovědí
 
10.03.2008 22:03

Ondřej Linhart

<< < 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:  
Heslo:  

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Chyba

zavřít

feedback