Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 > >>

Ochrana programu heslem

Dobrý den, chtěl bych chránit aplikaci heslem a narazil jsem na problém. Ochrana heslem bude jako option, takže potřebuju ukládat dvě hodnoty, heslo(hash) a boolean hodnotu(jestli bude app vyžadovat heslo). Uložení hesla bych neviděl jako velký problém, protože se ukládá jen hash a ten o něm nic...

VB.NET, Bezpečnost

11 odpovědí

01.12.2008 9:36

Ondřej Linhart

Otvorenie a zatvorenie DVD mechaniky.

Dobrý deň. Poradil by mi niekto, ako by som mohol z programu otvoriť a zatvoriť DVD mechaniku?

VB.NET, WinAPI

8 odpovědí

07.11.2008 18:07

Honza Dufek

ASP.NET komponenta

Ahoj. Zháním komponentu, kterou vložím do stránky, např. do nějakého panelu a tato komponenta bude sloužit něco jako WebBrowser jak je v obyč desktopových aplikacích. Že já ji budu programově dávat nějakou url, a v té komponentě se zobrazí webová stránka, na kterou odkazuje url ... Nevíte něk...

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

01.11.2008 9:58

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Jak získat několik maximálních hodnot

Ahoj, prosím o pomoc s vytvořením dotazu na SQL Server 2005. Mám tabulku se sloupci MachineID, Time, Counter a potřebuji získat pro každou machineID aktuální Counter (záznam s nejvyšší hodnotou ve sloupci Time). Dík za každou radu.

C#, SQL, ADO.NET, Databáze, .NET

2 odpovědí

30.10.2008 22:12

anonym

ASP.NET - C# - ImageButton

Hoy. Mám fotogalerii v ASP.NET. Uživatel příjde na stránku, stránka mrkne na server do složky Photos a obsah složky ( obrázky ) vykreslí na stránku pomocí ImageButtonu a přidá mu funkci na kliknutí. u toho ImageButtonu mám přidanou CSSCLASS = &quot;Miniatura&quot; a v css mám: border: solid 2...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

30.10.2008 16:46

Tomáš Herceg

Transakční log

Ahoj,mohl by mi prosím někdo poradit jak smazat transakční log databáze umístěné na SQL serveru 2000? Vyvíjím novou aplikaci a transakční log narostl do obludných rozměrů, proto se ho potřebuji zbavit. Databáze mám standartně zálohované na jiném serveru, takže v případě havárie o data nepříjdu.

SQL

4 odpovědí

29.10.2008 8:07

Honza Dědek

Ulozeni Datasetu

Dobry den, mam problem pri ulozeni datasetu a to takovy nacitam data do datasetu z SQL pres OdbcDataAdapter a to tabulky A a B.Tabulka b ma relaci na tabulku A. Pri olozeni se potykam s problemem, ze pokud zavolam nejdrive UPDATE tabulky B a potom tabulky A dojde k chybe, ze tabulka B obsahuje re...

C#, ADO.NET, Databáze

1 odpovědí

28.10.2008 13:42

Michal Kezr

Spusteni exe s parametrem

Preji pekny den. Mam te problem potreboval bych spustit exe soubor s parametrem bohuzel vubec jsem nenasel zpusob jak bych ho mel predat. Pro spusteni souboru pouzivam Dekuji

C#

5 odpovědí

27.10.2008 14:43

Michal Kezr

AN:Databazovy svet 2008

Ahoj *, zverejnili jsme program 6. rocniku konference Databazovy svet (http://www.dbsvet.cz/view.php?cisloclanku=2008101701), jste vsichni srdecne zvani. Konference se kona 13. listopadu a vstup je opet zcela zdarma. Hezky den, KER

Offtopic

0 odpovědí

27.10.2008 13:46

anonym

VB.net 2008 a XNA

Zdravím všechny, jsem úplný začátečník a potřeboval bych poradit, jestli je možné nainstalovat XNA, aby mi chodilo pod VB.net 2008...XNA jsem stáhnul, ale chce to stáhnout Céčko a ještě k tomu 2005 verzi. Předem díky za pomoc.

VB.NET

1 odpovědí

27.10.2008 7:37

Tomáš Herceg

Orezani sprite

Cau, mam dotaz ohledne prace se sprite. jelikoz sem uz prohledal cely google a nic sem nenasel pisu tady. Zkousim v XNA teprve kratce, a nasel sem par navou a dostavam se do toho ale porad mi jedna vec neda. Kdyz pouziju Sprite z tutorialu a vykreslim ho tak ho mam krasne orezany (vermirna lod), ...

Offtopic, Grafika

1 odpovědí

26.10.2008 18:44

Tomáš Herceg

Formát čísla a data

Ahoj, něják se mi nedaří vyřešit problém s načítámím dat z excelu. Pokud je v načítané buňce dlouhé číslo, někdy (ale ne pokaždé, bohužel se mi nepodařilo přijít na žádnou souvislost) se načte ve formátu 11+56456e (nebo tak něják) a datum se načte jako číslo (39692). Data načítám takto: ...

VB.NET, ADO.NET

6 odpovědí

25.10.2008 13:09

anonym

Napojeni komponent na data

Ahoj, již jednou jsem podobný dotaz vznesl, odpovědi hodně napověděly, ale teď již stojím před konečným rozhodnutím, potřebuji seriozně poradit jak napojit komponenty na data, používám externí komponenty, které přímo vybízejí použít přímé napojení, cele finální nastavení si pak zajišťuji kompone...

VB.NET

1 odpovědí

24.10.2008 20:11

Petr Zajíc

progress bar pri delete file

Dobry den, chcel by som vás poprosit o pomoc s tymto malym problemom. Chcel by som dosiahnut, aby sa mi pocas mazania suboru metodou fi.Delete(), kde fi as FileInfo=New FileInfo(myFile), zobrazoval stav mazania ako progressbar. Neviem sa dogooglit, ci existuje nejaka .Net funkcia, alebo sa musi p...

VB.NET, WinForms

4 odpovědí

24.10.2008 10:40

Martin Zajiček

Jak zjistím ID přihlášeného uživatele?

Chtěl bych zapisovat do databáze, kdo a kdy do ní zapisoval změny. Pro zápis musí být uživatel přihlášen. Jak ale zjistím ID přihlášeného uživatele, který zápis provádí? Databázi jsem vytvořil podle seriálu &quot;Píšeme webovou aplikaci v ASP.NET krok za krokem&quot;, a způsob přihlašování udě...

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

23.10.2008 17:17

František Hůle

Browsery

Ahoj. Prosím, neznáte někdo funkci na identifikaci prohlížeče??? jestliže IE7 tak ..... jestli ne tak ... Dík y

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

23.10.2008 10:17

Ondřej Brožek

Vlastnost barva ze string

Dobrý den Vím, že je to asi základní věc, ale už se tady s tím trápím strašně dlouho a nemůžu na to přijít.. Tak jsem se rozhodl, že se zeptám zkušenějších.. V programu, který se snažím napsat ukládám některé vlastnosti do XML souboru. Když jsem ale narazil na vlastnost BackColor (nebo jinouColo...

VB.NET, WinForms

3 odpovědí

22.10.2008 21:18

Petr Košan

rtb vloženie formátovaného textu

ako mám do rtb vložiť už formátovaný text

VB.NET, Komponenty, WinForms, .NET

1 odpovědí

22.10.2008 11:40

Ondřej Linhart

Nákup PC (NB) v USA

ahoj, mám dotaz ohledně koupě nového NB v USA. V dnešní době je veškerá elektronika výhodná kupovat v zahraničí přes net. Tak proto bych chtěl znát Vaše názory i pokud máte nějaké zkušenosti. Zda do toho vůbec jit, má-li cenu o tom vůbec přemýšlet. díky Honza

Offtopic

2 odpovědí

22.10.2008 9:31

anonym

Desetiná tečka

Poradil by mi někdo, jak říci &quot;natvrdo&quot; VBnetu, aby používal desetiné tečky, místo desetiných čárek.

VB.NET, Architektura, Algoritmy, .NET

3 odpovědí

21.10.2008 18:29

Petr Mánek

<< < 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:  
Heslo:  

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se