Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 > >>

Prevod znakov z Kamenických na UTF-8

Poradil by mi niekto ako vo VB .NET previesť text napísaný v Kamenických na UTF-8?

VB.NET, Algoritmy

14 odpovědí

27.09.2021 20:27

anonym

chybové hlášení a nefunkčnost Firefoxu

Zdravím: Již pár let používám jako svůj webový prohlížeč Firefox ,konkrétně aktualizovanou verzi 3.6. V poslední době mám problémy z načítáním některých stránek a s automatickou aktualizací,kde mi aplikace píše tuto chybovou hlášku:Neplatný aktualizační XML soubor (200) Můžete mi prosím porad...

Offtopic

3 odpovědí

05.08.2010 18:10

anonym

SiteMapProvider

Dobrý den, tak mám zase problém.Upravuji siteprovidera, kterého jsem vyrobil podle návodu zde na tomto serveru, aby fungoval podle mých potřeb. Ale perou se mi tam mezi sebou 2 datareadery a já nevím co s tím ani nevím jestli jsem úpravu provedl dobrým směrem. Zde dávám kód a kdyby mi někdo odpo...

VB.NET, SQL, ADO.NET, Algoritmy

7 odpovědí

23.07.2010 9:41

Petr Geiger

průhlednost u více pictureboxů

Nevíte někdo, co mám udělat, aby se mi při náhodném zobrazování pictureboxů ve formuláři a při jejich částečném překrývání zprůhlednilo pozadí mezi nimi?

VB.NET, WinForms

5 odpovědí

26.12.2009 14:09

anonym

Svislý text

Zdravím, nevíte prosím někdo jak vypíšu svislý text ve VB6 na komponentu PictureBax? Díky

VB6/VBA

4 odpovědí

23.12.2009 13:14

anonym

Minimalizovaná aplikace

Chtěl bych se zeptat, jak vytvořím aplikaci, která bude mít pouze ikonku v systémové liště s kontextovou nabídkou. Zatím to řeším minimalizovaným formulářem, který není v liště vidět a zobrazuje se tedy jen ikonka. Při přepínání oken pomocí Alt+Tab je ale formulář viditelný, což bych nechtěl.

C#, WinForms

2 odpovědí

23.12.2009 9:37

anonym

súbor do Resources

zdravím, na istom fóre o vb.net som si našiel funkciu kde je potrebné zadať ako argument názov súboru ktorý sa nachádza v resources, lenže neviem ako ten súbor do resources dostanem, a priznám sa že ani poriadne neviem čo to resources je (myslím že súbory ktoré po skompilovaní sa stanú súčasťou ...

VB.NET

2 odpovědí

22.12.2009 14:47

anonym

Proc to ocekava strednik?

Zdravim, mam stranku objednavka.aspx,k ni mam na tlacitko &quot;odeslat&quot; proceduru &quot;odeslat_click&quot; a v ni mam mimojine tak napsano: a tady mi to hlasi v miste &quot;&lt;a href=&quot;mailto:[email protected]&quot;&gt;[email protected] &lt;/a&gt;; &quot; ze to ocekava jeste strednik, ale j...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

22.12.2009 13:48

anonym

listview, items.add vs. items.addRange

Dobrý den, používám VB 2010 (teď nově) a všiml jsem si jedné věci ohledně listView. Možná, že jsem objevil Ameriku, tedy toto berte pouze jako zkušenost a tip kdyby jste to náhodou nevěděli:): Ve svém programu používám ListView a při počátečním naplnění všemy daty to programu docela dlouho tr...

VB.NET, Algoritmy, .NET

4 odpovědí

22.12.2009 11:43

Petr Sedláček

Externí javascript a MasterPage

Ahoj. Mám stránku založenou na MasterPage a v contextové stránce potřebuji volat javascriptovou funkci, která je uložena v externím souboru. Přilinkovat ten soubor můžu jenom v MasterPage, ale na to mi contextová stránka hlásí, že funkce neexistuje. Používá se zde nějaká finta? Díky.

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

22.12.2009 7:25

anonym

Ztráta úprav z události RowDataBound

Mám problém se &quot;zapomínáním&quot; úprav buněk GridView, které provádím v události RowDataBound. V události RowDataBound u některých řádek skryju tlačítko pro editaci položky: Na první pohled vše funguje, ale při postbacku se tyto úpravy zapomenou a tlačítka se zobrazí i tam, kde jsem...

C#, ASP.NET WebForms, Komponenty

8 odpovědí

21.12.2009 13:03

Tomáš Herceg

Fullscreen mod

Ahojte, existuje nejaky sposob akym sa da zistit ze pocitac je vo full-screen mode ? [napriklad, ze je spustena hra, alebo tak]

VB.NET

0 odpovědí

21.12.2009 10:56

anonym

seznam nainstalovaných programů

Lze pod okny pomocí &quot;ManagementObjectSearcher&quot; vytahnout seznam instalovaných programů? Případně i cestu ke spouštěcím souborům těch aplikaci (zpravidla exe). Příkladek kodu (VB) použitelného pro Win Xp by mi hodně pomohl. Na ManagementObjectSearcher netrvám. Rád bych se vyhnul knihovn...

VB.NET

3 odpovědí

20.12.2009 20:48

Ondřej Linhart

Zobrazenie nazvov tabuliek

Caute urcite totalne banalna otazka, ale akosi sa neviem pohnut: SQL prikazom si vytiahnem z databazy nazvy tabuliek v databze. Ale poradte mi (konretne) ako ziskane vysledky zobrazim na forme? Napr. v datagride alebo nieco ine. Vdaka cujan

C#, VB.NET, SQL

4 odpovědí

19.12.2009 18:21

Ján Holub

Aktivní objekt

Dobrý den, prohledal jsem fórum a odpověď jsem nenašel tak se předem omlouvám pokud neumím hledat. Potřebuji zjistit, který objekt je aktivní. Zkoušel jsem listview.activation, ale s tím jsem nepochodil. Potřebuji posouvat vybranou položku pomocí kláves v listview, ale pokud je aktivní tak se pos...

VB.NET

6 odpovědí

19.12.2009 10:52

X Y

FormView

Ahoj, chtěl bych se zeptat zda by mi někdo mohl poradit z následujícím problémem: Ve FormView se mi zobrazujou data z databáze(obrázek a texty,..). Obrázek se zobrazuje v Image a texty v labelech a chtěl bych to naformátovat tak aby se labely zobrazovaly kolem celé výšky obrázku. Mohlo by to v...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

17.12.2009 21:39

Tomáš Herceg

Formulář vždy nahoře

Potřeboval bych něják udělat, aby se mi zobrazoval formulář (stačil by obrázek) na povrchu DirectX hry. Zkoušel jsem a spustu triků s timerem apod... Nejlepší výsledek byl, že mi form ve hře blikal (málem jsem dostal epilepsii) a když jsem na něj najel, hra se minimalizovala... Moc děkuji za rady

VB.NET

1 odpovědí

16.12.2009 21:43

Ondřej Linhart

převod syntaxe z C do VB

Zdravím fórum. V .Netu jsem zatim docela lama, jakžtakž se dokážu orientovat v kodu VB. Spousta užitečných algoritmů je bohužel v C++ (ci co to je za jazyk) a to jsem uplne v p....i. Existuje nějaký šikovný překladač ve Visual studiu nebo mimo. Diky ta tip. p.

VB.NET, Offtopic, C++/C

4 odpovědí

15.12.2009 9:43

Honza Dědek

Vypis nazvov

Caute daju sa vypisat nazvy tabuliek z databazy? Aky sql prikaz sa nato pouziva? vdaka cujan

SQL

1 odpovědí

14.12.2009 23:08

Tomáš Herceg

SELECTINTO

Caute stretol sa niekto uz s prikazom SELECTINTO? Ak ano ako sa spravne zapisuje. Ak to napisem napr. vo visual studiu tak mi to neprejde. vdaka cujan

SQL

5 odpovědí

14.12.2009 18:07

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

<< < 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se