Nové téma
Dobrý den, chtěl bych chránit aplikaci heslem a narazil jsem na problém. Ochrana heslem bude jako option, takže potřebuju ukládat dvě hodnoty, heslo(hash) a boolean hodnotu(jestli bude app vyžadovat heslo). Uložení hesla bych neviděl jako velký problém, protože se ukládá jen hash a ten o něm nic...
VB.NET, Bezpečnost
Ondřej Linhart
Dobrý deň. Poradil by mi niekto, ako by som mohol z programu otvoriť a zatvoriť DVD mechaniku?
VB.NET, WinAPI
Honza Dufek
Ahoj. Zháním komponentu, kterou vložím do stránky, např. do nějakého panelu a tato komponenta bude sloužit něco jako WebBrowser jak je v obyč desktopových aplikacích. Že já ji budu programově dávat nějakou url, a v té komponentě se zobrazí webová stránka, na kterou odkazuje url ... Nevíte něk...
ASP.NET WebForms
Tomáš Jecha, MVP, MCSD
Ahoj, prosím o pomoc s vytvořením dotazu na SQL Server 2005. Mám tabulku se sloupci MachineID, Time, Counter a potřebuji získat pro každou machineID aktuální Counter (záznam s nejvyšší hodnotou ve sloupci Time). Dík za každou radu.
C#, SQL, ADO.NET, Databáze, .NET
anonym
Hoy. Mám fotogalerii v ASP.NET. Uživatel příjde na stránku, stránka mrkne na server do složky Photos a obsah složky ( obrázky ) vykreslí na stránku pomocí ImageButtonu a přidá mu funkci na kliknutí. u toho ImageButtonu mám přidanou CSSCLASS = "Miniatura" a v css mám: border: solid 2...
Tomáš Herceg
Ahoj,mohl by mi prosím někdo poradit jak smazat transakční log databáze umístěné na SQL serveru 2000? Vyvíjím novou aplikaci a transakční log narostl do obludných rozměrů, proto se ho potřebuji zbavit. Databáze mám standartně zálohované na jiném serveru, takže v případě havárie o data nepříjdu.
SQL
Honza Dědek
Dobry den, mam problem pri ulozeni datasetu a to takovy nacitam data do datasetu z SQL pres OdbcDataAdapter a to tabulky A a B.Tabulka b ma relaci na tabulku A. Pri olozeni se potykam s problemem, ze pokud zavolam nejdrive UPDATE tabulky B a potom tabulky A dojde k chybe, ze tabulka B obsahuje re...
C#, ADO.NET, Databáze
Michal Kezr
Preji pekny den. Mam te problem potreboval bych spustit exe soubor s parametrem bohuzel vubec jsem nenasel zpusob jak bych ho mel predat. Pro spusteni souboru pouzivam Dekuji
C#
Ahoj *, zverejnili jsme program 6. rocniku konference Databazovy svet (http://www.dbsvet.cz/view.php?cisloclanku=2008101701), jste vsichni srdecne zvani. Konference se kona 13. listopadu a vstup je opet zcela zdarma. Hezky den, KER
Offtopic
Zdravím všechny, jsem úplný začátečník a potřeboval bych poradit, jestli je možné nainstalovat XNA, aby mi chodilo pod VB.net 2008...XNA jsem stáhnul, ale chce to stáhnout Céčko a ještě k tomu 2005 verzi. Předem díky za pomoc.
VB.NET
Cau, mam dotaz ohledne prace se sprite. jelikoz sem uz prohledal cely google a nic sem nenasel pisu tady. Zkousim v XNA teprve kratce, a nasel sem par navou a dostavam se do toho ale porad mi jedna vec neda. Kdyz pouziju Sprite z tutorialu a vykreslim ho tak ho mam krasne orezany (vermirna lod), ...
Offtopic, Grafika
Ahoj, něják se mi nedaří vyřešit problém s načítámím dat z excelu. Pokud je v načítané buňce dlouhé číslo, někdy (ale ne pokaždé, bohužel se mi nepodařilo přijít na žádnou souvislost) se načte ve formátu 11+56456e (nebo tak něják) a datum se načte jako číslo (39692). Data načítám takto: ...
VB.NET, ADO.NET
Ahoj, již jednou jsem podobný dotaz vznesl, odpovědi hodně napověděly, ale teď již stojím před konečným rozhodnutím, potřebuji seriozně poradit jak napojit komponenty na data, používám externí komponenty, které přímo vybízejí použít přímé napojení, cele finální nastavení si pak zajišťuji kompone...
Petr Zajíc
Dobry den, chcel by som vás poprosit o pomoc s tymto malym problemom. Chcel by som dosiahnut, aby sa mi pocas mazania suboru metodou fi.Delete(), kde fi as FileInfo=New FileInfo(myFile), zobrazoval stav mazania ako progressbar. Neviem sa dogooglit, ci existuje nejaka .Net funkcia, alebo sa musi p...
VB.NET, WinForms
Martin Zajiček
Chtěl bych zapisovat do databáze, kdo a kdy do ní zapisoval změny. Pro zápis musí být uživatel přihlášen. Jak ale zjistím ID přihlášeného uživatele, který zápis provádí? Databázi jsem vytvořil podle seriálu "Píšeme webovou aplikaci v ASP.NET krok za krokem", a způsob přihlašování udě...
František Hůle
Ahoj. Prosím, neznáte někdo funkci na identifikaci prohlížeče??? jestliže IE7 tak ..... jestli ne tak ... Dík y
Ondřej Brožek
Dobrý den Vím, že je to asi základní věc, ale už se tady s tím trápím strašně dlouho a nemůžu na to přijít.. Tak jsem se rozhodl, že se zeptám zkušenějších.. V programu, který se snažím napsat ukládám některé vlastnosti do XML souboru. Když jsem ale narazil na vlastnost BackColor (nebo jinouColo...
Petr Košan
ako mám do rtb vložiť už formátovaný text
VB.NET, Komponenty, WinForms, .NET
ahoj, mám dotaz ohledně koupě nového NB v USA. V dnešní době je veškerá elektronika výhodná kupovat v zahraničí přes net. Tak proto bych chtěl znát Vaše názory i pokud máte nějaké zkušenosti. Zda do toho vůbec jit, má-li cenu o tom vůbec přemýšlet. díky Honza
Poradil by mi někdo, jak říci "natvrdo" VBnetu, aby používal desetiné tečky, místo desetiných čárek.
VB.NET, Architektura, Algoritmy, .NET
Petr Mánek
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít