Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 > >>

VWD 2008 - Starter kits

Dobry den. Neznate prosim vas nekdo nejake starter kity pro tuto verzi Visual studia? nebo mohu pouzit ty pro 2005 ?

ASP.NET WebForms

2 odpovědí
 
22.02.2008 12:53

Pavel Svoboda

Odeslání/načtení odkazu z databáze

Ahoj narazil jsem problém s odkazy. Pokud chci přes FormView uložit do databáze v textu odkaz(např. &lt;A HREF=&quot;http://www.seznam.cz&quot;&gt;seznam&lt;/A&gt; ) zobrazí se mi chybová stránka (A potentially dangerous Request.Form value was detected from the client (ctl00$ContentPlaceHolder1$...

ASP.NET WebForms

4 odpovědí
 
21.02.2008 20:49

Tomáš Herceg

ProgressBar

Preji krasny den. Mel bych jednu otazku mam projekt a k tomu projektu mam pripojenou knihovnu. V teto knihovne zpracovavam data a chtel bych umistit do formulare projektu progressbar, ktery by mi ukazoval status zpracovani v knihovne. Mam problem v tom, ze nevidim z knihovny objekt formulare a tu...

VB.NET, WinForms

7 odpovědí
 
21.02.2008 17:48

Michal Kezr

Lze upravit vzdalenost mezi pismeny textu?

Zdravim, potreboval bych upravit vzdalenost mezi jednotlivymi pismeny textu v objektu (v mem pripade labelu) o urcity pocet pixelu. Pouzivam neproporcionalni pismo (Courier New). Jedna mezera mezi jednotlivymi znaky je moc velka. Dekuji za rady... --mk--

VB.NET

0 odpovědí
 
21.02.2008 12:50

anonym

ProgressBar

Dobrý den, s progressbarem nemám žádné zkušenosti, o to horší bylo, když jsem se jej snažil použít. Rád bych v loadscreenu použil progressbar, který bude indikovat načtení hlavního formuláře. Poraďte prosím jak na to

VB.NET, WinForms

1 odpovědí
 
21.02.2008 9:41

Ondřej Linhart

Sortování vícerozměrných polí s vnitřními bloky (Visual Basic Studio 2005 Express Edition)

Dobrý den, Potřebuji ve své aplikaci co nejrychlejší řazení(sortování) více- rozměrných polí. Je možné nějakým způsobem využít funkce které nabízí VB ? (array.sort). Potřebuji aby moje aplikace byla co nejrychlejší, ale bohužel možná i díky způsobu jakým sortuji je hrozně časově náročná. Potřeb...

VB.NET

0 odpovědí
 
20.02.2008 16:10

František Koblasa

Soubory do databáze? Ano či ne?

Dobrý den, dělám intranetové stránky ve firmě kde mimo jiné několik lidí ukládá informace (novinky) pro další zaměstnance. K tomuto jsem využil Váš návod na diskuzní forum. Princip je stejný, pomoci formView se zadá nadpis a text (automaticky se doplní datum a index novinky) a odešle se na SQL se...

ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC, Architektura, ASP.NET/IIS, Databáze

2 odpovědí
 
20.02.2008 14:49

Tomáš Herceg

Vyjizdeci panel

Dobry den zajimalo by me jestli se da udelat takovy vyjizdeci panel. Myslim jako ze strany nebo ze spoda formulare. Neco jako ze kliknu na tlacitko on vyjede treba ze spoda. Dik

Komponenty, WinForms

1 odpovědí
 
20.02.2008 13:10

Viktor Langer

Poloha Inputboxu

Dobrý den, jak mám zadat polohu inputboxu? Rád bych, aby se vykreslil uprostřed formuláře, jenže souřadnice, které se při definování InputBoxu zadávají, jsou vstaženy k obrazovce. Napadá mě, že by možná šla využít API funkce ScreenToClient, ale raději bych, kdyby to šlo jinak. Děkuji.

VB.NET

2 odpovědí
 
20.02.2008 11:57

Ondra Renner

Pridavanie textu do .txt

Ahoj,prosim Vas neviete my poradit ako mam pridavat text do textoveho suboru bez toho aby sa my predchadzajuci nevymazal?ale bol by som rad keby to bolo pomocou klasickych prikazov LineIput a PrintLine.po kazde ked otvorim subor a ulozim do neho text tak sa my ten predchadzajuci zrusi.Viem ze to ...

VB.NET

7 odpovědí
 
20.02.2008 11:55

Viktor Langer

Help Code Inno 5.2.2

Dobry den pouzivam inno 5.2.2 setup pro vytvoreni instalatoru. Nicmene mam mensi problem : Potrebuji asociovat moji vlastni koncovku ale nejak se mi to nedari i kdyz mam script v poradku: Nevite nekdo prosim kde je chyba. Neco je asi spatne : A pokud pouziji primo v codu aplikaci v...

VB.NET

2 odpovědí
 
20.02.2008 11:53

Bouchac Mazelllll

Označování textu na stránce

Dobrý den mám ještě jeden dotaz ohledně zobrazování příspěvku na své stránce v komponentě DataList (psal jsem dotaz ohlědně ukládání souboru do databáze-ano či ne). Bohužel se nemůžu v práci přihlásit i když jsem zaregostrovaný. Jde o to že pokud chce uživatel označit nějáký text aby si ho mohl ...

ASP.NET WebForms

0 odpovědí
 
20.02.2008 10:39

anonym

Mapa oblasti ve C# a WPF

Caute! Som z FIT VUT Brno a riesim svoju bakalarku pomocou VS2008 a .NET FW3.5. Doteraz som s Visualom vobec nerobil a mal by som par otazok. Musim naprogramovat mapu, ktora pomocou X a Y suradnic vykresli oblasti. Predstavte si to tak, ze mam jeden obrazok v pozadi, co je vlastne mapa. Na to ...

Offtopic

3 odpovědí
 
20.02.2008 10:27

anonym

tabulkový editor

Dobrý dne, potřeboval bych ve svém programu udělat jednoduchý tabulkový editor, který bude mít základní funkce jako jsou v excelu, ohraničování, slučování buněk, možnost použití vzorců,... Předem bych chtěl poděkovat za nějakou radu a nebo odkaz na stránky kde se tento problém řeší

VB.NET

1 odpovědí
 
19.02.2008 22:20

Tomáš Herceg

DataGridView ukazuje neaktální informace - prosím o radu

Zdravím, S ASP.NET a s webovými aplikacemi teprve začínám a nevím si rady s jedním pravděpodobně začátečnickým problémem. Údaje, které vyplní uživatel do formuláře ukládám jako nový řádek tabulky SQL příkazem INSERT, při stisknutí tlačítka. Navigate URL tohoto tlačítka je stejná stráka, která kr...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí
 
19.02.2008 18:20

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

reakce na zvětšení okna

Zdravím. Jak napíšu v programu podmínku, která bude reagovat na maximalizaci okna ?? Prostě pokud okno maximalizuji tak aby se provedla podminka

VB.NET

2 odpovědí
 
19.02.2008 18:05

Ondřej Linhart

Je mozne ziskat menny zoznam vsetkych obj z Form?

Dobry den, chcem sa opytat ci je mozne sa dostat k zoznamu vsetkych (npr. vizualnych objektov{buttony,lable,...}) vo Formulari?

C#

2 odpovědí
 
19.02.2008 14:30

anonym

Program pre počítanie prístupov

Dobrý deň. Chcem sa spýtať, či je možné vo VB.Net napísať program, ktorý by iba prečítal počet prístupov na webovej stránke v nejakom časovom intervale, ale tak, aby sa prečítanie prístupov nezapočítavalo do celkového počtu prístupov. Ďakujem za odpovede, prípadne za nejaké príklady.

VB.NET, Databáze, .NET

1 odpovědí
 
19.02.2008 13:19

Viktor Langer

VB6 přidání listu do sešitu Excelu

Prosím o radu jak přidat do otevřeného sešitu aplikace Excelu nový list. Vytvořit nový sešit není problém, ale nedaří se mi přidat nový list do sešitu. Děkuji za odpověď.

VB6/VBA

1 odpovědí
 
19.02.2008 9:37

Tomáš Herceg

odstranění nepotřebných buněk

Nevíte někdo, jak má vypadat kód, potřebuju-li odstarnit všechny řádky mezi buňkou A2 a další buňkou ve sloupci A s nějakým obsahem, tzn. aby to našlo další aktivní buňku a označilo a smazalo všechny řádky mezi těmito buňkami? Moc prosím o nějaké nápady. Jsem docela začátečník.

VB6/VBA

3 odpovědí
 
18.02.2008 19:36

anonym

<< < 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:  
Heslo:  

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Chyba

zavřít

feedback